Vai rom, ram nepieciešams savienojums ar analog jauda gredzenu?

S

stormwolf

Guest
P & r, ROM un RAM savienojumu ar digitālo jaudas gredzenu, un es domāju, ka rom, ram ir analogais, Vai rom, ram nepieciešams savienojums ar analogo varas gredzenu.Un analog MODUL tiešu savienojumu ar spilventiņu, izmantojot īpašu tīklu ar roku, nav nepieciešams analog jauda gredzenu.

Ja jums ir sarežģīta konstrukcija un tas rada lielu troksni varat ievietot atmiņas dažādu varas gredzenu.

Ja Jūsu dizains ir analog bloku un atmiņas bloks ir augsts iesaka izolēt analog no pārējās shēmas (tas nozīmē, ka atmiņas var ar loģisko barošanas avota).

Lietojot dažādas enerģijas gredzenu, kāds parasti ir izolēt analogais signāls troksnis rada ar digitālo signālu.Tik tikko let analog daļa ar gredzenu, citi (ietver ROM, RAM), jo citu gredzenu.
Protams, sarežģītu pieteikumu (augsts trokšņu), var veikt atmiņas piedalīties gredzenu.

Jā, es domāju, ka tā.
Bloka jauda analog jāizolē ar ciparu's, tomēr, atmiņa pilnvaras nav nepieciešams.

hi chuchinh, es domāju, ka analog jauda nav nepieciešama vara gredzenu, tikai tiešos connet makro tiesības analog jauda spilventiņu, es domāju, ka tas būs neliels troksnis, vai tas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back