Kas ir labākais VHDL / Verilog / SystemVerilog redaktors?

[Quote = aji_vlsi] [quote = darylz] Es esmu atrast labu VHDL / Verilog / SystemVerilog redaktoru programmatūru, bet izskatās, nav optimāls. Lielākā daļa no programmatūras ir paredzēti C / C + + / Java kodēšanu, nav piemērotas aparatūras apraksts languare ... Vai jūs vēlētos sniegt man ieteikums par šo [/quote] Emacs ar visiem attiecīgajiem režīmiem -? Verilog, VHDL, SV režīmi. HTH Ajeetha, CVC www.noveldv.com [/quote] Kur atrast SV režīmu Emacs?

tur ir vēl viens sauc TextEdit tas ir diezgan laba ... puiši, kuri ir Rekomendējam Emacs ... var u PLS man palīdzēt to saprast. Kā izmantot .. Es esmu atrast ir grūti izmantot īsinājumtaustiņus uz to. Tātad par katru funkciju man izmantot peli un ritiniet uz leju izvēlni un izvēlieties funkciju ... var apmēram vienu help ... thnks Tama

Crimson redaktors ( www.crimsoneditor.com ) Windows. atbalsta colmn labot Scriptum ( www.hdlworks.com ) Windows / Solaris / Linux Jūs varat arī konfigurēt redaktoriem veikt apkopojumu, ko simulators / sintēze rīks, ja jūs zināt ceļu uz simulatora executables un sintezators.

Es joprojām domāju, tumšsarkanā redaktors un Scriptum ir lietotājam draudzīga. Automātiskā pabeigšana iezīme Scriptum ir laba, jo tas novērš retypin garu signālu nosaukumiem utt to izmēģinātu. tā ir bezmaksas un tiešām vērts. jGrasp ir arī labs. Es domāju, Emacs nav ļoti lietotājam draudzīgi.

profesionāli, lielākā daļa cilvēku izmanto vai nu gVim vai Emacs .. tie abi ir diezgan profesionāla apstrāde ABL un tajā pašā laikā tie ir pilnīgi bez maksas .. nav nepieciešams iegādāties noteiktu rīku, lai izmantotu savu redaktoru, tāpat ActiveHDL vai modelsim .. uc

Nesen es Emacs, un konstatēja, ka tas ir reall brīnišķīgi .. Pagātnē, mana mīļākā redaktors bija VI, tas ir pilnīgi atšķirīgs nekā Emacs, bet es domāju, ka man būs iepazinušies ar to ātri .. Es domāju, ka Emacs ir labāks nekā VI .. Vienkārši viedoklis ... Sveicieni, Ahmad,

Es esmu, izmantojot nedit un es uzminēt tas ir lieliski :) lielākā daļa guys runāt par Emacs šeit man būs jāmēģina ka pārāk

[Quote = eivala] Es ieteiktu darbaudzinātāja modelsim. Tas ir labākais [/quote]. Ja viens nopirkt visu modelsim rīku labad redaktoram?

Esmu pārslēdz no UltraEdit uz notepad + + pēdējā. Es mēdzu izmantot Emacs, bet es beidzot konstatēts, ka VHDL / Verilog režīmi got veidā, un es arī konstatēts, ka kļuva problēmu, lai konfigurētu kā tabs tika apkalpoti. Es labprātāk to visu iedobi sevi (ti: relpace cilne ar atstarpēm, ar tabulatoru platumu 4)

Man patīk gvim. Es domāju, ka u vajadzētu izmantot to, ko kādreiz u ir ērti, izmantojot ...

Es domāju modelsim SE / ce atbalsta visus HDLs kā VHDL un Verilog, systemC un sistēma arī.

VIM ir lieliski, ja jūs varētu saņemt sintakse izceļot uz darbu

Es atklāju gvim ir labs redaktors kad jūs saņemsiet rokās par to, jo man nav izmantoti Emacs

Xilinx ir Cool Speciāli 9,1 sērija .. Aktīvā ABL ir arī laba

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back