Verilog - ignorēt noteikta vieta atmiņā

K

krist

Guest
Es izpētīt dažas pārbaudes atmiņā jomā.

Ļaujiet teikt, man ir konstatēts, ka) atmiņas šajā adresē atrašanās vietu (ti, adr = 4'b0010 ir kļūdains, un es gribētu, lai "zīme" tā, ignorēt to, kad tas rakstveidā operāciju atmiņā.Būtu jābūt iespējai doties uz nākamo vietu (ti, adr = 4'0011), kas nav kļūdains.
To var izdarīt, izmantojot Verilog kodi?Jebkura ideja vai ieteikums?

Vai jūs domājāt jūs vienkārši vēlaties rakstīt modelis (testbench), lai pārbaudītu MEM READ / WT?
ja jā, šajā modelī, jūs RAM ir tikai paraugs, jūs varat pievienot, ja ~ cits paziņojums, kas šo modeli ierobežot rakstīt adrese (0010), (tas ir tikai paraugs, tāpēc fiziskā kļūda nav importment, kas , kuru vēlaties pārbaudīt, ir rd / WT viļņa forma, tāpēc es dont domāju, ka jums ir nepieciešams noteikt paraugu, tikai domāju, ka 0010 ir OK).
ja Jums ir max ražojuma pārbaudes, vienkārši noteikt modelis (ja pievienotu = 0.010, ne rakstīt / lasīt ...)!

hi kristāla,
Kā es zinu, ko jūs vēlaties ir Iebūvējamā Self Remonts relatīvā ķēdēm.
Jūs varat meklēt BISR (iebūvēts self remonts), Google, lai iegūtu informāciju par to.
Man bija lasīt disertācijas par šo tēmu, viņš apgalvo, viņš īsteno un simulācijas ķēde VHDL.

Sveicieni,

Jarod

Ja jūs īstenotu rakstīt adresi, izmantojot counter un jūs zināt, kas ir kļūdains adreses, tad skaitītājs šajā brīdī būs pieaugumu par 2, nevis 1, kā normālā gadījumā.
Tātad, ja jūs zināt, ka 4'b0010 nedrīkst piekļūt, ja skaitītājs ir 4'b0001 būtu palielina par 2 un doties uz 4'b0011.

hi jarodz,
Jums ir taisnība, ka es esmu meklē BISR.Dokumenti, kas es esmu redzējis minēts par to tiek darīts ar automātisko labošanu vai drīzāk tiešsaistē.

Ko es esmu ieinteresēts par sīkattēls - nozīmē spēt noteikt, kur ir kļūdains vietas adresi un automātiski tiek ignorēts.Katru reizi, tas varētu būt citu adresi, kas ir kļūdains.

hi kristāla,
Man žēl, ka esmu fogot šo amatu.
Es nesaprotu, skaidri, ko jūs raksturotu?
Nozīmē tiešsaistes / bezsaistes?
Vai šī problēma ir atrisināta?
Ja tā ir, jūs varat dalīties ar jūsu risinājums man.
Paldies.

Sveicieni,
Jarod

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back