ARM Processor

C

curganer

Guest
hi all,

ir ikviens pieredzi ar rokas pārstrādātājs.
Es varētu nepieciešama datu un visiem dokumentiem, jūs zināt.

Gracias

curgan

Par ARM kompānija ir šīs mājas lapā: http://www.arm.com, kur var meklēt un atrast dokumentācija (pieteikums atzīmē datu) un cita veida atbalsts, downloads.
Tajā īpaši moments
Es nespēj nosūtīt jūs manu stuff.
PS: ARM īstenošanu mainīties uzņēmums (Intel -> spēku (iekš PDA))
ucGlad ja man bija jebkurā palīdzēt :)

čau,

thx par jūsu atbildi.
Es esmu ļoti interesanti, kas i * n * t * e * l Strong * ARM un A * R * MCore A (AT) l? t * e (at) r? a.

Centieties atrast, kas ir vislabākie rezultāti.

thx

curgan

būtu spēcīga rokas procesors ir pietiekami daudz jaudas, lai atšifrēt DivX encoed filmas?

Par DivX dekodēšana, lūdzu, meklējiet vēlākais Intel XScale sērijā.

http://developer.intel.com/design/intelxscale

Tā ir jaunā procesora pxa250 ar Intel XScale ar serdi un ar spēku perifericals (400 MHz kodols pulkstenis).
Tas ir labākais risinājums par projektu bāzi par ARM.
Varat izmantot Linux par to.
blakus

ARM9 varētu būt laba joice pārāk, bet tā nav pieejama tik atklāti, piemēram, 7.Problēma ar šo ir tas, ka cenas joprojām ir ļoti liels.
Pat A (at) L? T * E (AT) R? A šķīdums ir ļoti ļoti dārgi ar ARM mikroshēmā.

Citāts:On 2001-06-21 15:50, curganer wrote:

hi all,ir ikviens pieredzi ar rokas pārstrādātājs.

Es varētu nepieciešama datu un visiem dokumentiem, jūs zināt.Graciastikai izmēģināt Atmel AT91 lētāki un labu produktu.Atā

curgan

Jūs varat atrast daudz dokumentus, par rokas ir:

http://www.arm.linux.org.uk

blakus

Mēs iesakām jums izmantot TI OMAP mikroshēmā.Tas ir Combo par TI DSP54x ARM9.Lēts.

hai,
var u sniedz shematic no rokas bootloader vai jtag
thx

Hi all,

I studding izmantošanu ARM pārstrādātājam vidū pieteikumu, par pieņemamām cenām.Dedzīgi (lietotājs forumu) runāt par Samsung S3F441FX ARM7TDMI saderīgu (h ** p: / / www.samsungelectronics.com/semiconductors/search/datasheet.jsp?family=399) I konstatēts pārdošanu 1 gabals: 7 EUR / USD (ne tik daudz, ir tāda pati cena par 16F877 vai līdzīgu un spējas nav komentāru).

Mana problēma tagad ir nodibinât izstrādes instrumentārijs un plānošanu (Hex download) līdzekļi, lai šo ierīci, daži viena ir lielāka pieredze ar šo ierīci (vai citi līdzīgi, vai nu cenu un funkcionalitāti's)?

ThxNeuralC

Hi maziar,

Es neesmu īsti konkrēto tagad.
Faktiski izmantot manu pieteikumu PIC16F870 -> PIC16F877 atkarībā no pieteikuma vajadzībām.

Attiecībā uz jaudu ARM7TDMI, un par to pašu cenu kā 16F877, dažas reizes šiem arhitektūra var novērst daudzus no manas problēmas, piemēram, sarežģītas aprēķinu, attīstās 32 bitu skaitu, ...

Tātad, ja man var iegūt ARM ierīce tikai 7 EUR, es aizmirst "mazā" 8 bitu procesoriem ...ThxNeuralC

Hi Neurac,
Jūsu informācija par "Samsung" ierīce ir ļoti interesanta.Tomēr Jums var atrast ARM nav tik efektīvs kā PIC atmiņa izmantošanu.Jūs varētu sāciet to īkšķis veids, kas ļauj mazliet efektīvāku.SveicieniJJ

Hi junglejenny,

Varbūt jums ir taisnība, bet mēs runājam par dažādām lietām:
16F877 -> 368 bytes SRAM 8K Prog.FLASH 20 Mhz
S3F441 -> 8K SRAM 256K Prog.FLASH 40Mhz

Summa pieejamā atmiņa ir pilnīgi atšķirīgas ....Thx

NeuralC

Čau,

Es redzu kaut ko www.wbc-europe.com/prodserv/finv_search/finv_search.phtml (meklēt S3F441), bet es nedomāju mēģināt nopirkt yet.

NeuralC

senthilkumar wrote:

hai,

var u sniedz shematic no rokas bootloader vai jtag

thx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back