Z
ziaulislam
Guest
cae20452 Sveiki. Tika ir U Plz atbildēt uz jautājumiem. [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 9 minūtēm: [/color] [/size] Šeit ir pilns inverter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Es neesmu runājot par invertoru vadīt manu elektrisko skuvekli, kad es esmu kempings, ir nepieciešams visā pasaulē augstas enerģijas pārveidotājus, un ka ir tas, ko šī pavediens ir par. Nāk uz un veic uzdevumu, parādīt mums, ko jūs varat darīt.
Tev nav jēgas. Es domāju, ka jums ir "transformatoru mazāk" (kas neizmanto transformators). Transformators izmanto invertoru stepup AC spriegumu. Es nekad neesmu redzējis invertoru, kas neizmanto transformators. Old pārveidotāji izmantot 50Hz vai 60Hz transformators, kas bija milzīgs, smags un dārgs. Modern invertoriem izmanto ķēdes, kas rada augstas frekvences tad tās transformatoru mazs, viegls svars un lēti.audioguru! nepieciešams blokshēma transformatoru mazāk invertoru.
. Es domāju augstfrekvences vieglo svaru pārveidotāju pārveidotāju, [COLOR = "Silver"] [size = 1] --- ------- Post pievienotā 10:12 ---------- Previous post bija 10:09 ----------[/SIZE] [/color]Tev nav jēgas. Es domāju, ka jums ir "transformatoru mazāk" (kas neizmanto transformators). Transformators izmanto invertoru stepup AC spriegumu. Es nekad neesmu redzējis invertoru, kas neizmanto transformators. Old pārveidotāji izmantot 50Hz vai 60Hz transformators, kas bija milzīgs, smags un dārgs. Modern invertoriem izmanto ķēdes, kas rada augstas frekvences tad tās transformatoru mazs, viegls svars un lēti
Es domāju augstfrekvences vieglo svaru pārveidotāju invertoru,.-DTev nav jēgas. Es domāju, ka jums ir "transformatoru mazāk" (kas neizmanto transformators). Transformators izmanto invertoru stepup AC spriegumu. Es nekad neesmu redzējis invertoru, kas neizmanto transformators. Old pārveidotāji izmantot 50Hz vai 60Hz transformators, kas bija milzīgs, smags un dārgs. Modern invertoriem izmanto ķēdes, kas rada augstas frekvences tad tās transformatoru mazs, viegls svars un lēti
Nē spriegums ir 220V AC sine viļņu. ir 311V, tādēļ attiecībā uz līdzstrāvas izejas jaudas, līdzstrāvas pārveidotājs ir mazliet vairāk nekā 311V. Izejas MOSFETs jābūt arī šo paaugstināto spriegumu.DC DC pārveidotājs .... izejas 250V dc var invertcukuru 220 V AC ar impulsu platuma modulācija (PWM) oscilators circuit