Vivaldi Antenas, Imitācijas un Meaturment rezultātus,

K

KMPA

Guest
Hi to all, Man ir paredzēti Vivaldi antena ar konusu likmi {exp (0,15 * z)} ar 500-2500MHz frekvences diapazonu RO4003 pamatnes ar Er = 3,38 (1.att.) Modelēšanas rezultāti (2.att un Fig.3), kas veiktas ar Ansoft HFSS V9.1 novērtēt ļoti labu sniegumu (VSWR <1.6:1). bet, kad es būvēt šī antena un mēra ievadi VSWR no tā, es redzēju, ka VSWR ir lielāks par 3:01? (Fig.4 un 5.attēls). Es modelētu šo struktūru, pieņemot, ka būvniecības tolorances bet modelēšanas rezultāti nemainījās. Es beleave ka ostas definīcija ir nepareiza. Es augšupielādēt savas struktūras Se failu. Can anybody modelētu šo antenu ar citām programmatūrām (CST vai IE3D vai ...) Paldies jau iepriekš KMPA

Sveiki, Es neesmu pārliecināts par to, kā palīdzēt jums, jo es esmu tikai mēģina izdomāt, kā izdarīt eksponenciāli konusveida in V9.1 HFSS. Kā jūs izdarīt jūsu? Paldies

Hi gregb3d, es drowe y = f (x), AutoCAD ar vienkāršu AutoLISP kodu un importē to HFSS.

Šeit rezultātus aprēķina MWS. Enerģija ir apmetās uz leju līdz 40 dB. Kādu portu tu izmanto fiziskā realizācija? Coaxial atņemt pāreju? Cheers EIRP PS: man bija nedaudz modificēt porta reģionu, pievienojot nelielu sloksnes feeder. Tomēr tas neietekmē rezultātus daudz. PPS uz gregb3d: MWS Jūs varat vienkārši izveidot analītisko līknes, izmantojot VBA makro pieejama no MWS GUI. Es nezinu, vai HFSS ir arī šāds līdzeklis, bet tas ir ļoti praktisks

Sveiki, es esmu imitē savu. Se fails tagad V9.1 HFSS, un es jums zināt, ko es varu saņemt. no manas pieredzes tas, visticamāk, ostas definīciju problēmu.

[Quote = gregb3d] Sveiki, es esmu imitē savu. Se fails tagad V9.1 HFSS, un es jums zināt, ko es varu saņemt. no manas pieredzes tas, visticamāk, ostu definīcijas problēmai [/quote]. Sveiki, es esmu diezgan pārliecināts, ka tas nav ostas definīciju problēmu. MWS kravu Solver dod Z0 ~ 43Ohm un tīrs TEM viļņu kāds eksistē Stripline rgz eirp

Hi gregb3d, atrast, lūdzu pievienoto AutoLISP failu, šo failu sagatavo Vivaldi līkni. Regards KMPA

Sveiki, KMPA: Zemāk ir rezultāti I iegūti ar jūsu Se fails.. S11 rezultāti izskatās tieši tāpat kā jūsu. Es waveport in simulāciju. eirp: Jums var būt tiesības par ostu nav problēmu, bet es neesmu pārliecināts, ko vēl varētu būt nepareizi. Varbūt rad lauks ir pārāk mazs? gregb3d

Hi eirp, ja tas iespējams, lai jūs, lūdzu, pēc šeit jūsu simulācijas projekts, Vivaldi ar MWS, Paldies KMPA

kmpa, esat mēģinājuši rādīt jūsu simulācija ar metāla ierobežotas biezums? gregb3d

Sveiki, es izmantoti 35 um biezums visiem Vivaldi antenu metālu un modelētiem to atkal ar Ansoft HFSS V9, bet VSWR līkne nemainījās. (Jpeg ir VSWR) KMPA

Hi! Man ir jauna izmēģinājuma versiju CST, jūs varat sūtīt man file.sat no Vivaldi antenas, lai es varētu mēģināt simulēt, ka?

Vai jums hfssv9.1 masīvs modelis jūsu Vivaldi antenu es gribu simulat to,? bet es nezinu, kā lai formulat modeli Vivaldi antena masīvs? kā par savu? paldies!

No *. Se failu: 1. viļņu ostas neaiztika gan metāla plāksnes. 2. starojums robeža aile nav pietiekami liela, salīdzinot ar viļņu garumu. Simulācijas notiek, es jums glabāt jums atjaunināta. Vismaz rezultāts no 0,5 ~ 0.8GHz daļa Man ir jauka, un tas ir tālu no jūsu modelēšanas rezultātus. Regards,

hi! Man ir ielādēt *. Se failu un importēt to HFSS v9.0, es uzskatu, ka par augšējo iezemēto plati nostāja nesakrīt ar sub.maybe, kas ir iemesls! Es esmu iesācējs ar HFSS, un es gribu simulat Vivaldi antenu masīvu, varat man pateikt exictation un robežnosacījumi jūsu piemērs iepazīstināja here.From manu simulācija, lauki atliek antenas cannt ceļošanu kā slota līnijas . varat man pateikt iemeslu? osta ir vilnis ostas un augšējā un apakšējā robeža antanna ir Pere, labās un kreisās puses robeža PerH. platām sānu laika nišu līnijas antena ir starojums robeža. paldies

OK, viss HFSS projekta fails ir pievienots, un modelēšanas rezultātu daļu. I dont ir pietiekami daudz laika, lai modelētu plašu frekvenču joslas platums (pat šo rezultātu daļas izmaksām, kas mani vairāk nekā 2 dienām simulācija), taču pašreizējie rezultāti vismaz jēga salīdzinot ar mērījumu rezultātiem. Regards,

[Quote = Guanghua] hi! Man ir ielādēt *. Se failu un importēt to HFSS v9.0, es uzskatu, ka par augšējo iezemēto plati nostāja nesakrīt ar sub.maybe, kas ir iemesls! Es esmu iesācējs ar HFSS, un es gribu simulat Vivaldi antenu masīvu, varat man pateikt exictation un robežnosacījumi jūsu piemērs iepazīstināja here.From manu simulācija, lauki atliek antenas cannt ceļošanu kā slota līnijas . varat man pateikt iemeslu? osta ir vilnis ostas un augšējā un apakšējā robeža antanna ir Pere, labās un kreisās puses robeža PerH. platām sānu laika nišu līnijas antena ir starojums robeža. paldies [/quote] Jā, viļņu ostas Se fails nav pareizi izveidota. Par robežu stāvoklis, lūdzu, pārbaudiet manu augšupielādētos projekta failu. Regards,

Thanks a lot! Esmu ieguvis šo viļņu ostas HFSS jābūt norobežotām līdz Pere robeža conditons, labi? Ar HFSS simulācijas vajadzībām daudz laika. Varbūt antenas masīvs simulācija ir no šo jautājumu. Vēl viens par AutoCAD jautājums: Kā importēt AutoCAD failus aktīvā HFSS logs man ir ielādēt piemēram (*. SAT) un importēt tos AutoCAD, ģeometrija ir parādīts pareizs ly in AutoCAD window.But, kad es veikt līdzīgos procesos iegūst no AutoCAD failu, kas tiek iegūts, saglabājiet piemēram, *. dwg failu HFSS 3D modelētājs, kļūdas ziņojums ir "jūs importējat native organizācija"! KĀPĒC?

Hi! Es gribu redzēt laukus izplatīšanu zonā netālu Vivaldi antena, bet es varu gabals lauki augšējā un apakšējā zemes plakni, vai jūs varat man palīdzēt? Laukus dis iemaksu starp divām slots līnijas nevar apskatīt kāpēc?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back