Kas ir labākais VHDL / Verilog / SystemVerilog redaktors?

D

darylz

Guest
Es esmu atrast labu VHDL / Verilog / SystemVerilog redaktoru programmatūru, bet izskatās, nav optimāls. Lielākā daļa no programmatūras ir paredzēti C / C + + / Java kodēšanu, nav piemērotas aparatūras apraksts languare ... Vai jūs vēlētos sniegt man ieteikums par šo?

[Quote = darylz] Es esmu atrast labu VHDL / Verilog / SystemVerilog redaktoru programmatūru, bet izskatās, nav optimāls. Lielākā daļa no programmatūras ir paredzēti C / C + + / Java kodēšanu, nav piemērotas aparatūras apraksts languare ... Vai jūs vēlētos sniegt man ieteikums par šo [/quote] Emacs ar visiem attiecīgajiem režīmiem -? Verilog, VHDL, SV režīmi. HTH Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Man ir izmantoti gVim un varu teikt, ka tas ir vairāk nekā lieliska .. bet tomēr, lielākā daļa no maniem draugiem saka, ka Emacs ir labāks

Modelsim un Xilinx ISE ir labākais Modelēšana un ASIC lejupielādi. Leonardo spektra, kas vislabāk systhesis viedokļa.

Es konfigurēts nEdit apstiprināt va,.. VAMS un . Vhdl , es domāju, ka tas ir skaists .. Arī es konfigurēta spars ir tikpat liels kā nEdit .. [Quote = anoop12] modelsim un Xilinx ISE ir labākais Modelēšana un ASIC lejupielādi. Leonardo Spectrum s labākais systhesis viedokļa. [/Quote] Es domāju, ka viņi nerunā par instrumentu, lai modelētu vai projektēt šeit ..

GVIM ir labākais redaktors, visās redaktoru esmu redzējis. Man ir neizmanto Emacs vēl, bet ticiet man, ja Jums ir gud komandu gvim, jums nav nepieciešams, lai uzzinātu kaut ko citu Cheers ...

paldies par jūsu ieteikumiem! Es centīšos gVim 1. jo tas ir vieglāk uzstādīt gan linux un Win32 platformas.

UltraEdit ir labākais! Emacs ir pārāk sarežģīta, un VI ir pārāk neglīts, un Gvim ir stulba lieta Windows ...

Emacs un vi izskatās neglīts un grūti tiem, kas nav tās izmantot .. bet tad, kad u izmantot tos, jūs atradīsiet, ka tie ir kā brīnumi ..

vi ir labs instruments, lai rediģētu daudz failu tipi: piemēram, TLC perl Verilog. tas ir spēcīgs functions.But jums ir nepieciešams iztērēt kādu laiku, lai izpētītu vi.

jā, vi ir labākais man rediģēt Verilog failu zem linux. vi nevajag peli vispār. Jaunās paaudzes perfer izmantojot Emacs, kas VIM, gvim. UltraEdit ir populārs logi, bet ne linux pieteikumu.

Spars un Emacs, kuriem viens ir labāks nav svarīga. Lielākā nozīme ir kas redaktors jūs varat būt guide no jūsu kolēģiem vai Jūsu draugiem. Viņš / viņa palīdzēs jums ietaupīt daudz laika. Mācīties no eksperta, ir labākais veids! Es jūtos laimīgs ar Spars,: D

Es gribētu izmantot nedit par jaunu. Tas ir vienkāršs un spēcīgs. gvim ir arī pietiekami labs.

Zemākaprakstītais būs labākais izvēle, ja Jums iepazinušies ar to!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back