M-Tech/MS, izmantojot tālmācību

Man ir darīts M. Sc in electronics.i ir 2yrs pieredze testēšanas domain.but es gribu darīt Mtech ar distances education.can kādu tel kuras specializācija man ņemt?. m mazliet sajaukt par iegulto sys un datora lietojumprogrammu

i am Willson. mans universitātes kvalifikācijas MCA. Es gribu darīt M. Tech: idea: [url = http://www.backup-sensor.com] Parkošanās sensors [/url].

hi, es esmu uzsākot PGCET eksāmenu šogad Mtech (datorzinātnes). Es vēlētos piedalīties laika kursu vtu, jo esmu darba Bangalore. Bet es gribu zināt, kad klasēm tiks veiktas šajā nepilna laika kursus. Vai hronometrāža būs elastīgi, jo dažreiz man var būt jāstrādā brīvdienās arī tad, ja darba slodze ir tur. Un kā uz informāciju brouchure, nepilna laika datoru tīklu inženieriju ir tur, Bangalore BMS kolāžu. Kā par datorzinātņu un inženierijas kursu un nodevu struktūru tādu, šo kārtējo gadu pārāk? Lūdzu kāds sniegt man informāciju par šo - Cheers mam2009

Manipal MS Corporate Izglītība nav tālmācības un tā vietā tas ir off Campus mācīšanās, kur mums ir nodarbības nedēļas nogalēs (tikai svētdienās (10 stundas)). Tas patiešām ir UGC Atzīti un šobrīd darbojas Bombejā, Bangalore, Hyderabad un Chennai. Tās 100% reizes labāk nekā jebkurš cits Tālmācība MS kursus, kā arī pat labāk nekā BITS. Iet caur zemāk mājas lapā http://www.corporateprograms.manipal.edu/ Cheers ...

Hi Kiran, esmu Bangalore n am strādā privātajā bažas. es gribēju darīt Mtech (Embedded / VLSI) ar distances edu (tādā nozīmē nedēļas beigām klasēs). tā jūs varat PLS sniegt man ziņas par universitātēm, r nodrošinot M.tech ar distances Tamil Nadu r in Bangalore .. thamks, Vijay.

Hi All, Man bija tērzēt ar Manipal Univ un tās UGC atzītas tālmācības MS datorzinātnēs kursu. Gribēju zināt, vai kāds no jums ir veikuši tālmācības MS datorzinātnēs Manipal universitātes un tā ir atzīta ārpus IT uzņēmumiem. Additionaly būs tālmācības izskatīs pasniedzēja darbu koledžās. Kopumā, tas ir labi, lai pārietu uz Tālmācība, izmantojot Manipal universitāte Lūdzu, lūdzu, lūdzu, atbildiet Regards, Vidya

Hi Vidya, es esmu pašlaik to dara Nepilna darbadiena MS (Microelectronics) in Manipal Univ. Tas nav distance, protams, tā nepilna laika vienu. Jums ir apmeklēt klasē svētdien, un jums ir nepieciešams, lai saglabātu 75% apmeklējumu, lai parādās Nobeiguma semestra eksāmeniem. Šis MS UGC atzīts, taču ne AICTE. Parasti koledžas lūgt ME vai M. Tech, kas jāapstiprina AICTE.

Čau, Paldies ļoti daudz par jūsu atbildi. Es gribēju iet uz Tālmācība kā es būs pāriet uz Dalhousie, Himachal 2 yrs. drīz, kad nebūs koledža darīt Nepilna laika MS pat. : (Vai jūs zināt par Tālmācības no Manipal Univ Vai tas palīdzēs nākotnes karjeras iespējas?

ja jums ir exp defenetely mums nav nemaz par šo tēmu dēļ. mēs zinājām, mēs visi darām, lai tiktāl, ka vajadzētu atnest ne tikai zināšanas un kontakti, bet vērtība recongnised uzņēmējsabiedrības un Indijas Govt. Jūsu zināšanai, ms manipal nav apstiprinājusi AICTE. mēs darījām btechs ar konkurējošiem iestājeksāmenos gan piemērojot uzskata universitātēm labi. kāpēc? mērā jābūt apstiprinātiem, AICTE inženieru kursos. Tagad izvēle ir urs. Es domāju, ka pat BITS pilani attālumu un MBA (symboisys, ICFAI) nav recongised ar UGC, AICTE. ja jūs patiešām vēlaties veikt pacelties par vienu gadu, ti, sabstical atvaļinājums un do 1 un 2 semestros tad laikā projekta laiku saņemt atpakaļ savu sākotnējo uzņēmumu vai jauna sabiedrība. visu to labāko. 2sem laiku tikai mušas, piemēram, neko. ticiet man. -Amar.

Čau Vai kāds sniegt atbildi uz šo amatu, un man pateikt, kā piemērot VTU vai kādā citā universitātē MS / Mtech in ComputerScience? 1. Man ir regulāra MCA degreee. . Vai MS / Mtech in CompterScience, izmantojot tālmācību, iedodiet man augstāka kvalifikācija? 2. Vai es varu pieteikties pilna laika PhD pēc šī kursa? 3. Vai šis kurss (MS), kas atbilst Mtech? 4. Vai ārvalstu augstskolām uzskata to par PG kursu. Tās uzskata, mans MCA kā UG kursu. 5. Vai šo kursu, ko apstiprinājusi AICTE?

hiii man ir izgājuši BE IT. Tagad im intrested M. TECH 2010 Tālmācība. Vai kāds man pateikt koledžas piedāvā tik. Es domāju arī par MS no Bits Pilani.Plz draugiem pastāstīt man par to pašu. im no Pune. un vai ir possibal man darīt MS no Bits Pilani. gaida ur atbilde

Hi ... par to pašu tēmu, kas u man palīdzēt klīringa viens no maniem šaubu ...?? Man ir darba pieredze 2 gadi, ir iespējams man sākt Mtech Nepilna laika caur PGCET ...

Sveiki, es dzirdu diezgan daudz cilvēku jautā, vai MS (tālmācības programmu Indijā) ir vienāds ar pilna laika M. Tech? Nu puiši, atrodoties VLSI nozarē no gara (diezgan daudz uzņēmumu) Es esmu redzējis, ka MS no BITS Pilani vai no jebkuras citas augstskolas Indijā nav salīdzināms ar pilna laika M. Tech programmu. Lielākā daļa uzņēmumu uzskata, ka šāda MS sertifikātiem, kā papildu kvalifikāciju, bet paradis uzskata, ka tie, kas līdzvērtīgs pilna laika M. Tech. Pat nepilna laika M. Tech ir labāka par MS programmas. Attiecībā Chethan

Viņi saka, ka nebūs nekādas atšķirības starp regulāriem dalībvalstu un Indijā MS, kas piedāvā IIT Čikāgas. Tie cilvēki, kas kalpo / plānošanas, lūdzu, sazinieties ar mani / guide me. Paldies Ajaykrishna.vv @ gmail.com

[Quote = jo.kply] Sveiki Vai kāds sniegt atbildi uz šo amatu, un man pateikt, kā piemērot VTU vai kādā citā universitātē MS / Mtech in ComputerScience? 1. Man ir regulāra MCA degreee. . Vai MS / Mtech in CompterScience, izmantojot tālmācību, iedodiet man augstāka kvalifikācija? 2. Vai es varu pieteikties pilna laika PhD pēc šī kursa? 3. Vai šis kurss (MS), kas atbilst Mtech? 4. Vai ārvalstu augstskolām uzskata to par PG kursu. Tās uzskata, mans MCA kā UG kursu. 5. Vai šo kursu, ko apstiprinājusi AICTE [/quote]? UGC noteikumi neatzīst distance režīma kursus equivallent to regulāri vai nepilna laika counter daļas. Bet uzņemšanas vadlīnijas PhD in IITs, IISc, IIITs nav noteikts, ka tiem vajadzīga M. Tech vai MS regulārās režīmā. Rezultāts ir 1. Arī man tas pats jautājums kā jums. 2. Es nevarēju atrast skaidru atbildi vēl 3. Tas ir atkarīgs no augstskolas, kas nodrošina doktorantūrā vai nepieņemt meistari ar distances režīmā. Apmēram vienu lūdzu, pēc jūsu secinājumi par šo.

Sazinieties ar mums uzņemšanai Tamil Nadu, Karnataka, dažādās Universities.We Maharastra ir plaši sakari ar dažādām Universities.We nodrošina uzņemšanas palīdzību MBA, BBA, MBBS, MD / MS, BDS, MDS, BE / B.TECH, ME. / M. TECH., B.Sc. / M.Sc. Mūsu uzticība ir reģistrēts (201000105), un mēs savu darbu patiesi. Kontakti: Himanshu Chauhan Managing pilnvarnieks (VCET) 919.566.015.235 919.940.204.141

Hi Kiran, Man ir complted btech datorzinātnēs, tagad es esmu ieinteresēts, lai Mtech in cs. . Es tikai vēlos zināt, kā es sthe kurss šajā augstskolā? Cik daudz pūles ir nepieciešams, lai pabeigtu šo? Kā vienu man zināms tā ir 4 semestri es domāju. Es tikai vēlos zināt, kaplis thos izplata 3 gadus. var u, lūdzu, sniedziet man kādu sīkāku informāciju.

Ir daudz iiit s piedāvājot Mtech attālumā režīmā programmas. Labākais, es iesaku jums ir no i2it Pune, kas saistītas ar ignou. Sertifikātu izsniedz tās universitātes ignou pie sekmīgas pabeigšanas kursa programmu. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size] I2IT Pune ir patiešām labākais institūts Mtech. Uzņemšana ir joprojām nepalaidiet garām šo iespēju. lai sīkāk apmeklējiet isquareit.ac.in [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 20 minūtēm: [/color] [/size] I2IT Pune ir patiešām labākais institūts Mtech. Uzņemšana ir joprojām nepalaidiet garām šo iespēju. sīkāki apmeklējiet isquareit.ac.in

hi IAM Ganeša i redzēja ur amatu var u PLZ ieteikt man Mtech attālums režīmā Hyderabad specializāciju, un visu elektrisko subs iam 2010 passout. PLZ man palīdzēt. iam gatavi darīt tālmācības no anna, annamalai universitātēm un jebkuru ap universitātēm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back