1. pcb soļi - Sallen atslēgas filtru

D

denver56

Guest
Hi cilvēki! Šis ir mans pirmais darbs, kas PCB dizainu. Ko jūs lieta par šo shematisks / kuģa? Shēmas rapresent ar Sallén atslēgas filtrs. Paldies jums visiem View attachment 74

Vai jūs varat iet jpeg failu šajā dizains? Es neesmu spējīgs atvērt failus.

Ja šī padome ir 2 slāņi tikai tad jums vajadzētu ievietot GND daudzstūris šādā veidā, ka tas būtu ap signālu vai izmantot vienu slāni kā GND tikai un nodot visus signālus uz otru. Padarot GND daudzstūris dos jums mazāk trokšņa un mazāk signāla atstarojumu, jo līnijas pretestība būs nemainīgs. Papildus plus daudzstūris ir mazāks EMS troksni ar ierīci. Jums vajadzētu aprēķināt PCB dziesmu pretestība, lai saskaņotu to ar avota pretestība. "Saturns PCB" ir labs un bezmaksas programmatūra šāda veida aprēķiniem. Izmēģiniet ne mums par mazāk VIaS vien iespējams signālu līnijas. Ja tas būs ļoti augstas frekvences signālus tad nav vieta līdzi 90 grādu leņķī. 45 grādiem vai apaļas ir labāk. Tāds pats noteikums būtu par starpniecību apakšas un top dziesmas. Hi biežums analogo signālu ir lielāks nekā 100MHz.

PCB izkārtojums ir briesmīgi. Jums vajadzētu izvietot sastāvdaļas, lai mazinātu dziesmu garumi. Tas ir autorouted ko es nevarētu ieteikt, ja jums vēl nav iemācījušies, kā to izdarīt manuālo maršrutu. Es negribētu autoroute analogo shēmu vienalga. Keith

ok es esmu maršrutu ar sevi uzskatot tikai viena kārta. Bet, piemēram, kā var saistīt C7 izvairoties krustu starp saiti (apskatīt attēlā) Paldies jums visiem!!

Šajā gadījumā jums ir ievietot spilventiņi un vēlāk lodēt ar vadu, kas savieno šo līniju. Ja tas būs īss, tad jūs varat izmantot apakšējo slāni, bet jums vajadzētu atstāt GND daudzstūris pēc iespējas pilnīgāka. Starp IC1 un C7 trase 305 grādiem!

paldies! Vai jūs varētu man pateikt konkrētu nosaukumu spilventiņu, lai es varu meklēt to EAGLE bibliotēkā? Paldies!

Es esmu iepazinies tikai ar Altium desginer. Man žēl, bet šoreiz kāds cits varbūt jums palīdzēs.

ok, bet kas ir tieši loma spilventiņu? Tā transports "maģiski" vadu no vietas uz otru (izmantojot otro kārtu, es domāju), vai ne?

Pad ir PCB elements līdzīgi Via. Parasti par jūsu PCB Kondensatori 'pēdas ir izgatavoti no diviem minimālās caurums spilventiņi un uz ekrāna drukāšanas slāni zīmējumu. Tas caur caurumu spilventiņu ļauj likt vadu iekšpusē un lodēt, tāpēc šī vads tiks savienots ar savu dziesmu ar konkrētu signālu, un jūs varat lodēt otra puse vadu dažādu pad. Tas radīs saikni starp divām vietām uz jūsu PCB ko vadu.

Tas nav skaidrs, vai ir pieejama PCB tehnoloģija ļauj divējāda slāni un, ja caur pārklājumu VIaS ir pieejami visiem. Es piekrītu lielāko komentārus par pašreizējo izkārtojumu, izņemot to, kas ir teikts par impedance saskaņošana an signālu pārdomas. Šīs lietas ir bezjēdzīgas, lai ķēdes ar 5,5 MHz DP. Kaut jūs neminēja filtru frekvences, tas ir diezgan skaidrs, ka tas nav liels ātrums ķēde. Circuit zemes jāveido vismaz tikpat acu neto, barošanas apvedceļš kondensatori netālu DP būtu jāsniedz arī. Tas ir saprātīgi izvietot filtra sastāvdaļas grupēti pēc signāla plūsmu. Kā jūs izmantojat parasto kondensatori un rezistori, tur labas izredzes lai sūtītu ķēdes kā vienu sided PCB. Tā būtu vieglāk izmantot DIL OP paketes. PS: Redzot savu jaunāko ziņojumu, jūs faktiski izlemt par SMD pret parasto daļām?

Man ir izmantot SMD sastāvdaļa. Vai ne tie SMD? Viņi man teica, kādā citā forumā, ka R-EU_R0805 (tie, kas es esmu, izmantojot) ir SMD ... Vai jūs varat man pateikt nosaukumu SMD rezistoru / kondensatoru sastāvdaļa, lai meklētu ar ērgļa bibliotēkā? Paldies!

Es gribētu noskaidrot par impedance saskaņošana un signāla atstarošanos. Es domāju, ka tas attiecas uz frekvenci virs 100MHz. Es atvainojos par neprecizitāti. 0805 ir SMD. Kā arī 0603 uc

lai tie, ka es esmu patiešām izmanto, ir SMD ... kāpēc jūs sakāt, ka "Kā jūs izmantojat parasto kondensatori un rezistori"?

tāpēc tie, ka es esmu patiešām izmanto, ir SMD ... kāpēc jūs sakāt, ka "Kā jūs izmantojat parasto kondensatori un rezistori?"
Tā kā jūsu iepriekšējie ieraksti liecina caur caurumu passives! Keith.

Prof man teica, lai izmantotu kondensators īsziņas 0405, bet es nevaru atrast tos Eagle. Vai jums ir kāds ide kur tos atrast? Thx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back