balss atpazīšana, izmantojot MATLAB?

Čau, Man vajag kodu, kā arī, lūdzu, sūtiet uz mani. liangp (at) interdev.ca. labprāt!

Man ir projekts, lai atdalītu dažādas balss signālus, pamatojoties uz, izmantojot MATLAB thanx iepriekš

[Quote = pārrobežu de lena] Vai kāds to vajag vēl? Man ir MatLab kods balss recognition.Do atbildi šo pavedienu, lai es zinu. [/quote] Es būšu tik thankfull, ja jūs sūtīt man kods, tas ir tieši tas, ko es gribu, patiesībā es atklāju to google bet ir dažas kļūdas, un lielākā daļa failu Matlab bija aizsargātu failu, lai es varētu \\ t izmaiņas vai lasīt to, kas ir iekšā tas .... mans pasts ir jobridor (at) yahoo.com un paldies jau iepriekš

[Quote = pārrobežu de lena] Vai kāds to vajag vēl? Man ir MatLab kods balss recognition.Do atbildi šo pavedienu, lai es zinu. [/quote] jā, ja u ir, var u nosūtīt to?

[Quote = pārrobežu de lena] Atvainojiet par kavēšanos, varēja saņemt tikai sešas. M failus atbilstošo. P failus, i am pievienojot tos šeit, lūdzu, arī to reaģē uz to, kā tas darbojas, i bija teicis, ka ir zems, lai vidējas precizitātes [/quote]. tur ir kļūda, kad es gribu izpildīt DO kāds man pateikt, kāpēc? UN KAS IR JĀDARA?

var kāds sūtīt man kodē balss atpazīšana, izmantojot MATLAB ... pls ... savu neatliekamo

dārgie pāri de Lena, man ir nepieciešams pilns kods par manu projektu, balss atpazīšana. Cerams, ka u var sūtīt uz manu e-pastu (fikrulhakimothman@yahoo.com). Es tiešām to vajag

hey u guys var pārbaudīt pudn.com u var iegūt kodu runas pazīšanai

Es arī dara runas apstrādi mfcc un hmm .. ņemot prob in Viterbi algo? kāds rūpīgi, lai palīdzētu

Vai es redzu kādu no jūsu kodu MatLab runas atpazīšana, izmantojot neironu tīklus! Es būšu ļoti ļoti thankfull par to! roma_34@mail.ru [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 21 minūtēm: [/color] [/size] Lūdzu:)
jūs varat lūdzu nosūtiet man kodu šeit ir mans e-pasts: en_sadatwins@yahoo.com

Sveiki, es esmu dara EKG klasifikāciju, izmantojot neironu tīkls var būt jūsu balss recognigation izmantojot neironu tīkls ir noderīgs man. Lūdzu, sūtiet uz manu pastu yew319464@hotmail.com . Un man būs gratedful ar jūsu palīdzību! Thanks a lot!

HI visi mēs darām mūsu pēdējo gadu projektu. Projekta mērķis ir veikt imitēt GSM Matlab, sniedzot dzīvu balsi GMSK un GSM Simulator, GMSK modulācijas metode tiek piemērota sarunu no Mic, pēc tam piemērojot šifrēšanas tehniku, kas izraisa bitu plūsmā. Modulācija / no GMSK signāla Demodulation prasa tik daudz uzmanības saglabāšanu īstiem viļņa forma tāpat kā modulācijas signālu. Lūdzu, palīdziet mums šifrēšanas, kur to labāk darīt, un kas algoritms būs suite vislabāk. Mēs cenšamies to [PIEVIENOJIET] 53.799 [/PIEVIENOJIET] [PIEVIENOJIET] 53.799 [/PIEVIENOJIET] Bloki ir ar arestu, lūdzu, palīdziet mums.

ikvienam, kas ir ieinteresēts balss atpazīšana, izmantojot MatLab sūtīt man e-pastu un es aizsūtīšu visus kodus un svarīgi sīkumi, ka es atrast, izmantojot manu pētījumu. kā man man nebija turpināt pabeigt manu projektu, jo mans ārsts mainīts saskaņā ar projekta

Sveiki Cross de Lena, man ir izmisīgi nepieciešama MatLab kods balss atpazīšana, pls mail me kodu uz [e-] vinay.ganji @ gmail.com [/email] Paldies ton .. Kind regards, Vinay

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back