89s52 programmas, izmantojot seriālo portu

Jums vajadzētu apskatīt sākumā šo pavedienu. Izmantojiet shēmas isp_C_v5.PDF, tas ir at89isp kabelis ar šādiem nosaukumiem izmaiņas: kartējumi no tapas ir šādas: TCK -> SCK TDO -> Miso TMS -> RST TDI -> MOSI LPT savienojumi par PDF failu 2 lpp. Jūs varat izmantot 68 Omi nevis 100 Ohm rezistoru, ja jūs nevarat saņemt to darbu.

hi, es sāku darīt to pašu shēma Atmel aptuveni AT89S51, bet man nav iegūt reply.so es cenšos izlaist 74LS244 kā buferis un savienojiet kabeli LPT uz mikro tieši. tāpēc, lūdzu, palīdziet man, un nosūtītu man appliable shematisks vai piezīmes:? :? :? :::!::?::?:

tas ATMEL ir Microcontroller ISP Programma nevar strādāt WindowsXP? es nevaru setup veiksmīgi, tas man pateikt, nevar reģistrēt at89s52.dll, bet Windows 2000, tas var strādāt.

Hi visiem! Man ir problēma ar PRG. kabeļu no AEC lapām un mans 89S52 procesoru. Mana sistēma ir loģiskā "0" līdz Atiestatīt PIN normālas funkcijas, bet man ir spēkā 5 voltiem tur, lai saglabātu programmas uz mikroshēmu. Bet pēc izpildes plānošanas programmatūra, joprojām ir "0" uz Atiestatīt PIN. Nav svarīgi, kuru OS es izmantoju (XP, Win 98). Vai jūs varētu lūdzu man palīdzēt ar šo? Paldies par atbildi. Felixx (felixx@seznam.cz)

Hi all, man ir daži informāciju. Attiecībā uz tiem no u izmanto AEC_ISP failu un izmantot kabeli konfigurācija, lūdzu, jāatgādina, ka tā nestrādās ar jebkuru kabeli, ilgāk par 1,5 kājām! Tas var būt ļoti subjektīvs, bet man ir konstruēti 4 vienības minēto ISP un savienojiet to ar cita datora darbojas uz Windows XP. Sākotnēji tas nav darbs, bet mana kolēģe atklāja, ka pēc saīsināšana kabeli mazāk nekā 2 kājām (vai pat vēl mazāk), tas darbojas ... Es domāju, ka jūs varētu pievienot sava veida buferis, lai palielinātu garumu, bet pārāk slinks, lai darbu par to. Rgds, chicken_feet

Hi foruma dalībnieki, man ir izmantoti AEC elektronika's AT89S ISP programmu DOS bāzētu programmatūru. Visi tā vajadzībām ir tikai piecu vadus no LPT portu uz mikrokontrolleru programmu to. Tā doesn't vajadzīga bufera IC inbetween LPT portu un mikro-un ļoti viegli, lai izveidotu Paldies par programmatūras izstrādātājiem. Bet, tas DOS pamatojas programmētājs nestrādā WinXP manā pc. Vai ir kāds Windows, pamatojoties ISP programmētājs pieejams, kas doesn't nepieciešama buferiem un tik vienkārši, kā AEC's programmētāju? Paldies jau iepriekš. Rajesh.

I use ISP programmu no url] http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/IspPgm30a/ISP-Pgm30a.html [/url] Tas var strādāt programmā ISP Atmel AVR un 8051 at89Sxxx šajā pašā programmā. Bet es izmantot datortehniku. Pati ideja "bufera ar aktīvu zemu kontroles osta". Es kādreiz izmantot AEC V2 un V3. Hi ātruma CPU ir dažas problēmas. Un, ja jūs vēlaties ielādēt jaunu hex failu. Jums ir jāievada faila nosaukums. ISP-Pgm30a izmantot tikai noklikšķiniet uz papildināšanas. Viegli izveidot programmu. Gadījumā, ja, lai izmantotu AEC ISP in 200/xp. Tai jāizmanto ārējā programma, lai atvērtu LPT kanālu. piemēram PortTalk no http://www.beyondlogic.org/porttalk/porttalk.htm

[Quote = Janek123] es atklāju sistēmā un PCB AT89ISP un saite ir: h ** p: / / www.btc.pl/pdf/zl9prg.pdf ΩΩΩ: D ΩΩΩ [/quote] Hi Janek123, jūs veidot šo circuit? Tās darbojas?

Man ir uzcelta šī programmētāju sniegts zemāk saiti. h ** p: / / www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/ISP-Pgm3v0/ISP-Pgm3v0.html programmētājs nevar izdzēst savu čipu dažreiz jūs varat man palīdzēt. pēc tā, kā jaunāku ISP prog ir avilable uz vietas nosaukums ir spiprog v3.7. to pārbaudīt out.

Vēl viena laba saite ISP programmētājs 89Sxx ('51), ATtiny, ATmega i 90Sxx (AVR) ar Downloader programmatūru h ** p: / / www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Elka / ispprog.html
Hi Hynix: DI būvētas ķēdes, un tā strādāja ļoti labi. Thanx ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ

Par AT89ISP kabelis, man ir vēl viens saiti h ** p: / / www.mytutorialcafe.com / Microcontroller% 20Programmer% 2089S51.htm Es esmu pievienojot shematisks par to Izmantojiet ATMEL ISP Programmatūra, ko Atmel programmēt mikrokontrolleru

Sākotnējā Atmel shematisko uz adreses h ** p: / / www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/isp_C_v5.PDF neeksistē vairāk. Lūdzu, var kāds sūtīt man, ka shematisks? paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back