Vivaldi Antenas, Imitācijas un Meaturment rezultātus,

atlasīt substrāta virsmas -> lauka gabals -> mag vai Vector E / H lauka Sveicieni,

Paldies! Es to varu! Vēl viens jautājums, Kā setup exitation par fāzētu bloku antena gaismas vadīt? Es zinu, tas nepieciešams fāzes nobīdes starp elementiem staru skenēšanas, bet, kā setup ostas HFSS? Man ir mēģinājuši noteikt dažādus "avots setup" dažādi elementi, kas ir vienāds amplitūdu, bet dažādu fāzi, bet rezultāts ir nepareizs! Daži raksti ir iesniegušas metodes "master / slave boundarys" par fāzētu bloku, kā to izdarīt?

dārgais Guanghua mēs varam runāt par masīvs simulācija antena? mans pasts ir: fanqikai@163.com

var u man palīdzēt projektēšanā Vivaldi antenu, izmantojot HFSS, kā modelis konusveida ... ko UIS formula, lai tā ... kā modeli HFSS i nepieciešams izstrādāt X band

Man ir lejupielādēt. Se failu. Es cenšos modelētu to, izmantojot Micro-Stripes. Bet es nezinu, kā padarīt ostu un uzbudinājums šo simulāciju. Ikviens var man palīdzēt?

hi visiem, ja kāds ir HFSS palīdzība vai jebkuru tekstu par "vienādojuma pamatā drwing", es domāju, ka tas ir tik usuful visiem. Lūdzu, augšupielādējiet to visu. best regards

ur HFSS projektā kāpēc ir u noteiktas frekvences reizinātājs = 2, jo, ko mēs darām, kad mēs r definējot simetrijas plakne .. kas varētu būt problēma

hey guys zīmēšanas exp līknes HFSS ir viegli, izmantojot vienādojumu, pamatojoties virsmu funkciju u all, var izmantot to, nevis iet caur AutoCAD instrumentus, ja u sagatavo, izmantojot HFSS u var darīt optimizācijai līkni, lai iegūtu rezultātus

Sveiki KMPA, Es cenšos dizains Vivaldi antenu frekvenču diapazonam no 300 līdz 800 MHz. Es nevaru saņemt pienācīgu izmērus. Varētu, lūdzu, augšupielādēt jebkuru materiālu, kas jums ir minēts, veidot jūsu. Es esmu arī kļūst grūti, izstrādājot pienācīgu stipline uz slotline pāreju. Paldies jau iepriekš, Habeeb. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] Hi SAJ25, tās ir ļoti viegli izdarīt, ja jums ir HFSS v.10 Habeeb.

hi Habeeb whould lūdzu pasakiet man jūsu vienādojums, kas noteikts 10 HFSS uz

Hi, eirp Es arī, izmantojot CST darīt Vivaldi antena simulācija. fiziskās situācijā osta koaksiālo striptīzu transition.And i noteikt viļņvada ostā, kur platums ir 10 reizes joslas platums, un augstums ir 5 reizes subtrate ir height.But S11 i got ir lielāks nekā 1 kaut frekvencēs. Vai jūs varat man palīdzēt? [Quote = eirp] Šeit rezultātus aprēķina MWS. Enerģija ir apmetās uz leju līdz 40 dB. Kādu portu tu izmanto fiziskā realizācija? Coaxial atņemt pāreju? Cheers EIRP PS: man bija nedaudz modificēt porta reģionu, pievienojot nelielu sloksnes feeder. Tomēr tas neietekmē rezultātus daudz. PPS uz gregb3d: MWS Jūs varat vienkārši izveidot analītisko līknes, izmantojot VBA makro pieejama no MWS GUI. Es nezinu, vai HFSS ir arī šāds līdzeklis, bet tas ir ļoti praktiski [/quote]

Vai varat lūdzu man pastāstīt, kā jums ir dota barošanai antenu? I lejupielādēt savu. Se failu, bet es nevaru atšifrēt, kur un kā dot krūti .......

man šķiet, ka jūs dont kalibrēt jūsu tīkla analyser.please chek šo jautājumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back