Vai pareizi? (sērijas savienojums)

A

ambition

Guest
hi .. Es gribu, lai pārbaudītu sērijas saskarni ... un darīt lietas viegli es pieņemts, ka divas ierīces ir atbildīgās (es zinu, ka mums nav vajadzīga sērijas savienotājs, lai savienotu tos, bet šajā gadījumā mērķis ir tikai, lai pārbaudītu sērijas savienojums neatkarīgi ierīces) Es biju sajaukt ar savienojums, tāpēc es izdarīja to un ir nepieciešams jūsu viedoklis ir tas, ko es darīju pareizi? lūdzu, palīdziet

Šķiet pareizi, man (null-modema kabeli tipa) ... Neaizmirstiet, lai izveidotu savienojumu zemes, lai pin 5 savienotāju uz abām pusēm! cyberblak

Sveiki, jums trūkst pull up MCLR. PIC nedarbosies, ja jums ir MCLR konfigurē kā ārējie. Good luck.

thanks a lot cyberblak tā strādāja fine, bet es noņemt sērijas savienotāji un savienots MAX232s kopā pateicoties gidmiz

Nav tieši saistīti ar sērijas daļa: Katru / MCLR pin uz VDD caur 10K rezistors. (Iespējamā poga - NO -. Starp / MCLR un Vss) es domāju, jūs izmantojat, ka atgriešanai mikro, ja vajadzīgs, tiesības?

Sveiki visiem Vai jums zçni domāju, ka mums tiešām ir nepieciešams šis līmenis pārveidotājs saziņai two atbildīgās? Regards Gopi

Tas atkarīgs no tā, cik tālu tie viens no otra. Tajā pašā kuģa, jums nav nepieciešams to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back