1500W Inverter Pilna shēmas un PCB

C

cae20452

Guest
es dodu jums shēmu par 12v uz 220v 1500W swith režīmā Inverter Pilna Shēmas un PCB U var izmantot, lai izveidotu izejas viļņa grozījumiem Sin.

[Quote = cae20452] es dodu jums shēmu par 12v uz 220v 1500W swith režīmā Inverter Pilna Shēmas un PCB U var izmantot, lai izveidotu izejas viļņa Labots Sin. [/Quote] Vai jūs testē šo ar pilnu jaudu? Kāda ir jūsu (izmērītais) efektivitāti? Arī kāda ir jūsu nelielā daudzumā ierobežojumu ceļojumu? Tas ir 10V? Ja jums ir pilnam aprakstu, jūs varat pēc tā?

Hello CAE. Vai jums ir kāda informācija par transformatoru? Kā būvēt to? Materiāliem? Paldies S.

Hi tas ir ļoti vienkāršs, kas var spēj saprast jēdzienu 6,5 / (šķērsgriezuma platība kodols) jums vijumu volti piemēram veida 43X2 collu akciju, tad 2X2 = 4, 6.5 / 4 = 1,625 ir apgriezienu voltu jums 110 / 60 then179 savukārt pamata 98 Savukārt vidējās norāda tikai pašreizējā vara SWG datu lapu, ja jūs vēlaties vairāk iebelzt noteikumu manu pastu id india_kitcha@yahoo.co.in Regards

es devos uz daudz lētāk versija. 200 vati.
Šeit ir shēma Inverter 300W
300w.thumbnail.jpeg
---- -------------------------------------------------- - http://www.elecfree.com/electronic/inverter-12v-to-220v-300w-by-ne5552n3055/

Cik AMP Trafo ir nepieciešama, lai palaistu šo pie 500W?

[Quote = shahidali55] Cik AMP Trafo ir nepieciešama, lai palaistu šo pie 500W [/quote]? Kvadrātveida vilnis invertoru, izmantojot parasto tranzistori ir aptuveni 80% efektīva. Tātad, 500W izejas informāciju no akumulatora un caur transformatoru 600W, kas ir 50A uz 12V.

Visvienkāršākā inverteri ir kvadrātveida vilnis produkciju. Modificēts sinuss kārtas ir tikai kvadrātveida vilnis ar soli tā, lai tā pīķa spriegums ir gandrīz tāds pats kā sine viļņu. Sine viļņu pārveidotāja ir daudz sarežģītāka, jo tā izmanto impulsa platums modulācija ar augstfrekvences lai vilnim ar daudziem soļiem tad tas ir vienkārši LC filtru izlīdzina to sine viļņu. D klases audio pastiprinātājus ir līdzīga kontūra. Izejas MOSFETs pāriet pilnīgi un izslēgt, lai izvairītos no izšķērdēt enerģiju.

Man jāsaka, ļoti labs dizains. Ja jūs sniedzat UZBŪVE ar dažiem elpa, ka tā palīdzēs daudz. Ceram uz Jūsu Replay.

Man vajag zināt, kā pārvērst līdzstrāvas uz ac? un kontrolēt biežumu 50-60 Hz

[Quote = imrannajeeb] Man vajag zināt, kā pārvērst līdzstrāvas uz ac? [/Quote] POWER INVERTER ķēdes pārvērš DC to AC.
un kontrolēt biežumu 50-60 Hz
oscilatoru ar invertoru ķēdē var būt tās biežumu pielāgots 50Hz vai 60Hz.

kāda programmatūra tika izmantota shematisks un PCB dizains?

ko is14060 ja tas ir microcontroler, tad kur ir kods un kā es varu saņemt kodu

Vajadzīgi visi shēmas, kas DA1500 vienā lapā, lai saprastu shēmas šajā vietnē ir uz 4 lapām, bet lapa 1,2,3,4 nav norādīts katras lapas, tādēļ ir defficult lai faloow up lūdzu blokshēma withh lapas numuru Paldies darbības

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back