to, kā notiek un maršrutu CADENCE?

Thank you so much atsauces .. Vai ir kādi citi atsauces? Un vietu un maršrutu interviju .. kāda veida jautājumu do u sagaida?

Hi! i am strādā, lai samazinātu pasasitic sekas mikroshēmā! Kā var kadence man palīdzēt, īstenojot shēmas veikt aprēķinus?

[Quote = vdevan77], ja nepieciešams, es varu augšupielādēt mācību materiālu SE šeit Paldies [/quote] Hi vdevan77. Vai jūs, lūdzu, augšupielādējiet, ka mācību materiāli? Tas būtu patiešām noderīga vienu, kas vēlas vēl viens solis uz SE. : D

Es gribu, lai lejupielādētu šo noderīgi materiāli, bet man nav pietiekami daudz punktus, lai to izdarītu !!!!: cry:

[Quote = sachinmaheshwari] pēc vietas n maršrutu, kas ir nākamais solis [/quote] Laiks analīzi.

Tikai gribu piebilst, ka, ja jūs izmantojat veco process, dizaina komplektu var nedarboties ar SE, tā vietā, mēģiniet silīcija ansamblis.

vietu dizains, pamatojoties uz flylines un maršruta izstrādi, balstoties uz sastrēgumiem aplūkotu sastrēgumu ziņojumu un pēc tam novietojiet maršrutu bloackage ja REQ

izvietot un maršrutu ritms u nepieciešamību izmantot soc sastopas, atsaukties uz instrumentu, tad u get GUI tam sniedz ur konfigurācijas failu kā ievade soc norādiet floorplan un uzrakstīt kādu skriptu laist n maršrutu

Es jums failu par to, Varbūt tas var palīdzēt jums!

Paldies ļoti noderīgi! [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 14 minūtēm: [/color] [/size] Jaunākie lietošanas pamācības.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back