balss atpazīšana, izmantojot MATLAB?

Es esmu dara PROJEKTS runas signālu autentifikāciju, izmantojot CEPSTRAL ANALĪZES, ti, saistībā ar kodēšanas MatLab par balss RECOGNITION.SO Lūdzu, atsūtiet man KODEKSA IT.MY EMAIL ID sksaikumarlaishetty@gmail.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post bija 12:40 -------- - </span></span>
Jā man ir nepieciešams kods balss atpazīšanas .. Jūs varat plz atsūtiet man ma ID .. adi06411@gmail.com
I NEED balss atpazīšana MATLAB KODS lūdzam sūtīt uz manu e-ID sksaikumarlaishetty@GMAIL.COM

Lūdzu, ja kāds ir programmu runas teksta programmu, ieMATLAB īstenošana fonētisko typewriter.it izmanto runas recognition.also gui ir used.please sūtīt man programmu saurabhsood18@gmail.com : smaids :

hi guys ... pls paskaidrot man, kā MatLab darbi ... Man sajaukt par to .. let teikt, es gribu izveidot balss darbojas ritenis krēsls .. Matlab ir instalēta datorā vai ne? tad kā man izmantot šo balss atpazīšana ritenis krēsls bez PC? Es domāju, kā es varu darīt, ka patstāvīgs projekts, neizmantojot datoru, piemēram, kas mikrokontrolleru dara?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 00:27 --- ------- Previous post bija 00:26 ----------</span></span>
pls daļu arī man kodu ... TNX romelemperado@gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back