VSS pilieni uz op-amp TL084.

M

mandar_mahajan

Guest
Sveiki visiem,
Es esmu gatavojas OP-AMP shēmu kā vienu pievienot zīmējumu.
Es nezinu, kāpēc mans-3V sarūk līdz gandrīz nullei, kad es manu opamp Ic, lai kontaktligzdas.Es lietoju TL084c (mencas op-amp).
Var kāds man palīdzēt!
Any help veida ir appreciated ....Sveicieni
Mandar

šeit tā ir!!Pievienots pēc 9 minūtēm:Šeit tas ir .. [/ img]
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Ķēde būtībā OK, lai th eproblem acīmredzot ar savu-3V piegādi.Lūdzu, apsveriet, ka TL084 nav paredzēti darbam pie /-3V, arī brdidge ražīgumu Vdd-1.5V, visticamāk ārpus tās kopējā diapazonā.

Enerģijas patēriņu ķēdes būtu kārtībā 20mA pieņemot standarta slodzes šūnā (350Ω).Šķiet, esat nepareizi savienojumu vai jūsu TL084 ir bojāta.
Turklāt, ar kompensēt līdz 10mV un ļoti zemu izejas spriegumu span izmantojot šo zemo suplly spriegumu Jums var būt grūtības, lai sasniegtu vēlamo sniegumu.Ar šo augsta kompensēt jaudu var viegli iet uz leju, lai negatīvi reģionā.Kā Jūs digitalizētu negatīvu izejas?Radītais troksnis TL084 zemās frekvencēs var arī uzlikt dažus ierobežojumus.
Sveicieni

Papildu punktu, es aizmirsu pieminēt: Ja amp produkcija ir tieši saistīta ar ADC bez sērija rezistors, tā var vadīt substrāta diode uz priekšu neobjektivitātes un rada ievērojami lielāku tūlītējam patēriņam no negatīvās piegādi.

Es vēlētos uzsvērt pauloynski komentāru, ka zema kompensētu spriegumu, būtu nepieciešams, lai precīzi slodzes šūnu mērīšana.Arī OP ar pietiekamu kopējo un piegādes diapazonā var izvēlēties pēc tam.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back