LIELS PALDIES Kate! Tas ir ļoti noderīgi! Tikai zināt: darbojas dizaina noteikums pārbaudiet parādīties dažas atmuitošanas kļūdas sakarā ar stāvokli Vias. Vai šīs problēmas niecīgs jūsu domas? Vēl viens jautājums: ko jūs domājat par ideju likt pārējie 13 opamp šajā padomē (izmērs: 10cm x 10 cm)?
Jums ir nepieciešams noteikt KDR kļūdas - Man jāatzīst man nav pārbaudīt tos, kā es centos parādīt, kā jums vajadzētu organizēt sastāvdaļas mazināšanai izsekošanu. Daži no dizainparaugu noteikumus, iespējams, varētu mainīt. Lielākā daļa vietām var rīkoties 0.2mm dziesmas ar nav problēmu un 0.5mm treniņos. Ja jūs vēlaties, lai pack lietas, tad izmantot mazāko sējmašīnu / Pad jūs varat par savu ražotāju - tas ir, ja daudz vietas pazūd. Jūs varētu vēlēties izmantot smalkāka režģi nekā es izmantoti - es mainīja savu tīklu ar 1mm/0.5mm bet varbūt 0.25mm aizstājēju tīklu būtu labāk. Galu galā, jūs vēlaties nav KDR kļūdas. Vai jūs domājāt vēl 13 opamps vai 13 ICS? Keith.
13 IC. Kopā 15 IC + 2 savienojumi [COLOR = "Sudraba"] [SIZE = 1] ---------- Post pievienotā 14:35 ---------- Previous post bija 14:35 [/SIZE] ---------- [/COLOR] kā es izlemt tha lielums vadi?
Tas būtu saspiest par šo izmēru klāja, bet iespējams. Es ievēroju jūs izmantojat 0402 komponenti - tu esi mēģinājis lodēšanas tiem sevi? Es parasti stick ar 0603 vien kaut kas ir smagi izmēra ierobežojumus. Liekot sastāvdaļas abās pusēs varētu palīdzēt. Tas PCB ir tikai 50x70mm un izmanto 0603. Sliežu izmēriem, es parasti apskatīt 0.2mm uz 0.3mm analogajām savienojumiem atkarībā celiņa blīvumu un varbūt 1mm ja iespējams par varu. Keith
Prof man teica, lai izmantotu SMD detaļas (0402 šajā gadījumā), tomēr nākamreiz es redzu viņu es esmu dodas uz viņam savu padomu! Tikmēr paldies jums, es sasniegtu šo rezultātu (skat. pielikumu, paldies!): Vai jums ir ideja, kā sasaistīt jauda / zemes ar visu 15 IC? 30 signāli no pirmās ligzdas (lielākais) jānonāk IC, citi 30 jānonāk otro ligzdā: vai jums ir ideja, kur likt šos divus ligzdu, lai izvairītos no dziesmas cilpas? THX!
Parasti jūs varētu izvēlēties vēlamo virzienu katru pusi no PCB. Tas nav stingri jāievēro ar analogo padome, bet daži plāns palīdz izvairīties no kļūst notverto. Tātad, jūs varētu palaist dziesmas vertikāli uz augšu, horizontāli uz grunts vai otrādi. Jūs nevarētu stingri pieturēties, kas citādi jūs varētu galu galā ar milzīgu skaitu VIaS. Tātad, jūs varētu palaist varu vertikāli uz virsējo slāni starp IC kājām. Jūs tad palaist dziesmas horizontāli no turienes uz apakšējā pusē, lai dotos uz savienotāju. Keith
Es neesmu pašlaik izmantojot Eagle un nav darba uzstādīšanu par manu datoru, līdz ar to es esmu spējīgs pārbaudīt dizaina failus. Parasti, ir jābūt vismaz acu zemes net. Barošanas bloki Vēlams apvedceļš kondensatori katrā IC piegādes pin un nav nepieciešams jāaplūko. Pēc manām domām, filtrs topoloģija ir vienkārši pietiekami, lai ir telpa barošanas un zemes, kas divu slāņu dizains. Pārdomāta izvietojuma ir nepieciešama, tomēr. Kā jau iepriekš minēts, 0403 šķiet unresonably mazs šim pieteikumam. Jūs, iespējams, saskaras ar grūtībām iegūt zemu TC capcitors (NP0 vai līdzīgs dielectrica) paredzētajā capcitance diapazonā, kā to prasa labu filtru. Jūs drīzāk iet uz mazāku quad OP paketi (TSOP vai čipu skalas pakete), lai saglabātu kuģa telpu. Divpusējās komponentu izvietošanu ļautu gala circuit blīvumu, bet nav jēgas, nemainot līdz četru slāņu PCB.
Jūsu shematisks & valde nav konsekventi. Mans minējums ir jums pievienot papildu opamp bet PHB nebija arī atvērts. Kad esat sācis PCB, vienmēr ir tas atvērts, kad jums ir shematisks atvērta. Keith.
labi, es svītrots trešais op-amp un atkārtoti pievieno shematisks ar valdes atvērt, bet nekas nav mainījies. Vai jums ir kāds padoms, lai atrisinātu šo problēmu?
Hmm. Es paņēmu savu iepriekšējo versiju, iezīmēja vienu bloku, kurā opamp un visi tās schemtic savienojumi, nokopēt un ielīmēt to. Šķiet gan PCB un shematisks. Ko tieši jūs darījāt? Keith.
Šī versija ir pretrunas starp shematisks un PCB. Kad esat šo problēmu, jums ir nepieciešams noteikt to, lai shematisks un PCB saskaņot pirms jūs varat sākt veikt izmaiņas un gaidīt tos sinhronizācijā. Iet atpakaļ uz versiju, kur shematisks un PCB ir konsekventi un sākt tās. Neizmanto versiju ar konsekvenci kļūdām. Keith.
Rīt man ir tikšanās ar profesoru, lai diskutētu par manu progresu. Kāds varētu to apskatīt uz darbu un varbūt optimizēt to maz? Turklāt, tomēr pastāv komandu Eagle šo aizstājēju visu izmēru vadiem? Izraisīt Es domāju, ka 0254 par manu signālu ir pārāk liels (es būtu iespējams izmantot 0,15). Paldies jums visiem!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.