M-Tech/MS, izmantojot tālmācību

I

ivar4ever

Guest
Hi, I am b-tech elektronika un komunikāciju un vēlas darīt Mtech (elektronikā un releated specilizaions) thrugh attālumu eduacation. Lūdzu ieteikt jaunus iestādēm par to pašu. (INDIA)

Hi Friend, kurā vietā jūs atrodas Indija? Vienīgā iespēja, ka es zinu, ir "Bits, Pilani", kura nodarbojas ar distances MS programmas. Alternatīvi jūs varat izvēlēties nepilna laika M. Tech programmas. Cheers,

darot tālmācības nav ieteicams, jo jūs nevarēsiet veltīt sevi pilnībā ievēros šo programmu. labāk pievienoties par pilna laika programmu.

i am in Bangalore. Es apzinos, BITS kursus. bet tie ir kopīgas programmas ar organizācijām. ddkrishna, jā u ir pareizi, bet šis variants šķiet labākais man! thanks a lot

nē u ir tālmācības arī tur. becoz i pētīta tur tikai. iespējams tas nav redzams uz vietas. u ir Lietišķās elektronikas kā specializācijas, lai dara pēc skolas beigšanas. un maksas ir aptuveni 20000 par katru sem. labāk u zvanu, lai administrācijas departamentā.

Čau, Atvainojiet par kavēšanos .... man bija mans eksāmeniem. Jūs varat mēģināt iespēja, ka es daru. VTU (Karnataka) ir nepilna laika M. Tech kursus VLSI & iegultās sistēmas (ko es esmu šobrīd dara - rightnow pabeigta 2. semster .... vēl 4 vairāk iet ...). Koledžas, kas piedāvā Bangalore ir BMS & UTL, Ja esat ieinteresēts uzzināt sīkāku informāciju, let me know, i to get u info. Cheers, Kiran

Hi, Atsaucoties uz Jūsu agrāk pastu, lūdzu, smalkas manas atbildes: (Man ir preffered atbildēt uz EDAboard post pati, kā tas varētu palīdzēt citiem, kā labi) VTU piedāvā 3 gadu partime kursu. Jūs varat uzsākt kursu, vai nu rakstot PGCET ( http://pgcet.vtu.ac.in/ ) vai ar visu India Gate eksāmenos (Prioritāti Gate kandidāti). PGCET eksāmeni parasti notiek kaut gada jūnijā / jūlijā (es nedomāju, ka jūs varat sākt šogad). M. Tech kursu filiāles, kas ir pieejami Electronics & Computer Engineers: VLSI & Embedded Systems vai datora tīkla Engineering. (I ir izvēlējušies pirmais). Pirmais 4 pusgadus būs teorija dokumentiem (10 personām). Semestris eksāmeniem ir ONLINE veida (ne parasto eksāmeniem). Kursu maksa ir Rs. 40.000 / - gadā (3 gadu laikā tas varētu izmaksāt jums Rs 40.000 + R 40.000 + R 40.000 = R 1, 20000....), Ja Jūs lietojat up kursu inženierzinātņu BMS koledžā. Vienīgo kritēriju, kas paredzēts rakstīšanai PGCET nepilna laika M. Tech kurss ir tas, ka jums ir guvušas atleast 55% BE / B.Tech un jābūt Vismaz 3 gadu darba pieredze, sākot no Izlaidums. Man ir pievienots izglītības programmas kursam too. Cheers, Kiran

Apologies, Earlier pasts nebija ķēdes pasta lūdzot info: Te tā ir: ----- Original Message ----- From: ivar4ever [mailto: ivar4ever@gmail.com] Sent: trešdiena, jūlijs 04, 2007 10:21 To: Subject: [jautājums vai komentārs no EDAboard.com] Pieprasījums: Re: M-Tech/MS, izmantojot tālmācību Hi Kiran, es esmu ieinteresēts in VLSI / Embedded Systems PG protams caur VTU. Lūdzu, atsūtiet man vairāk informāciju par to. paldies jau iepriekš ivar4ever@gmail.com

hi es esmu ieinteresēts PG kurss VLSI pašlaik i am strādā VLSI domēna ... jo Noida Lūdzu atsūtiet man informāciju par iestādēm, kuras piedāvā tālmācību M. TECH VLSI

Hi im no Gudžaratas .. Vai ir iespējams Kiran to darīt, protams, no šejienes?

Hi Dharmesh & Geetha, Tas nav Tālmācības programmu, bet nepilna laika Course. Jums ir jābūt 40 km rādiusā no koledžas jūs mācās. Cheers, Kiran

Hi Kiran, Thanks daudz par informāciju, kas jums ir sniegušas par VTU. Es mēģināju atvērt URL "http://pgcet.vtu.ac.in/", bet nevarēja atvērt. Vai jūs, lūdzu, palīdziet man iegūt informāciju par 2008 PGCET. Es neredzu nekādas ziņas par šo par "http://vtu.ac.in/" arī. Man ir darīts MCA un vēlas darīt M. Tech Computer Science and Engineering Part Time. Es esmu strādā Bangalore. Būtu lieliski, ja jūs varat respod mani ASAP. Paldies, Krishna Kumar Sinha

jūs varat darīt m.tech dažādos IITs Nits un citu Govt engg koledžās

Čau, U var uzņemt sevi ar manipal uiversity. Tie piedāvā MS iegulto, VLSI, programmatūra, utt jums ir apmeklēt brīvdienu nodarbībās. U arī var turpināt ur izglītības kad u get pārvietoti uz Chennai vai Hyderabad kā manipal augstskolu studiju centrs atrodas pastāv arī

Hi rajeshkumar123 , Vai jūs, lūdzu, sniedziet mums saiti? .. Es neesmu spējīgs atrast saiti ... Paldies

Hi, Thanks vīrietis .. Vai ikviens var pieteikties uz šo kursu vai tikai korporatīvajiem guys (IBM, TI, Infineon, utt ..)?. Es dzīvo Noida. Kumar

hi Kumar, U jābūt darba un ur uzņēmumam jāiesniedz piekrišanas vēstuli,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back