1. pcb soļi - Sallen atslēgas filtru

Nē, nav lielums es zinu. Tas būtu dīvaini forma rezistors. Keith.

Tagad es esmu, kam problēmas ar saitēm uz op-amp. Piemēram, skatīt pielikumu, es nezinu, kāpēc, bet tikai viena pretestība (R5) ir saistīts uz no opamo nevis kā 3 (R4, R5, R1). Jebkura ideja? Paldies!

Es nezinu, kāpēc, bet tikai viena pretestība (R5) ir saistītas ar opamo, tā vietā kā 3 (R4, R5, R1)
Jūsu pieņēmums ir nepareizs.. Neto tiek parādīta kā ziedlapķēde. Viedoklis ir daļēji darīt ar specfic darbību Eagle izkārtojuma rīks, kas izkārtojums redaktori būs iespējams mainīt "ratnest" vai "aviokompānija" displeju, saskaņā ar visīsāko attālumu savienojumu, kad jūs pārvietot daļas apkārt. Bet jums vajadzētu būt iespējai maršruta tīklu, kā jums patīk. Problēma ir par mācību pārvaldīt rīku. Ērglis ir būtībā lietotājs frienfly un var būt (vairāk vai mazāk) intuitīvi darbojās. Noteikta apmācības līkne ir jāpiešķir, tomēr. Šķiet, tāpat kā jūs faktiski izvēlēts mazs 0402 chip lielumu rezistoriem un kondensatoriem. Guessing par jūsu prasmēm elektroniskā meistarību, es pieņemu, jūs saskaras ar nopietnām problēmām lodēt Šo komponentu ar pieņemamu kvalitāti. Tas būtu labāk ideja uzteikt uz labu standartu kā 0805.

Ērglis pārrēķinās īsāko maršrutu ratsnest ja jūs vienkārši noklikšķiniet uz "ratsnest 'pogu. Tas ir noderīgi, lai to izdarītu, ja jūs pārvietoties daļas apkārt. Keith

Es nesapratu ļoti atbildi. Anyway, jūs sakāt, ka ir labi, ka tikai R5 ir saistīts ar ārpus opamp? Vēlreiz arestu. Es uzsvēra, ka es esmu lūdzot palīdzību tīklu [ATTACH = CONFIG] 74.326 [/ATTACH]

Es nesapratu ļoti atbildi. Anyway, jūs sakāt, ka ir labi, ka tikai R5 ir saistīts ar ārpus opamp? Thx
Nē, visi trīs rezistori ir savienots ar opamp produkciju, bet, kad jūs esat novirzīts visas ratsnest vadus, tad viņi būs. Keith

tāpēc man ir jāgaida, lai maršrutam visu ķēdi, tad viņiem būs maģiski parādīsies, vai ne? Vēl viens punkts: Es nevaru allineate rezistors (sk. attachmente). Kāpēc? Paldies jums visiem!
0_1337183374.png

Es pieņemu, jūs domājāt izlīdzināt. Ja jums ir pārvietots lietas apkārt tam mainīts režģi, tad tās pāriet RELATIVA pamatojoties uz jauno tīklu. Lai atkārtoti saskaņot ierīces uz jauno tīklu, turiet CTRL taustiņu, kad jūs noklikšķiniet uz tiem pārvietojas. Tas snap tos uz jauno tīklu. Keith [COLOR = "Sudraba"] [SIZE = 1] ---------- Post pievienotā 17:13 ---------- Previous post bija 17:10 ---- ------ [/SIZE] [/color] Tāpat jūs varat piešķirt 2 režģus. Aizstājēju režģis ir izvēlēts, turot nospiestu taustiņu ALT, kamēr jūs pārvietot vai maršrutu. Parasti jūs būtu aizstājējs režģis mazāks nekā parastā režģa.

Liels paldies! Vēl viens punkts: Kā es varu pieslēgt, shematisks, divi vadi ar neredzamu vadu? (Apskatīt arestu redzēt waht es domāju! Protams, tas nav radīts ar mani)

Es neesmu pārliecināts, ko jūs domājāt, bet jūs varat nosaukt tīklus. Jebkurš tīkls būs savienojumu ar neto ar tādu pašu nosaukumu. Tātad, ja jūs nosaukt neto AOUT par vienu daļu no ķēdes un nosaukt citu ar tādu pašu nosaukumu, pat uz citu lapu, tās tiks savienots. Tas ir noderīgi, lai pievienotu neto etiķeti visiem tīkliem nosaukto un savienots šādā veidā. Keith

Protams, tas nav radīts ar mani
Es esmu diezgan pārliecināts, ka jūs. Piemēram savieno divu komponentu termināļus un dzēsts daļu no savienojuma vēlāk,

ok. Tagad man ir problēma, sakarā. Tā ziņo, jo mezglā, ka jūs varat redzēt arestu, "NET $ 15 pārklājas tapa" 4 reizes (tāpat skaitu no vadiem, kas saistītas ar Jo no opamp). Pārējās op-ampēri ir identiskas, bet EAGLE nav nekādu problēmu viņiem ... THX!

Tas ir tāpēc, ka viens no tīkliem iet pa opamp izejas pin, bet nav pievienots (ievilkta vertikāli es pieņemu). Es ieteiktu jums izdzēst visas trīs tīklus un izdarīt tos nedaudz prom no opamp pin. Personīgi es izvairītos crossovers, piemēram, ka vienalga, pat ar atzarojumiem, bet tas ir daļēji atkarīgs, ko jūs domājat, ir skaidra un nepārprotama. Keith

ok cilvēki. Tas, ko es. Ko jūs domājat par to. T [ATTACH = CONFIG] 74.700 [/ATTACH] Hank jums!

Tas izskatās diezgan slikti. Vai jūs palaist KDR? Šķiet, ka daudz īssavienojumiem un dizaina noteikumu pārkāpumiem. Keith.

Joprojām izskatās daudz šorti un dizaina noteikumu pārkāpumiem. Vai tā ir auto-novirzīts? Es pieņemu, nevis tāpēc, ka tas nedrīkst maršruts ar dizaina noteikumu pārkāpumiem. Es domāju, ka jūs galvenā problēma ir sastāvdaļa pozicionēšana. Jums ir nepieciešams, lai iegūtu šīs tiesības (apskatot ratsnest kā jūs pārvietot lietas), pirms jūs līnijai. Keith.

ok. Tagad es atrisināts atmuitošanas problēmu. Ko jūs domājat par šo? tiešām es nezinu, kā iegūt tik sarežģīts ķēde = (

Ievietot savu Eagle failus un es redzētu, vai pārkārtoti detaļas palīdzēs. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back