1. pcb soļi - Sallen atslēgas filtru

Jūs varat mainīt vadu izmērus vairumā vienkārši izvēloties tos visus (grupa izvēlēties), tad mainot izmēru. Izslēdziet viedokli par visu pārējo citādi tas var mēģināt mainīt izmēru citām lietām, kā arī (piemēram, teksts). Keith.

Droši vien, bet par augstāku samaksu. Jūs esat izmantojis 4 tu dziesmas un vairākas 0.15mm caurumu pāris. Tie ievērojami pievienot izmaksas un ir nevajadzīga - jums vajadzētu mainīt. Tāpat, jums ir jāizmanto 0402 sastāvdaļas, kuras, kā FVM norādīja, nedrīkst būt pieejamas dielektriķa piemērots filtru. Es parasti izmanto 0603 komponentus un bieži galu galā, kam, lai izmantotu 0805 filtri, dažkārt 1206, lai es varētu iegūt vērtības es nepieciešama, dielektriķa es gribu. Jums vajadzētu izmantot KDR noteikumus, kas piemērojami uzņēmuma jūs plānojat izmantot, lai padarītu PCB. Keith

Iespējams, bet par augstāku samaksu. Jūs esat izmantojis 4 tu dziesmas un vairākas 0.15mm caurumu pāris. Tie ievērojami pievienot izmaksas un ir nevajadzīga - jums vajadzētu mainīt. Keith
Kurš izmērs dziesmas un caurumu man vajadzētu izmantot jūsu domām?

Es parasti izmantot 0,2 mm minimālais attālums, bet 0.15mm ja tiešām nepieciešams. Par plaisu, es varētu mēģināt izmantot 0,2 mm minimumu bet 0.15mm ja patiešām iestrēdzis. Par caurumiem, 0.3mm minimālā gatavo cauruma diametrs minimumu, 0.2mm apaļas gredzenu. Parasti es varētu mēģināt izmantot lielāku caurumu izmērus. Ar noteikumiem kaut kas līdzīgs, ka jums vajadzētu būt iespējai iegūt lielāko saprātīgas piegādātājiem, lai padarītu to bez problēmām. Keith.

tā būtībā noteikums ir "lielāks ir lētāk", pa labi
Jā?. Parasti, ja mazāk aprūpe ir nepieciešama ražošana, bieži raža ir augstāka, un cena ir zemāka.

tā būtībā noteikums ir "lielāks ir lētāk", pa labi
Līdz noteiktam brīdim?. Kad jums tos veida projektēšanas noteikumi, tad gandrīz ikviens var padarīt dēļiem, un jūs varat saņemt konkurētspējīgas cenas. Ja jūs vēlaties 0.1mm dziesmas un 0.15mm Vias tad jums būs daudz mazāk uzņēmumu, no kuriem izvēlēties, un cena pieaugs atbilstoši. Arī ar ļoti smalku noteikumi, tā kļūst vairāk lietderīgi apsvērt elektrisko testēšanu tukša kuģa. Keith.

Jums vajadzētu aprēķināt PCB dziesmu pretestība, lai saskaņotu to ar avota pretestība
Tas būtu augstas frekvences pieteikumiem vai, ja jūs vēlaties, max jaudas nodošanu.. Lielākā zemas frekvences dizainu vajag [url = "http://en.wikipedia.org/wiki/Impedance_bridging"] pretestība pārejas [/url], nevis [url = "http://en.wikipedia.org/wiki/Impedance_matching" ] impedance saskaņošana [/url], ko es esmu guessing, ka tas, ko DP vēlas, jo viņš nav jānorāda, kāda frekvences viņš / viņa strādā ar un Sallen-Key topoloģiju ir biežāk atrodams zemas frekvences dizainu.

Hi cilvēki! I'am notiek ar darbu. Izraisīt lielu skaitu komponentu man nācās palielināt kuģa dimensiju. Es pieaudzis to "valdes režīmā", bet, kad es pievienot sastāvdaļas jaunajās daļās valdes Eagle brīdināt mani, ka tas ir impossibile likt ārpus atļautā teritorijas: tāpēc šķiet, ka tā neatzīst jauno paplašināto platību. Vai jūs zināt, kāpēc? Paldies jums visiem!

Vai esat pārliecināts, ka tas nav PCB izmēru ierobežojums versiju jūs izmantojat? Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back