balss atpazīšana, izmantojot MATLAB?

šķērsot de lena es gribēju balss atpazīšanas piedalās Matlab vai vb. neto pamatdarbības balss darbojas ritenis krēsls aukstā u palīdzēt man par šo .. mans id ir anita_591_ggn@yahoo.co.in

Man vajag kodu runas pazīšanai .. gremoklis u nosūtīt .. tas ir mans id:? anu_pons@yahoo.co.in

hi man ir nepieciešams kods convolutions, FFT, egles filtrs (LP / HP), IIR filtrs. Es, izmantojot ccs3.3 tms320c5x/6x. Man vajag kodu ļoti urgentlu. kāds var man palīdzēt. thankx Ram

sorry, es esmu problēmas ar otrādi arhīvu ... tā aprunāt palaist arī ... aprunāt jūs to nosūtīt uz mani xvr_z [at] Yahoo [dot] com thanks pirms ... gigih

lūdzu kāds atsūtiet man MatLab kodu runas uz ciparu konversijas, izmantojot hmm vai tehnika, kas tiek izmantoti. [/code]

i am datorzinātņu students .. sāka darīt projekts par balss recognision, izmantojot Java, bet nespēja pabeigt to .. tāpēc man ir nepieciešams kods MatLab .. varētu ny1 palīdzēt šajā panākt to kodu .. un kā to lietot

im strādā pie speaker atzīšana .. Kā es varu pieteikties Eiklīda attālumu formulu LPC koeficientiem, kas glabājas masīvs? ceru uz atbildēm! TNX ..

[Color = darkred] [/color] Hi pāri de Lena, man steidzami nepieciešama MatLab kods balss recognition.My projektu iesniegšanas pēdējais datums ir pēc 14 days.Plzzzzzzzzzzz nosūtiet to uz manu pastu, kas ir dev.sikan @ gmail. com . Es joprojām ir ļoti pateicīgs.

[Quote = pārrobežu de lena] Vai kāds to vajag vēl? Man ir MatLab kods balss recognition.Do atbildi šo pavedienu, lai es zinu. [/quote] Yup, es gribu. Vai jūs varat to nosūtīt uz mani? mana e-pasta adrese ir edwardchoowl@hotmail.com Thanks a lot.

Hi All, Es esmu jauns šajā tēmā un MatLab lai es būtu patiesi pateicīgs, ja kāds var man palīdzēt. Es nezinu, kā sākt. Man EMG signāliem dažiem vārdiem un man ir atzīt vārdu ar atbilstošu signālu. Es esmu pateicīgs par jebkuru palīdzību saistībā rakstot algoritmu vai kādu kodu, ka es varētu veikt. Jūs varat sūtīt man jūsu komentāri par milenakg05 [at] yahoo.com Thank you very much Best regards Milena

Hey pāri de Lena, Can u pls nosūta projektu kodu balss balstītas drošības sistēmas Matlab uz manu id ... vids_nair2000@yahoo.com mēs arī strādājam pie tā paša lauka un kam nepieciešama dire palīdzība ... pls atbilde Thanks Vids

[Quote = pārrobežu de lena] Vai kāds to vajag vēl? Man ir MatLab kods balss recognition.Do atbildi šo pavedienu, lai es zinu. [/quote] mans id ir karthikvc@yahoo.com.can u pastu man koda [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] [quote = pārrobežu de lena] Vai kāds to vajag vēl? Man ir MatLab kods balss recognition.Do atbildi šo pavedienu, lai es zinu. [/quote] mans id ir karthikvc@yahoo.com.can u pastu man kodu, tad lūdzu

Man vajag šo kodu. pāri de Lena var u sūtīt man tie? mans e pasts ir lordsoth_tr (at) hotmail.com paldies

Sveiki, sorry, ja es esmu tik nekaunīgs, bet es arī vajag šo kodu balss atpazīšanas. Mans uzdevums ir tikai 3 dažādus vārdus. Tātad, kad es saku vienu no tiem programmā būtu jānosaka un rakstīt to. Vai kāds būtu tik laipns un nosūtīt kodu uz manu pastu - ofliuh4eto@yahoo.com Paldies:)

hi man ir nepieciešams kods, runas pazīšanai .. gremoklis u nosūtīt .. tas ir mans id:? waseem.rajpoot.88 @ gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back