89s52 programmas, izmantojot seriālo portu

Šeit ir darba saite: h ** p: / / www.atmel.ru/Software/files/isp_c_v5.pdf

Dear, Tas APPNOTE ir tikai AT89S sērija No ATMEL: doc3310: AT89ISP Programmētājs Cable Lai veicas!

[Quote = wakaka] www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Elka / ispprog.html šo programmētājs, programmatūru var palaist uz WinXP? Par at89s51, 52,53, kas xtal būtu jāpiegādā? 4Mhz? 12MhZ? 20 MHz? plz atbildi, tankx [/quote] Dārgais, tā darbojas WinXP. Jūs varat izvēlēties jebkuru Crystal Frequency.Program ir lauks, kuru var ierakstīt savu kristāla biežumu. Labu veiksmi!

icic, paldies par atbildi .... [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 10 minūtēm: [/color] [/size] er ..... citu pieprasījumu, var kāds parādiet man adapteri circuit par AT89s51, 52, 53, izmantojot šo programmētāju? www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Elka / ispprog.html theres kaut ko es neesmu tat pārliecināts, thanx .... [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 1 stundas 23 minūtes: [/color] [/size]
 img] no šīs ķēdes, vienkārši pievienojiet izejas no JP2 uz at89s52

no šīs ķēdes, vienkārši pievienojiet izejas no JP2 uz at89s52? do v nepieciešams pievienot pasīvie komponenti (piemēram, rezistoriem un kondensatoriem) starp JP2 un microC? Vai v jāievieš pull-up rezistors, lai atiestatītu pin? (Bet par at89s reset ir enable-augsta) Kad v nepieciešams invertcukuru reset? laikā plānošanas AVR vai AT9s?
Nr pullup, nav sērijas rezistori kas nepieciešami saskaņā ar manu pētījumā rezultātu. J2: - AT89S52 RESET (pin 6 J2 header) - RST (pin 9 MCU) MOSI (pin 5 J2 header) - P1.5 (pin 6 MCU) Miso (pin 4 J2) - P1.6 ( pin 7 MCU) SCK (pin 3 J2) - P1.7 (pin 8 MCU) VDD, GND, nav nepieciešams izskaidrot. ISP programmētājs veic jaudu no galvenā klāja. Es uzskatu, ka reset signāls ir rūpēsies programmatūru. John

oh yeah, thankx atkal ..... mēģinās to, kad es saņēmu 74lvc244, dunno ir pieejami vai ne ... [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 1 stundas 55 minūtes: [/color] [/size] Vai es varu nomainīt 74lvc244 lai 74hc244? dod krituma iepakojumā, viegli lodēt tas ir iespējams? ......?

Vai es varu nomainīt 74lvc244 lai 74hc244? dod krituma iepakojumā, viegli lodēt tas ir iespējams? ......?
Man bija, izmantojot tieši 74hc244, un tā strādāja. John

ak jā, tad es varu pārslēgties uz 74hc244 vietā Virspusmontējamu .... thanx vīrietis

Pēc lejupielādes programma, vai v nepieciešams, lai izveidotu nolaižamo rezistors uz Atiestatīt PIN, kā tas darbojas augstas? vai tikai nodot vienu spiedpogu, kas saistīti ar reset tapu un VDD?

pēc lejupielādes programmu, vai v nepieciešams, lai izveidotu nolaižamo rezistors uz Atiestatīt PIN, kā tas darbojas augstas? vai tikai nodot vienu spiedpogu, kas saistīti ar reset tapu un VDD?
Var izmantot vienkāršu RST RC ķēdes, kā pievienots. Mums, ka pierādīta attīstības padome 89S52. Lai iegūtu pilnīgu shematisks, lūdzu, skatiet pievienoto pdf dokumentā. Šis RESET shēma ir ļoti bieži. Es testē šo padomei Diy programmētājs, kas doti www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Elka / ispprog.html , un kombinācija strādā labi. RESET valstis var ieslēgt / izslēgt, izmantojot reset pogu programmatūru. John Leung

Programmētājs programmatūra šķiet aprunāt atklāt AT89s51 ...... var kāds man palīdzēt ar atkļūdošanu kuģa? Wats max garums dl kabeli? Vai man ir nepieciešams, lai konfigurētu kaut ko?? PLZ palīdzēt, thankx

Vēl viena laba saite ISP programmētājs 89Sxx ('51), ATtiny, ATmega i 90Sxx (AVR) ar Downloader programmatūru h ** p: / / www.amwaw.edu.pl / ~ adybkows / Elka / ispprog.html
Hi Hynix: DI būvētas ķēdes, un tā strādāja ļoti labi. Thanx ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ [/quote] Hi @ all, es esmu uzcelta ķēdes, too. Bet, diemžēl mājas lapa ir uz leju, un es nevaru lejupielādēt ISP programmētājs programmatūra: cry: Vai kāds sūtīt man programmatūru (es domāju par 163 KB)!? Lūdzu pastu uz matthias5@t-online.de Paldies!!

Attiecas uz ķēdē pie http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=112989&highlight=at89s8253 . Tā ir darba viena! Tomēr, es mēģināju, ka shēma ar oriģinālo Atmel ISP programmatūru, Adam Dybkowski programma (nepieciešams pasūtījuma pinout def), un Ķīnas ISP Downloader programmatūru (nepieciešama pasūtījuma pinout def), 4 PC (3x WinXP, 1x Win2000). Daži no PC palaist bez problēmām visiem trim programmatūru, daži no PC tikai darbam ar Ķīnas ISP Downloader kaut kā. Mainīt paralēlais ports režīmu ar BIOS uz standarta vai EPP režīmā problēma, un izmēģināt dažādus programmatūras pakotne parasti atrisināt problēmu. John

var kāds sniegt man shematisks par AT89s51's programmētāju izmantojot 74HC244

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back