J
Joos
Guest
Nu, varbūt LART ir labs projekts, bet nedarbojas ar Samsung s3f441.pārbaudītas.i bija tik ātri un nav izlasīt visu.
Šķiet, ka nav simpl printera portu jtag interfeiss, lai
flash boot uz s3f441 flash atmiņu.Es esmu tik slinks, lai
modificatons par LART jtag.Taču vairāk galvas zināt vairāk ..
Vai any1 redzēja kaut ko līdzīgu jtag kas var flash boot in arm Flash?ok šeit ir divi posibilities rakstīt kaut ko rokā Flash.Pirmkārt ir caur jtag, otrā ir: kaut kas līdzīgs "eņģelis", "boot"
jau ir jābūt ar zibspuldzi, un tas init rokas pēc reset un padara
uart par kanālu booting.Jtag ir paredzēta HW debugging no iemesla un nepieciešamību kaut ko līdzīgu Multi ICE, ļoti jauki, bet gan daudz naudas, lai tikai izmēģināt.Ok Es meklēju par simpl printera portu jtag
saskarne ar sw, kas var flash boot in s3f441.trece www.cfly.org vai www.samsung vai, kas zina ...uz Joos
Šķiet, ka nav simpl printera portu jtag interfeiss, lai
flash boot uz s3f441 flash atmiņu.Es esmu tik slinks, lai
modificatons par LART jtag.Taču vairāk galvas zināt vairāk ..
Vai any1 redzēja kaut ko līdzīgu jtag kas var flash boot in arm Flash?ok šeit ir divi posibilities rakstīt kaut ko rokā Flash.Pirmkārt ir caur jtag, otrā ir: kaut kas līdzīgs "eņģelis", "boot"
jau ir jābūt ar zibspuldzi, un tas init rokas pēc reset un padara
uart par kanālu booting.Jtag ir paredzēta HW debugging no iemesla un nepieciešamību kaut ko līdzīgu Multi ICE, ļoti jauki, bet gan daudz naudas, lai tikai izmēģināt.Ok Es meklēju par simpl printera portu jtag
saskarne ar sw, kas var flash boot in s3f441.trece www.cfly.org vai www.samsung vai, kas zina ...uz Joos