D
denver56
Guest
un ko par rezistors? pastāvēt 0405 SMD rezistors? THX
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jūsu pieņēmums ir nepareizs.. Neto tiek parādīta kā ziedlapķēde. Viedoklis ir daļēji darīt ar specfic darbību Eagle izkārtojuma rīks, kas izkārtojums redaktori būs iespējams mainīt "ratnest" vai "aviokompānija" displeju, saskaņā ar visīsāko attālumu savienojumu, kad jūs pārvietot daļas apkārt. Bet jums vajadzētu būt iespējai maršruta tīklu, kā jums patīk. Problēma ir par mācību pārvaldīt rīku. Ērglis ir būtībā lietotājs frienfly un var būt (vairāk vai mazāk) intuitīvi darbojās. Noteikta apmācības līkne ir jāpiešķir, tomēr. Šķiet, tāpat kā jūs faktiski izvēlēts mazs 0402 chip lielumu rezistoriem un kondensatoriem. Guessing par jūsu prasmēm elektroniskā meistarību, es pieņemu, jūs saskaras ar nopietnām problēmām lodēt Šo komponentu ar pieņemamu kvalitāti. Tas būtu labāk ideja uzteikt uz labu standartu kā 0805.Es nezinu, kāpēc, bet tikai viena pretestība (R5) ir saistītas ar opamo, tā vietā kā 3 (R4, R5, R1)
Nē, visi trīs rezistori ir savienots ar opamp produkciju, bet, kad jūs esat novirzīts visas ratsnest vadus, tad viņi būs. KeithEs nesapratu ļoti atbildi. Anyway, jūs sakāt, ka ir labi, ka tikai R5 ir saistīts ar ārpus opamp? Thx
Es esmu diezgan pārliecināts, ka jūs. Piemēram savieno divu komponentu termināļus un dzēsts daļu no savienojuma vēlāk,Protams, tas nav radīts ar mani