M-Tech/MS, izmantojot tālmācību

Hi, Vakar es piezvanīju Manipal University guys & got info ... Viņi būs uzsākt drīz Deli .. Paldies par info Rajesh .. Kumar

Guys esmu sazinājies šos Manipal korporatīvās MS guys .. lielākais trūkums, ka es redzu ir tas, ka šis kurss nav UGC atzīts .. tāpēc es šaubas par sertifikāta derīguma termiņu pēc kursa pabeigšanas ... Es esmu diezgan interesē PGCET .. kā es esmu in Bangalore tagad .. bet vēl svarīgāk, es pieņemu, ka kurss būs UGC atzīti .... var kāds apstiprināt šo ... būs sertifikāta, ja beigās 3 gadu nepilna laika Mtech protams, būs līdzvērtīgs pareizi 2 gadu Mtech kurss? Lūdzu atbildēt .. thanks a lot

Hi Biswani, protams, ir noteikti līdzvērtīgi M. Tech Pilns laiks. PGCET Exam ir jāmaksā jebkurā laikā tagad. Par PGCET Exam saites informācija ir zemāk. pgcet.vtu.ac.in saiti dažkārt ir problēma. Ir pacietība un jāmēģina. cheers, Kiran

Hi All, daudz gaidītā PGCET - 2008 ir šeit tagad: Svarīgi Datumi: 1) uz leju atslogojamām pieteikuma veidlapa ir pieejama tikai no 2008/04/05 līdz 2 31-05-2008) Pēdējais datums, lai saņemtu aizpildītu pieteikuma veidlapu uz PGCET Cell, Belgaum: 31-05-2008 3) Rakstiski Tests: 22-06-2008 (svētdiena) 5) Rangs Deklarācija: 2008/10/07 (tiks precizēts) 6) Sēdekļa Atlase: 14-07-2008 tiks precizēts). Man ir augšupielādēts pieteikuma veidlapas, brošūra ar šo atbildi, jo dažreiz mājas pgcet.vtu.ac.in būtu pieejama. Vai Great studiju laika. Cheers, KK

Lūdzu, ļaujiet man zināt, ko atšķirība tā veic, ja tas nav atzīts UGC.? Es nezinu vērtība UGC. Manipal uni (attālums edu) dod edu tikai employess .. Jebkāda ietekme uz darbu vai tur karjeru.?

Ja UGC atzītas pēc tam pakāpe tiks oficiāli atzīta visās universitātēs. Tomēr uzņēmumi var joprojām vērtības MS mērā Manipal.

Es runāju ar manipal universālo learing PVT Ltd, tās UGC atzītas

Man bija saņēmis vēstules no tiem pāris mēnešus atpakaļ .. skaidri norādot, ka tas nav UGC atzīts .... tā, ka nāk kā pārsteigums .... bet es love to zināt, ka tas ir .... ur runā par korporatīvās MS programmu, labi? [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 25 minūtēm: [/color] [/size] Es runāju par korporatīvās MS programmu, tikai .... nav par tālmācības kursus ..

hai iam BE elektronikas un komunikācijas, un es gribu darīt EM annauniversity tajā pašā jomā, izmantojot distances education.please sniegt imformation par to, kā piemērot

Hi ... Vai VTU piedāvā nepilna laika M Tech energoelektroniku? Lūdzu post atbildi, ja kādu ķermeņa zināt?

Hi VTU piedāvā Nepilna laika Mtech tikai datortīklu un VLSI & iegultās systerm dizains. VTU nepiedāvā nepilna laika Mtech elektronisko barošanas avotu. Attiecībā Sudarshan

Hi guys, Es runāju ar Manipal Puiši pagājušajā nedēļā. Nepilna laika MS kursi UGC atzītas. Man atbildi no Rajendra Joshi, Manipal
Manipal University ir Nosacīts University atzītās ko UGC, kā arī par HRD ministrijas, Govt. Indijā. Tomēr MS programma, ko piedāvā Manipal Universitāte ir off Campus programmu, kas tiek piedāvāta darba speciālistiem brīvdienās. Tas nav apstiprinājusi AICTE kā AICTE apstiprina tikai pilna laika On Campus programmu. Sertifikātu, kas piešķir tai nav jānorāda uz nepilna laika vai tālmācības tā, un ir tik labi, kā pilna laika sertifikāts. Programma tiek piedāvāta gandrīz kā autonomu pa Manipal University. Tomēr tas ir ļoti plaši pieņemts Rūpniecības un mums ir ekskluzīvas partijās uzņēmumiem, piemēram, Intel, Honeywell, IBM un GE darbiniekiem, kas ir tikai daži, un mums ir kandidāti tiek izvirzīti no vairāk nekā 55 uzņēmumi. Jūs varat reģistrēties PhD no Manipal University pēc pabeigšanas MS programmu, kā arī no citām universitātēm. Bet, lūdzu, sazinieties ar universitāti / institūtu tieši arī, jo tie var būt savi kritēriji, kā arī.
Kumar

Hi Sir, im nesen pabeidza btech tagad im ieinteresēti veikt ms, izmantojot tālmācību, var u, lūdzu, iedodiet man kādi ieteikumi, kas

Čau, Es nesen dzirdēju no MS programmas, ko piedāvā Tehnoloģijas Illinois Institute, Chicago. Tās accrediated ASV un tie piedāvā kursus, izmantojot tiešsaistes mācīšanās kopā ar skolēniem, kam jāierodas uz eksāmeniem vai nu Chicago, tā savā vietējā centriem citās countries.In Indijā tie ir centri, Mumbai, Chennai, Bangalore, Pune, utt ... Lūdzu var kāds dariet man zināmu, ja Jūs saskaraties ar cilvēkiem, kas ir darīts šajā virzienā un dalīties ar savu opinoin par šo kursu ..

Man ir draugs, kas dara savu MS Tehnoloģijas, Chicago Illinois Institute ... Tā mazliet dārgi, protams, (ap Rs.4Lac) .. Klases ir online un u ir jāierodas eksāmeniem jebkurā no centra.

ikviens, kurš ir attālums MS kursu elektronika, jūs varat lūdzu paskaidrot, kā tie veic praktiskas nodarbības un to paplašināšanai, centrs, vai kas univ / CLG piedāvā vislabāko iespēju?

Ilinoisas Tehnoloģiju institūts (IIT ASV) veic tālākā izglītība Masters Electronics. Ļoti labi grafiku un techlogies varat izvēlēties. Sazinieties ar vietējo konsultantu. -Paul

Hai draugi ... es esmu darba Abu Dhabi ... gatavās b.tech IT un MBA ... WÜD vēlētos darīt m.tech izmantojot tālmācības programmas .... gremoklis kāds ieteikt universitātes un ziņas sniedz M. tech tālmācības mana dzimtā ir Trivandrum .... kerala ... thanks guys

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back