ARM Processor

Nu, varbūt LART ir labs projekts, bet nedarbojas ar Samsung s3f441.pārbaudītas.i bija tik ātri un nav izlasīt visu.
Šķiet, ka nav simpl printera portu jtag interfeiss, lai
flash boot uz s3f441 flash atmiņu.Es esmu tik slinks, lai
modificatons par LART jtag.Taču vairāk galvas zināt vairāk ..
Vai any1 redzēja kaut ko līdzīgu jtag kas var flash boot in arm Flash?ok šeit ir divi posibilities rakstīt kaut ko rokā Flash.Pirmkārt ir caur jtag, otrā ir: kaut kas līdzīgs "eņģelis", "boot"
jau ir jābūt ar zibspuldzi, un tas init rokas pēc reset un padara
uart par kanālu booting.Jtag ir paredzēta HW debugging no iemesla un nepieciešamību kaut ko līdzīgu Multi ICE, ļoti jauki, bet gan daudz naudas, lai tikai izmēģināt.Ok Es meklēju par simpl printera portu jtag
saskarne ar sw, kas var flash boot in s3f441.trece www.cfly.org vai www.samsung vai, kas zina ...uz Joos

hi Joos!
Es domāju, ka varat interface via PC paralēlais ports katram IC ar jtag.Vienīgā problēma ir programmatūru.
Man ir saistīts ar Samsunng S3C44B (ARM7TDMI), izmantojot vienkāršu interfeisu (Macrigor Wiggler klons http://jtag-arm9.sourceforge.net/circuit.txt) un GreenHills Multi 2000.noteikt, tas var prasīt par elektroda pieprasījums forumā.Es domāju, ka jūsu mikroshēma ir līdzīga S3C44B.
Par SrongARM Intel dod FlashProgramming lietderība - tikai 5 vadi un 4 rezistorus Jums nepieciešams pogram Flash caur bounday skenēšanas.Diemžēl Strong ARM nav hardware atkļūdot ostā.
Ar laba vēlējumiem
VladZ

Sveiki,

Ja jūs vēlaties atšifrēt MPEG-4 vai DivX filmas ar PXA250 jums ir daži ierobežojumi:
- Core sevi ir pietiekami daudz jaudas, lai atšifrēt pilna izmēra filmu, taču ierobežojums ir izlikšana no tā.Ja vēlaties izmantot celta LCD kontrolierim izlikšana filmu jūs izmantosiet app.75% no perrformance jo LCD apstrādātājs ir par vienu un to pašu atmiņas autobusu kā SDRAM, Flash
uc Tas tiks noteikts jauns Vertigo sērijā.

Tātad, ja jūs vēlaties būvētas DivX atskaņotājs jums vajadzētu izmantot jaunas OMAP CPU no TI, kuriem ir DSP 55xx un Arm9T būvēt iekšā.Tā ir būvēta pietiekami Video Ram un video BUS ir atdalīt.Bet šeit ir vēl viens ierobežojums:
- TI nepiedāvā nekādu veida kodekus par MPEG, MPEG4, MP3
u.tml DSP.Jūs varat iegādāties tos no 3th puse "Ārkārtas" cenu vai attīstīt to ar sevi.

beste Regards!

Mēs, izmantojot Samsung S3F441 mūsu pašreizējo projektu, pants Šī izmērs ir mazs, un FLASH un SRMA ir forši.Protams ruuning in Thumb veids ir .

Mums ir noregulētas tā ruuning at 30MHz un stabilitāte ir OK Wonder kas vada to 40MHz.

Ja jūs izpētīt Samsung Web, ir jauns atbrīvot sauc S3F443, ko var operrated at 80MHz.Taču tas ir ne pin savietojamu ar S3F441.

Lūdzu meklējiet pievienotajā/ Warning # 1 - Nedrīkst augšupielādēt failus no tīkla,tāpat post link!/

Šie dokumenti ir pieejami no:
http://www.samsungusa.com/download/semiconductors/system_lsi/um_s3f441fx.pdf
http://www.samsungusa.com/download/semiconductors/system_lsi/um_s3f443fx_rev0.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back