Kas ir labākais VHDL / Verilog / SystemVerilog redaktors?

Es domāju, UltraEdit ir labākais Windows. Tā atbalsta 20 dažādās valodās, piemēram, C, Perl, Java, un tā tālāk. Vissvarīgākais ir tas, ka jūs varat pievienot VHDL un Verilog in UltraEdit pašam. Tas ir patiešām labs.

kur es varētu atrast systemverilog-režīmu Emacs. Man jau ir Verilog-mode.el, es justies apmierināti ar to. Tagad es esmu gatavojas izmantot systemverilog, tāpēc es arī gribu systemverilog-mode. Kāds var palīdzēt?

Jaunākais Verilog-mode.el ir atbalsts System Verilog atslēgvārdu un konstrukcijas. Man nav labu izjūtu "auto" in Verilog režīms (sistēmas Verilog), bet uzsverot, šķiet, darbojas labi.

Es domāju Textpad ir lieliska redaktore logiem. nEdit ir arī labs linux vidē.

Es tikko uzbrauca jedit, es tikko beidzis radīt systemverilog sintakses izcelt failu lai es ņemšu to izmantot šonedēļ darbā un redzēt, kā tas notiek. + Tas ir bezmaksas un darbi par gandrīz jebkuru OS. + Atbalsts nulles platuma kolonnas izcelt + cilpiņas ar BufferTabs plug-in + kontroli whitespaces ar WhiteSpaces Plug-in

Es domāju GVIM ir labs instruments, lai atbalstītu šīs valodas!

Hi, Vai kāds zina saiti, no kuras u var lejupielādēt bezmaksas versiju Emacs redaktora ....? Uzskata, Anish

Par Verilog / SystemVerilog, DVT ( http://www.dvteclipse.com ) ir IDE spraudnis Eclipse kas sniedz daudzas iespējas: kļūdas norādīta rakstot, automātisko pabeigšanu, klases hierarhija, diagrammas, HTML doc ieguve, makro izplešanās, OVM / VMM spējas, integrācija ar lielāko simulatori (sākt, integrēta palīdzība) uc Dāvini izmēģinājums ar e-pastu uz [e] etools@amiq.ro [/email] :) PS. dažas VHDL iespējas ir pieejamas arī

Neviens redaktors ir labāks nekā vi / VIM / gvim. Mindblowing redaktoru. :)

[Quote = darylz] Es esmu atrast labu VHDL / Verilog / SystemVerilog redaktoru programmatūru, bet izskatās, nav optimāls. Lielākā daļa no programmatūras ir paredzēti C / C + + / Java kodēšanu, nav piemērotas aparatūras apraksts languare ... Vai jūs vēlētos sniegt man ieteikums par šo? [/Quote] laba IDE, lai SystemVerilog, līdzīgi ar VisualC vai IntelliJ ir DVT spraudnis aptumsums. Paskaties http://www.dvteclipse.com , lai saņemtu sīkāku informāciju. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] [quote = eChipDesign] Nr redaktors ir labāka nekā vi / VIM / gvim. Mindblowing redaktoru. :) [/Quote] DVT spraudnis Eclipse www.dvteclipse.com var lietot kopā ar vi emulāciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back