Vai ir jaunas klases retāk pastiprinātāji?

C

ceaser

Guest
Hi all
Es dzirdēju, ka ir daži pastiprinātāji klasēm kuri nav slavens
piemēram, klase D, F
kāds knoe tiem un tipa ķēdēm katra

Es domāju, ka labākais atskaites, kas tur ir "RF Pastiprinātāji, kas ietilpst AS: Kā shēmām darbojas, Kā, lai tās, un kad izmantot katru" N. Sokaļa.Es domāju, ka tas ir 2-dienu kursu.PDF varētu būt par EDAboard - es nevaru darīt meklēšana brīdī, jo meklēšana ir izslēgta sakarā ar augsto servera slodze.Var kāds palīdzēt?

v_c rakstīja:

Es domāju, ka labākais atskaites, kas tur ir "RF Pastiprinātāji, kas ietilpst AS: Kā shēmām darbojas, Kā, lai tās, un kad izmantot katru" N. Sokaļa.
Es domāju, ka tas ir 2-dienu kursu.
PDF varētu būt par EDAboard - es nevaru darīt meklēšana brīdī, jo meklēšana ir izslēgta sakarā ar augsto servera slodze.
Var kāds palīdzēt?

tsb_nph,
tas ir tieši man bija, kas attiecas uz.Es zinu, es redzēju to EDAboard bet ne download tā, lai man nav kopija parocīgs.Paldies par norādot tā out!

Starp citu, Sokaļa bija izgudrotājs klases-E pastiprinātāju (ja es atceros pareizi).Ir slavens papīra viņu no 70 par šo tēmu.

Best regards,
v_c

Sokaļa nebija izgudrot E klases un patentētu to.Ka tur tas tiek izmantots komerciālos jo neliels efektivitātes uzlabojums nav pietiekami ietaupījumi, lai segtu atlīdzības izmaksas.Tagad, kad patents ir beidzies tas tiek izmantots biežāk.

Jāapzinās, ka audio pasaules klases D ir impulsa platuma modulācija.Jo RF pasaulē to sauc par klases S. audio versija ir reti izmantots, jo sagrozīšana nevar būt pietiekami zema.

Kad jūs lasīt lekciju piezīmes stingra uzmanība Sokaļa piebilstot, ka klase F ir labāka nekā E klases un ir otrais rīkojums tipa, bet E klases ir pirmās kārtas tipa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back