M-Tech/MS, izmantojot tālmācību

Mtech, izmantojot tālmācību tiek piedāvāta arī Karnataka valsts atklātā universitāte. I pievienojās kā students to studiju in Hyderabad, Indija centrs atrodas lakdikapul. mācību centrs: www.vastecno.com maksa: 10.500 rūpijas par vienu sem

Mtech, izmantojot tālmācību tiek piedāvāta arī Karnataka valsts atklātā universitāte. I pievienojās kā students to studiju in Hyderabad, Indija centrs atrodas lakdikapul. mācību centrs: www.vastecno.com maksa: 10.500 rūpijas par vienu sem
Es domāju, ka minēto tīmekļa vietni ar pareizrakstības kļūda. mājas lapā ir [url = http://www.vastechno.com] Vas Tehnoloģijas [/url]

es domāju, ka tikai tā (informācijas tehnoloģijas), protams, ir tur, ja visus iegultos kursi ir tur, lūdzu, informējiet ...

Kaut specializācija ir pieejama IT, varat izvēlēties vēlēšanu iegultās un VLSI. skatīt B grupas, kur jums ir šos. B grupa informācija ir pieejama: [url = http://vastechno.com/mtech.html] Pētījums Center - Biežāk uzdotie jautājumi [/url], un i dont domāju, ka tur ir īpaši Mtech ir pieejams attālumā tikai iestrādāta Hyderabad.

Hello World!! Es esmu pēdējā gadā BE (Information Technology), kā arī i got atrodas vienā no company.An es turpināšu šo, bet es esmu arī interesē, lai turpmākos pētījumus, ti, MS. Bet es nevaru, jo tas saistīts ar finansiālas problēmas, tāpēc es būs darīt pēc 2yrs vai var būt daļa laikā, izmantojot šo sajaukt im tik var kāds guide man, un var sniegt pienācīgu ierosinājumu arī var u, iedodiet man visu saraksti augstskolu India.Plz Atbildēt ASAP, Paldies.

Hi, atvainojās par kavēšanos .... man bija mans eksāmeniem. Jūs varat mēģināt iespēja, ka es daru. VTU (Karnataka) ir nepilna laika M. Tech kursus VLSI & iegultās sistēmas (ko es esmu šobrīd dara - rightnow pabeigta 2. semster .... vēl 4 vairāk iet ...). Koledžas, kas piedāvā Bangalore ir BMS & UTL, Ja esat ieinteresēts uzzināt sīkāku informāciju, let me know, i to get u info. Cheers, Kiran
Sveiki, es gribēju darīt nepilna laika Mtech no Bangalore, un es nevaru atvērt http://pgcet.vtu.ac.in Lūdzu var u sniegt man detaļas. Kā es varu iegūt informāciju vairāk par šo? Kad ir ieeja eksāmenu veic? Paldies, Digant

Hi, Vai ir kāda M.tech programmas (nepilna laika) par elektrisko un elektronikas absolventu BMS vai jebkuru citu koledžas Bangalore? Šobrīd im blr.Please let me know. Thanks & Regards, Malini

hi Malini, tā ir viņu, bet nepilna laika tikai par 3years pieredze persona arī uzņēmums, kas jūs strādājat vajadzētu vienoties, lai dara Mtech .. PGCET ir slēgts es domāju. izmēģināt manipal ...

hi Malini, tā ir viņu, bet nepilna laika tikai par 3years pieredze persona arī uzņēmums, kas jūs strādājat vajadzētu vienoties, lai dara Mtech .. PGCET ir slēgts es domāju. izmēģināt manipal ...
Sveiki Sanju, paldies ... WL chck in manipal. Rgds, Malini

hi Kiran, kā tagad nepilnu darba laiku ir pieejama iepriekš minētā koledžā? Es esmu strādā Bangalore un vēlas darīt M.tech nepilnu darba laiku. Vai jūs varat sniegt citu koledžas Bangalore?

Kā tagad nepilnu darba laiku ir pieejama iepriekš minētā koledžā? Es esmu strādā Bangalore un vēlas darīt M.tech nepilnu darba laiku. Jūs varat dot citas koledžas Bangalore?
CHECK in PGCET CELL jūs saņemsiet sarakstu ar koledžu, kas ir nepilna laika

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back