G
gild
Guest
Šeit ir darba saite: h ** p: / / www.atmel.ru/Software/files/isp_c_v5.pdf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nr pullup, nav sērijas rezistori kas nepieciešami saskaņā ar manu pētījumā rezultātu. J2: - AT89S52 RESET (pin 6 J2 header) - RST (pin 9 MCU) MOSI (pin 5 J2 header) - P1.5 (pin 6 MCU) Miso (pin 4 J2) - P1.6 ( pin 7 MCU) SCK (pin 3 J2) - P1.7 (pin 8 MCU) VDD, GND, nav nepieciešams izskaidrot. ISP programmētājs veic jaudu no galvenā klāja. Es uzskatu, ka reset signāls ir rūpēsies programmatūru. Johnno šīs ķēdes, vienkārši pievienojiet izejas no JP2 uz at89s52? do v nepieciešams pievienot pasīvie komponenti (piemēram, rezistoriem un kondensatoriem) starp JP2 un microC? Vai v jāievieš pull-up rezistors, lai atiestatītu pin? (Bet par at89s reset ir enable-augsta) Kad v nepieciešams invertcukuru reset? laikā plānošanas AVR vai AT9s?
Man bija, izmantojot tieši 74hc244, un tā strādāja. JohnVai es varu nomainīt 74lvc244 lai 74hc244? dod krituma iepakojumā, viegli lodēt tas ir iespējams? ......?
Var izmantot vienkāršu RST RC ķēdes, kā pievienots. Mums, ka pierādīta attīstības padome 89S52. Lai iegūtu pilnīgu shematisks, lūdzu, skatiet pievienoto pdf dokumentā. Šis RESET shēma ir ļoti bieži. Es testē šo padomei Diy programmētājs, kas doti www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Elka / ispprog.html , un kombinācija strādā labi. RESET valstis var ieslēgt / izslēgt, izmantojot reset pogu programmatūru. John Leungpēc lejupielādes programmu, vai v nepieciešams, lai izveidotu nolaižamo rezistors uz Atiestatīt PIN, kā tas darbojas augstas? vai tikai nodot vienu spiedpogu, kas saistīti ar reset tapu un VDD?
Hi Hynix: DI būvētas ķēdes, un tā strādāja ļoti labi. Thanx ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ [/quote] Hi @ all, es esmu uzcelta ķēdes, too. Bet, diemžēl mājas lapa ir uz leju, un es nevaru lejupielādēt ISP programmētājs programmatūra: cry: Vai kāds sūtīt man programmatūru (es domāju par 163 KB)!? Lūdzu pastu uz matthias5@t-online.de Paldies!!Vēl viena laba saite ISP programmētājs 89Sxx ('51), ATtiny, ATmega i 90Sxx (AVR) ar Downloader programmatūru h ** p: / / www.amwaw.edu.pl / ~ adybkows / Elka / ispprog.html