89s52 programmas, izmantojot seriālo portu

Sunrom ir pārtraukta snatsz programmētājs, bet es uzzināju shēma programmētājs. Tā ir pieejama ar jaunu nosaukumu - AT89SXX in-circuit programmētājs. Saņemiet ieprogrammēta firmware mikroshēmas AT89SXX In-circuit programmētājs no sunrom. Mikroshēma ir pieejams Rs.250 (ja Indija) vai 8,33 $ (ja ASV vai jebkurā citā valstī)

Hi my friends:) Ikviens var plānošanas AT89S8253 ?!?!? Ja jā, kāda ir shematisks un programmatūru ?!»?!? Es esmu ļoti, ļoti ieinteresēti šajā jautājumā. Paldies visiem:) un spēcīga uz [[]]

Man ir veidot Atmel ISP vadu, bet šķiet, didn.t darbu. kāds zina kāpēc?

Puiši, es samontēti shematisks zemāk un tā darbojas ļoti labi taču jums ir nepieciešams veikt par kabeli jūs izmantot. Es lieto printera kabelis un tikai mana borta man bija lodēt vairogu un GND kopā. Manu kabeli ir vairāk par vienu metru un works fine. Par spīti es Protel lai izstrādātu shematiski es standarta plāksnēm apkopot to.

[Quote = DJ_] Puiši, es samontēti shematisks zemāk un tā darbojas ļoti labi taču jums ir nepieciešams veikt par kabeli jūs izmantot. Es lieto printera kabelis un tikai mana borta man bija lodēt vairogu un GND kopā. Manu kabeli ir vairāk par vienu metru un works fine. Neskatoties uz I izmantoti P * Otel, lai izstrādātu shematiski es standarta plāksnēm apkopot to. [/Quote] Kāda ir vērtība, Izturība!? Un kāda ir programmatūru programm?!? Thank's

Hi All ... Es domāju, RS232, pamatojoties ISP ir labāk nekā ll-port pamatā ISP. Kāds zina, par sunrom 1001-3470 ISP ?????

hi visiem maniem angļu ir ļoti slikta man stk200 whithout buferšķīdumā. tas strādā labi avr, bet aprunāt programmas 89s51. kad mēģinu 89S51 to atpakaļ 0x95 par iespēju programmu komandu (skatīt datu lapu), bet dont dont atpakaļ parakstu un nekas cits. ir šo problēmu bufera ic.

[Quote = mostafahk] hi visas manas angļu ir ļoti slikta man stk200 whithout buferšķīdumā. tas strādā labi avr, bet aprunāt programmas 89s51. kad mēģinu 89S51 to atpakaļ 0x95 par iespēju programmu komandu (skatīt datu lapu), bet dont dont atpakaļ parakstu un nekas cits. ir šo problēmu bufera ic. [/quote] 89s51 ir apgriezts reset. Uz Nandhu

thnaks bet es pievienotu 10uF, bufera mikroshēmu, daudzi ķēdēm un .... bet tas dont darbojas. maby visas manas mikroshēmas (10 mikroshēma) ir harted. bet viņi pieņem "ļauj programmēšana" comman ar nākamo 0x95 (skatīt datu lapu). i dont zināt. i bult daudzu projektu, un tagad, un maz programmētāju ķēdes ... : D

Sveiki, es arī mēģināju uz at89sxx programmer.I izšķērdēta 2-3 nedēļas par šo un Noo result.Then es tikai mainīts 4mhz kristāla 12Mhz, un uz manu izbrīnu valdes strādāja labi ... Es izmanto Azimghan, s ISP vadu, bez buffring. (es jau veltīgi 4 bufera ICS šim) Bet bez buferizācijas mana programmētāja darbu. well.My kabeļa garums ir ap 25cm.I ddnt izmēģināt ilgāku kabeļa garums .. Mēģiniet .. Uz Sajeev

hi there, var kāds ieteikt man kādu piemēru mērķa kuģa AT89ISP programmētājs kabeli? man ir kabelis un AT89ISP programmatūra gatava no Atmel, bet problēma ir mērķa kuģa, ikviens var ieteikt man saites mērķa kuģa par šo kabeli? paldies.

Jūs to varat izdarīt šo projektu izmanto printera portu jums pc tieši. ir tik daudz ķēdē mājas lapā!

Dažos AVR Parallel ISP programmētājs shēmas. 100k pull-up rezistors ir savienots ar miso vai SCK tapas, ir nepieciešams ievietot tos ķēdē?

Vai kāds būvētas vai ir projekts, USB, pamatojoties 89S programmētājs ar ISP palīdzību? .. Jebkura saite ir arī apsveicams. Thanks a lot.

Es, izmantojot šo [url = http://www.protosmart.co.uk] 89S51 USB programmētājs [/url]. Tās lēti un darbi ... Sveicieni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back