1500W Inverter Pilna shēmas un PCB

[Url = http://images.elektroda.net/24_1288507023.jpg]
24_1288507023_thumb.jpg
[/url] es ierosinu jauna tipa transformatora mazāk pārveidotāju, kura bāzes topoloģijas ir buks palielināt pārveidotāju. Lielākais raksturīgi šī invertora būtu tāda, ka tas būs tikai viens posms, lai radītu maiņstrāvas. Tas nozīmē, ka vienkārši shēmas var īstenot. Kontroles metode ierosinātajiem pārveidotāju, izmantojot konkrētu īpašību buck palielināt pārveidotāju. Lai kontrolētu nodokļu attiecību pamata slēdži, plašs sprieguma saskaņošana ir iespējama. meklē komentāriem un citēšanas. Razz:

[Quote = pnjbtr, 806034]. Kādas ir ieguldījumu un kas izvirzīti volti [/Quote] tā ir atkarīga var būt 12, 24, 48-110 vai 220. bet paturiet prātā, ka tas joprojām eksperimentāls nav profesionālu dizainu.

pnjbr kā gatavojas izmantot šo par OSI (eksperimentālās Pure Sine Wave 50Hz) [url = http://images.elektroda.net/2_1289892399.jpg]
url]

pnjbr kā gatavojas izmantot šo par OSI (eksperimentālās Pure Sine Wave 50Hz) [url = http://images.elektroda.net/2_1289892399.jpg]
2_1289892399_thumb.jpg
[/url]
Es domāju, ka mēs nevaram iegūt optimālo jaudu no IRF250 ar Dc 12v.Because tās RDS ir 85mil omi, kas darbojas voltu 200, grūti saturate.with 12V DC . IRFP150 ir labāk, nevis 250. Bd140 (PNP), vajadzībām postive voltu ir Emmiter. 12 12 / 230 nav uzvalki 12V akumulatoru. Es domāju, ka max 10,5 10,5 / 240 voltu transformatoru ir labāka.

Es domāju, ka max 10,5 10,5 / 240 voltu transformatoru labāk
nav pietiekami labs.. Maksimālā sprieguma sine viļņu ir 1,414 reizes RMS spriegumu. Tātad 230V pārveidotāju vajadzībām zema sprieguma tinumu ir mazāks nekā 12V/1.414 = 8.5V. Varbūt izmantot 8V-0-8V transformators.

Iepazīties ar to divu 6A diodes, kas īssavienojumu transformators. Kad viena puse virza uz zemes, ko MOSFETs uz sāniem, tad otru pusi no centra-spiešanai transformators likvidāciju jābūt pagriežamām līdz 24 V, bet diodes to nepieļautu.

Hi Audioguru bez tām diodēm Jūsu MOSFETs tiks iznīcināta pirmajā ciklā, jebkurā gadījumā jums visiem beat ap krūms, jūs nevarat mainīt frekvenci signālu pēc tā tiek radīta. Vienīgais veids, kā mainīt signālu no biežas savu pirmo posmu, ir labot un vienmērīgu savu signālu un pēc tam konvertēt DC atpakaļ uz 50Hz AC. Tas ir tas pats iemesls, kāpēc FM raidītājs maina labi pirmajā posmā, kurā RF signāla tiek ģenerēts, nepatīk AM raidītājs, kas maina pēdējā stadijā, kad nav frekvences modulāciju notiek, tikai amplitūdu.

MOSFET ir ļoti lieljaudas Zener diode kā daļu no tās struktūras, lai nedaudz flyback smaile, ja nav slodze ne apgrūtināt to. Pāri centra spiešanai likvidāciju diodes miris īstermiņa rezultātu invertora, jo centra spiešanai likvidācijas jādarbojas kā teeter-ļodzīties. Ja viena puse iet uz zemes, tad otrā pusē ir jādodas uz divreiz barošanas spriegumu dēļ transformatoru rīcību. Centra krāns ir atkarīga ne 12 V.

Es nedomāju, ka tas ir mazliet flyback smaile, tā var palaist ļoti tik liela, ka pat Zener var iznīcināt, bet es vēl aprunāt redzēt, kā jūs varat saņemt tīru sinusoīdu no šī shēma, tā ir zaudējusi kursu.

Mēs nezinām, programmēšanas, bet varbūt MOSFETs baro augstfrekvences PWM signālu modulēta ar zemas frekvences sinusa vilnis. Ja vienā pusē no centra-spiešanai likvidāciju virza uz zemes ar spēcīgu MOSFET, tad otra puse nevar uzrādīt smaile. Smaile ir jāuzrāda, kad viena puse ir izslēgts, bet tad ar adatu pusē ir cieši brauc uz zemes, kas aresti smaile.

Man jāatzīstas, ka es neesmu pārāk motivēts, lai pārbaudītu montāžas kodu, bet no pirmā acu uzmetiena, iepazīstināja kods ir nepilnīga, tā neizmanto PULSE_TRAIN procedūru. Tātad mēs nevaram pārbaudīt, kāda veida modulāciju ir paredzēts šeit. Vai tas gaida pārāk daudz, lai redzētu ieskicēto vilnim? Attiecībā uz iepriekšējo "6A" diodēm diskusijas, Audiogurus pirmo paziņojumu hits punktu, viņi vienkārši īsa transformatora pamatskolā, tas nav tikai par tapas. Chrismicro, jūs varat apsvērt, kā transformators darbojas. Kā viena vienkārša propertie, vidējais spriegums pār katru tinumu ir nulle, tādēļ, ja jūs pieteikties 12V uz pusi ciklā, vismaz-12V jādod citiem. Citiem vārdiem sakot, to var tikai dati AC spriegumu. Man tāpat nav precīzi saprast, ko diskusija ir vērsts uz. Tas ir lekt apmēram kaut kā (es tikai jāpārskata 2010 daļu). Iepriekš sugeested "transformerless inverter" ir vismaz tehniski interesanta, lai gan tas, visticamāk, nesasniegs prātā-putu veiktspēju. Tagad tas ir atpakaļ uz parasto slikts dizains ar dažas nopietnas kļūdas.

Cienījamie Amjad Ali, jā, jo, vecākais AUDIO GURU JI aprakstīt šo 6amp diode ir nepareizā vietā. Ja jūs sākat savu pārveidotājs, kas tādā pašā situācijā, jums vispirms sabojāt diodēm vai abas diodes un FETs. Lai gan FET ir uzcelta Zener diode drošības FET. Zener diode izmanto kā rezerves EMF AIZSARDZĪBA ķēdē. Ja vēlaties izmantot papildu 6amp diode muguras EML. jā tā labāk par FET drošību, bet pareizajā virzienā ir jābūt. Anodu vietā un katoda uz aizplūšanu. Ja jūs vietu šo diodes par REVERSE polaritātes aizsardzība nekā tā nepareizā veidā. Reverse polaritātes aizsardzība diode, invertoru gandrīz lietošanai pēc drošinātāji. (Anodu ar GND Cathose ar + B) Reverse polaritāti (nepareizs akumulatoru conection) saīsināt diode un kā drošinātāju trieciens Attiecībā uz pirmkodu, AVR Atmel uc, ir jaunas lietas par mani. Es tikko sāku pic plānošanas Pamata un Asamblejas valodā. Bet jūs sākat programmu C 89S2051.

thanx, lai uz šādu lielu atbalstu un interesi. man ir pabeigts mans PRJ ar jūsu palīdzību un atbalstu. [Url = http://images.elektroda.net/7_1293097493.jpg]
7_1293097493_thumb.jpg
[/url]

Bet PNP tranzistoru uz shematisks emitentu, nav pierādīts, savienotas ar 12 V barošanas.

Es joprojām domāju, cik ātri jūs varat izslēgt MOSFETs ar 10k nojaukt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back