VHDL kods debouncing reset signāls

A

ashutosh_g

Guest
i izmantot spiedpogu, lai dotu negatīvu reset uz manu FPGA. Spiediet pogu tomēr ir bouncy. var kāds iedodiet man kodu debouncing reset signāls. tā, ka iekšējais reset signāls iet uz nulli tikai vienreiz noteikto laiku pēc spiežot spiedpogu. Man vajag kodu vhdl

likts uzvilkt rezistors uz reset line 4.7K lai VCC un kondensators 100nF starp reset pin un GND

[Quote = ashutosh_g] i izmantot spiedpogu, lai dotu negatīvu reset uz manu FPGA. Spiediet pogu tomēr ir bouncy. var kāds iedodiet man kodu debouncing reset signāls. tā, ka iekšējais reset signāls iet uz nulli tikai vienreiz noteikto laiku pēc spiežot spiedpogu. Man vajag kodu vhdl [/quote] Ben ir modelis - skatīt www.vhdlcohen.com saskaņā Modeļi HTH Ajeetha, CVC www.noveldv.com

[Quote = Iouri] likts uzvilkt rezistors uz reset line 4.7K lai VCC un kondensators 100nF starp reset pin un GND [/quote] kas ir par Capacitor starp reset pin un GND ir nepieciešams?

[Quote = khaila] [quote = Iouri] likts uzvilkt rezistors uz reset line 4.7K lai VCC un kondensators 100nF starp reset pin un GND [/quote] kas ir par Capacitor starp reset pin un GND ???[/ quote nepieciešams ] Lai filterout aiztures troksni!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back