1500W Inverter Pilna shēmas un PCB

cae20452 Sveiki. Tika ir U Plz atbildēt uz jautājumiem. [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 9 minūtēm: [/color] [/size] Šeit ir pilns inverter

[Quote = Audioguru] Visvairāk vienkāršu invertoru ir kvadrātveida vilnis produkciju. Modificēts sinuss kārtas ir tikai kvadrātveida vilnis ar soli tā, lai tā pīķa spriegums ir gandrīz tāds pats kā sine viļņu. Sine viļņu pārveidotāja ir daudz sarežģītāka, jo tā izmanto impulsa platums modulācija ar augstfrekvences lai vilnim ar daudziem soļiem tad tas ir vienkārši LC filtru izlīdzina to sine viļņu. D klases audio pastiprinātājus ir līdzīga kontūra. Izejas MOSFETs pāriet pilnīgi un izslēgt, lai izvairītos no izšķērdēt enerģiju. [/Quote] Audioguru, kāpēc nav jūs nākt klajā ar labu dizainu sinusa vilni invertoru, kas neaprobežojas tikai ar 1500 vatu jaudu? saskaņā ar savu amatu jums šķiet, zināt, katra lieta, par tēmu. PS mans vecais lielgabarīta 4 kW ar PIC un home made R2R kā sinusa vilni ģenerators tīklu un milzīgu 12-220 transformatoru strādā 5 gadus nepārtraukti. apkopi, izņemot vienu bateriju nomaiņu.

[Quote = chrismicro] Audioguru, kāpēc nav jūs nākt klajā ar labu dizainu sinusa vilni invertoru, kas neaprobežojas tikai ar 1500 vatu jaudu? saskaņā ar savu amatu jums šķiet, zināt, katra lieta, par tēmu. [/quote] Kāpēc man būtu dizaina invertoru? Es nekad neesmu vajadzīgs invertoru, jo mans elektrības ir uzticama, un es nekad aiziet prom, kas nav civilizācijas nometni, zivis, medīt vai zelta meklēšanu. Mūsdienu ķīniešu sine viļņu pārveidotāja ir pieejams visur zemām izmaksām. Daudzas jaunas automašīnas nāk ar modernu invertoru.

[Quote = Audioguru] [quote = chrismicro] Audioguru, kāpēc nav jūs nākt klajā ar labu dizainu sinusa vilni invertoru, kas neaprobežojas tikai ar 1500 vatu jaudu? saskaņā ar savu amatu jums šķiet, zināt, katra lieta, par tēmu. [/quote] Kāpēc man būtu dizaina invertoru? Es nekad neesmu vajadzīgs invertoru, jo mans elektrības ir uzticama, un es nekad aiziet prom, kas nav civilizācijas nometni, zivis, medīt vai zelta meklēšanu. Mūsdienu ķīniešu sine viļņu pārveidotāja ir pieejams visur zemām izmaksām. Daudzas jaunas automašīnas nāk ar modernu invertoru. [/Quote]
Es neesmu runājot par invertoru vadīt manu elektrisko skuvekli, kad es esmu kempings, ir nepieciešams visā pasaulē augstas enerģijas pārveidotājus, un ka ir tas, ko šī pavediens ir par. Nāk uz un veic uzdevumu, parādīt mums, ko jūs varat darīt.

Wow šī shēma izskatās lieliski. Bet PCB jūs sūtāt, nav mūsu darba. ja jūs tiešām wana palīdzību, tad u ir jānosūta orignal PCB, piemēram, kas veicāt PCAD no proteous jebkuru citu programmatūru,

[Quote = khawarsiddiq] Wow šī kontūra izskatās lieliski. Bet PCB jūs sūtāt, nav mūsu darba. ja jūs tiešām wana palīdzību, tad u ir jānosūta orignal PCB, piemēram, kas veicāt PCAD no proteous jebkuru citu programmatūru [/quote] Es arī, palīdziet man izcelsmes PCB failu oriģināls (protel vai ORCAD). Paldies!

[Quote = popoyboys], kāda programmatūra tika izmantota shematisks un PCB dizains? [/Quote] Es domāju, ka protel

IAM mēģina veikti 500W 12vdc/230vac tīru sinusoīdu invertoru, izmantojot impulsu modulāciju, es gribu shēmas diagramma, PCB izkārtojumu un sīki discription par šo, lūdzu, kāds man palīdzēt

kondensators, s (C54, C55) vērtība liecina, ka ir invertora no 12V DC uz 110 voltiem ac.And Irf250 nevar pārslēgties 220V DC (. komutācijas 220dc, tranzistors IRF460 ir piemērota). Ja sekundāro transformatoru 110volts (ac) pēc tilta rectifire dc volt ir, 160 (bez kravas)

audioguru! nepieciešams blokshēma transformatoru mazāk invertoru.

audioguru! nepieciešams blokshēma transformatoru mazāk invertoru.
Tev nav jēgas. Es domāju, ka jums ir "transformatoru mazāk" (kas neizmanto transformators). Transformators izmanto invertoru stepup AC spriegumu. Es nekad neesmu redzējis invertoru, kas neizmanto transformators. Old pārveidotāji izmantot 50Hz vai 60Hz transformators, kas bija milzīgs, smags un dārgs. Modern invertoriem izmanto ķēdes, kas rada augstas frekvences tad tās transformatoru mazs, viegls svars un lēti.

Gandrīz 18 12 voltu baterijas nepieciešams transformatoru mazāk inverter.all bateriju conect ar series.almost 216v dc.one var invertcukuru dc 216 volti uz ac ar h-tiltu invertoru ķēdē. POWER INVERTER izmanto automašīnu, laivu utt, kas paredzēti ar 12 voltu akumulatora. 12V DC pārveidotājs circuit radītu 220VAC uz secondery vijumos ir transformer.these 220VAC pārvērst līdzstrāvas voltos ar strauju diodes un kondensatori. Tagad dc volti ir aptuveni 270vdc.one var redzēt h-tiltu invertoru shēmas here.it ir 4 IGBT vai FETs.

Tev nav jēgas. Es domāju, ka jums ir "transformatoru mazāk" (kas neizmanto transformators). Transformators izmanto invertoru stepup AC spriegumu. Es nekad neesmu redzējis invertoru, kas neizmanto transformators. Old pārveidotāji izmantot 50Hz vai 60Hz transformators, kas bija milzīgs, smags un dārgs. Modern invertoriem izmanto ķēdes, kas rada augstas frekvences tad tās transformatoru mazs, viegls svars un lēti
. Es domāju augstfrekvences vieglo svaru pārveidotāju pārveidotāju, [COLOR = "Silver"] [size = 1] --- ------- Post pievienotā 10:12 ---------- Previous post bija 10:09 ----------[/SIZE] [/color]
Tev nav jēgas. Es domāju, ka jums ir "transformatoru mazāk" (kas neizmanto transformators). Transformators izmanto invertoru stepup AC spriegumu. Es nekad neesmu redzējis invertoru, kas neizmanto transformators. Old pārveidotāji izmantot 50Hz vai 60Hz transformators, kas bija milzīgs, smags un dārgs. Modern invertoriem izmanto ķēdes, kas rada augstas frekvences tad tās transformatoru mazs, viegls svars un lēti
Es domāju augstfrekvences vieglo svaru pārveidotāju invertoru,.-D

Sveiki Amjad, Vai jūs zināt, kā padarīt augstas frekvences spēcīgs transformators? Jūs varat iegādāties tās ferīta serdi jūsu valstī? Kas viļņu formā formas jūs vēlaties izejas jūsu pārveidotāja? Sine-viļņu, modificēta sine viļņu vai kvadrātveida vilnis? Jums vajadzētu mēģināt padarīt savu blokshēma. Ir divi veidi, kā padarīt shēmas: 1) Veikt modulēts PWM signālu akumulatora spriegumu, tad pastiprināt spriegumu ar transformatoru. 2) Izmantot vienkāršu augstas frekvences enerģijas oscilators un pēc tam izmantojiet transformators, lai stepup tā spriegumu. Tad labot un filtru AC veikt lielu līdzstrāvas spriegumu. DC spriegums pilnvaras augstsprieguma modulēta PWM circuit.

Ja ferīta serdi nav pieejama tirgū var mainīt veco vijumos ir dators, s barošanas transformatoru (augstfrekvences ferīta serdi). Vieglais svars invertora ir gandrīz sastāv no DC uz DC converter.i ir 12 vai 24 voltu līdzstrāvas ieejas un 250 dc izvirzīti. kas izvirzīti 250V dc var invertcukuru 220 V AC ar impulsu platuma modulācija (PWM) oscilators ķēdes. abās pusēs PWM mikroshēmas TL494 vai SG3525 (bieži izmanto datoru barošanas avotu) var izmantot. 12 vai 24V pusē IRF1404 un 250 V DC IRF460, IRF840. IRF1404 var gūt lielu strāvas un nepieciešamību siltuma izlietnes.

DC DC pārveidotājs .... izejas 250V dc var invertcukuru 220 V AC ar impulsu platuma modulācija (PWM) oscilators circuit
Nē spriegums ir 220V AC sine viļņu. ir 311V, tādēļ attiecībā uz līdzstrāvas izejas jaudas, līdzstrāvas pārveidotājs ir mazliet vairāk nekā 311V. Izejas MOSFETs jābūt arī šo paaugstināto spriegumu.

got ideja: tik izpalīdzīgi paldies Guru, pateicoties panjbtr

jebkura noderīga Nepieciešama atsauce! (Joprojām strādā pie tā nav pilnībā pabeigta) [url = http://images.elektroda.net/35_1288375159.png]
35_1288375159_thumb.png
[/url]

Mēģināt pievienot SKAITS uz visiem 4 FETs, FET2 līdzīgi Q1, Q2, Q3, Q4 vai FET1, ..... THIS IS OTRAIS POSMS vēlamo POWER INVERTER. Un aicināja H-BRIDGE oscilators ķēdē. Šī ķēde tajos ir divas 4 FETs. Katrs ABIEM KOMPLEKTI FET IS conected secīgi DRIAN savienoti ar AVOTS (OUT 1 UN OUT2). 1000 WATT WE NEED 4 FETs IRF460. Un AT 12 V SIDE mēs varam izmantot 8 FETs IRF 1404. High Frequency TRANSFORMER (izmanto datoru barošanas avotu), tikai var nodrošināt 250 WATTS MAX. Tas nozīmē, jums ir jāizmanto 4 TRANSFORMERS vai arī varat izmantot augstfrekvences TRANSFORER (ferīta serdi) par 21 collu monitors, es domāju, ka tas var sniegt vairāk jaudas nekā PC barošanas.
52_1288382449_thumb.jpg
[/url] [/IMG]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back