balss atpazīšana, izmantojot MATLAB?

K

khanna

Guest
ir iespējams nošķirt dažādas balss signālus, pamatojoties uz kvalitāti (tembrs), izmantojot MATLAB thanx iepriekš

U var izmantot sppech proessing S / w, tas ir basially demodulācijas izmantojot dažādas izlases likmes.

Es nesaprotu, ko tieši jūs vēlaties. jūs, lūdzu, aprakstiet vairāk. Ko jūs vēlaties, lai atpazīt? vārdus? līdzskanis, patskaņi? nepārtrauktas runas? vai tikai balss, piemēram, skaņu durvju vai skaņas pārrāvuma logu? Katrai no iepriekš minētajām situācijām, ir risinājums, izmantojot MatLab. Piemērs: gribam, lai konstatētu, laužot logu skaņu (zaglis detektors), tad Matlab ir vilnītis toolbox var izmantot ļoti. Es Turklāt jūs varat izmantot Matlab ir neironu tīklu kompleksa, lai attīstītu dažus vienkāršus tīklus, lai atzītu īpašas skaņas. Vēlaties, lai izmantotu HMM, tekstapstrāde atzīšanas vai patskanis līdzskanis klasifikācija? tad jūs varat atrast viena laba bibliotēka HMM attiecas, Matlab fucntions, izmantojot vienkāršu meklēšanu Google. Es neatceros nosaukumu tagad, bet es esmu pārliecināts, ka tā ir pieejama. Tagad, lūdzu, norādiet savu pieteikumu tieši. thanks.

iespējams, es redzēju šāda veida projekts, izmantojot MatLab un arī c + +

Esi konkrētāks apraksta savu problēmu. Balss atpazīšana un balss nodalīšana ir ļoti dažādas problēmas. Pēdējā gadījumā, Jūs varētu izmantot ICA (Independent Component Analysis) pieeju. Ir bezmaksas MatLab balstīta toolbox sauc FastICA. Jūs varat atrast to google. Ar šo metodi jums būs nepieciešams, jo daudzi signāli, kā avotu (vismaz). Vēl metodes BSS (akli izcelsmes avota nošķiršanu) un BSD (aklā avots deconvolution), kas ir nepieciešama, ja balsis tiek ierakstīti telpā ar augstu atbalss. Good luck.

Vai kāds ir kādu kodu par šo tupic? Man vajag to pārāk

to, kā izmantot MatLab lai atpazītu balss? im darot programmatūru, lai atpazītu balss reālā laikā .. ni vēlaties izmantot MatLab, bet .. im dont zināt, kā, lai sāktu to .. Es dzirdēju, ka mēs aprunāt izmantot runas apstrāde, lai atpazītu balss .. kāds var guide me,, plz ..

Vai kāds to vajag vēl? Man ir MatLab kods balss recognition.Do atbildi šo pavedienu, lai es zinu.

Tas izmanto GUI interfeiss, ekstrakts šo failu, un tā kopija vorobo mapi un pēc tam ielīmējiet to savā pašreizējā direktorijā Matlab.Also ierakstiet SpkrRcg savu komandu logu, tas tad atvērt GUI no kur visi posmi ir self- expainatory. PS: -..... 1.I nav visu m failus, tie ir p formātā, es varētu atveidot kādu m failus, kas atbilst p failus, pamatojoties uz pieejamo m failu, atstājiet ziņu, ja jums nepieciešams tos . 2.Also daži citi. P faili ir klāt, kas nav tieši saistītas ar šo konkrēto pieteikumu, piemēram, "modimfcc.p". Varat izmest tos vai tos var izmantot, ja Jums ir nepieciešams, lai pārietu pieteikumu. 3.Also apskatīt runātāja D.doc, tas varētu izskaidrot dažas lietas.

sveiki pāri de Lena, Can uou lūdzu atsūtiet man visas Matlab faili par šo. Es meklēju to. uz

Atvainojiet par kavēšanos, varēja saņemt tikai sešas. M failus atbilstošo. P failus, i am pievienojot tos šeit, lūdzu, arī to reaģē uz to, kā tas darbojas, i bija teicis, ka ir zema vai vidēja līmeņa precizitāti.

Sveiki pāri de Lena, ir iespējams nodalīt pauda daļas runas no klusēšanas daļām .. un kādā metodes, izmantojot MatLab ... im mazliet sajaukt thankz

Man vajag dažas projektā, kas saistīts ar to [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 6 minūtēm: [/color] [/size] Mans pēdējais projekts ir Balss komandas kontroles sistēmas bīdāmās door.where man ir nepieciešams izstrādāt Programma kādu konkrētu vārdu, kas strādā kā code.For tas man ir nepieciešams Balss atpazīšanas MAT LAB rīks bar.What man nav have.please man palīdzēt

[Quote = pārrobežu de lena] Vai kāds to vajag vēl? Man ir MatLab kods balss recognition.Do atbildi šo pavedienu, lai es zinu [/quote] Jā man ir nepieciešams kods balss atpazīšana ... Jūs varat plz atsūtiet man .. ma ID adi06411 @ gmail.com

es gribētu zināt, kā neironu tīkls var izmantot runas pazīšanu .. mums ir jāizveido runas atpazīšanas sistēmu, kas ir runātāja neatkarīga, un viens, kas izmanto neironu tīklu. ty tik daudz. =)

šķērsot de Lena .... es varu būt jūsu e-pastu? Es vēlos c ur kods balss atpazīšana, izmantojot MatLab. Es šobrīd izveidojuši vienu .. bet ne uz pilnību. Mind sūtīt man jūsu, lai salīdzināt? derek_ckw@hotmail.com Thanks a bunch

Vai es varu redzēt dažus no jūsu kodu MatLab runas atpazīšana, izmantojot neironu tīklus! Es būšu ļoti ļoti thankfull par to! roma_34@mail.ru [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 21 minūtēm: [/color] [/size] [quote = pārrobežu de lena] Vai kāds to vajag vēl? . Man ir MatLab kods balss recognition.Do atbildi šo pavedienu, lai es zinu [/quote] Lūdzu,:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back