to, kā notiek un maršrutu CADENCE?

L

longstar

Guest
Hi, guys man ir ieguvuši problēmas, kā auto vieta un maršruts CADENCE? Vai Jūs varētu sniegt dažas ziņas vai saiti? paldies Rgds. longstar

Vietu un maršrutu ar SoC Encounter html pamācību padziļināti ... labs ar atbilstošs paskaidrojuma attēlus un saites. Esmu pārliecināts, ka tas jums palīdzēs.

ja nepieciešams es varu augšupielādēt mācību materiālu SE šeit Paldies

Jūs varat izstrādāt par to, ko tieši jūs vēlaties zināt par ritms rīks. Es strādāju par ritma Pirmās sastopas pie mana darba vietā. Vispirms jāsāk ar floorplanning no jums augstākā līmeņa Chip vai bloka līmenī modulī. Floorplanning rada fizisko izmēri mikroshēmas / bloku, laišana pasūtījuma makro vai atmiņas un rada elektrotīklu struktūru. Tagad ir izvietojuma un maršrutēšanas daļu. Vietā bas jums ir jāsniedz "laika virza placent" opciju pirmā tikšanās. kas darīs vieta bas od jūsu standarta šūnas. Nākamās jūs izveidojat Pulkstenis koka struktūru visiem projektēšanas pulksteņi. Tad jūs savu ROUTING ko veic Detaļas maršruta izvēles pirmajā saskarties. Tas ir ļoti ļoti īsu paskaidrojumu par PDR datu ritms pirmā tikšanās. Jūs varat iet caur grāmatu iesaka Anjali taču būs praktiski piemēri, kas to kas jums būs nepieciešams setup failus. varbūt varat mēģināt lejupielādēt to no ritma vietni, WIL jums ļoti laba ideja par to, kā darīt PDR datu ritms. let me know, ja Jums nepieciešams kaut kas cits, pateicoties Draz

ja jūs pavadīt kādu laiku googling to (apmācība, uc) jūs atradīsiet diezgan daudz .. noteikti nepietiek, lai iegūtu Jums sākusies .. jelydonut

Hi, vai ir veids, kā es varu dabūt paraugu dizainu strādāt?

var apskatīt dažas konsultācijas, soc sastopas virzienā, piemēram, ka encounter_installation_direction / etc / share / ~.

hi, es varu darīt vieta un maršruts Virtuozs, it kā i dont ir kādi Verilog failu, kas ir viens no ieguldījumu rodas, tad kā mēs vieta un maršruts, izmantojot standarta šūnu izkārtojumu, vai shematisks, tas iespējams virtuozs? ???????? paldies jau iepriekš, Prasad

[Quote = p_shinde] hi, es varu darīt, vietu un maršruta Virtuozs, it kā i dont ir kādi Verilog failu, kas ir viens no ieguldījumu rodas, tad kā mēs vieta un maršruts, izmantojot standarta šūnu izkārtojumu, vai shematisks, ir tas iespējams, virtuozs ????????? paldies jau iepriekš, Prasad [/quote] Jā, varat, pēc izvietojuma un maršrutēšanas jūs varat darīt DEFOUT un defin kas saskaras vai OA var saglabāt ar Virtuozs dizaina un oaIn kas saskaras .... tā ir ļoti viegli.

hi Disney, man ir EXPERT rīks līdzīgi virtuozs. mans šaubas ir tāds pats kā Shinde's var u izstrādāt to daudz .... ekspertu, viss ir manuālā ... tad kā P & R lieliem dizainparaugu / thnks

Hi, ja jūs strādāt rūpniecībā, var izmantot atjaunināto versiju kadence saskaras lietotāja rokasgrāmatu, pretējā gadījumā jūs varat sekot jau ievietojis saskarties lietošanas pamācības. Bet pašreizējo versiju tirgus continution bija 4.1,5.2,6.1. un jūs varat izmantot ritma avotu saites forther šaubām uzskata Šiva [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 7 minūtēm: [/color] [/size] Hi, šeit es esmu norīkošanu versiju 4.2 saskarties lietošanas guide.It būs ļoti noderīga starteri Sveicieni Šiva

Hi, šeit es esmu norīkošanu versiju 4.2 saskarties lietošanas guide.It būs ļoti noderīga, lai starteri Sveicieni Šiva

socug ir ļoti labs sākums, bet tas prasa laiku ir patiance

Es esmu tikai mācīšanās izmantot šos līdzekļus tieši tagad, jo īpaši, Virtuozs tāpēc šī ir ļoti laba informācija.

vieta:) bloka vietā -> manuālā vieta ir vēlams b) STD šūnu vieta maršrutā īpaša tīkla maršrutu -> manuālā wroute: auto ceļu

Hi žēl dubultu pastu, bet man bija jautājums par Virtuozs SPR rīks. Tas ļauj jums importēt jūsu pašu sintezētiem Verilog failu (no Leonardo Spectrum), un izmantot šo palaist SPR? Man ir meklēja konsultācijas un atradu pāris, bet lielākā daļa ir par Encounter. Paldies!

Par analog IC dizains lietošanas lūdzu, vai nu Neocell vai jaunas Virtuozs dzimta (IC6.10)

hi longstar, Ir ritms pirmā tikšanās, makro atrodas manuāli, izmantojot lidojumu līniju un pēc tam standarta šūnas atrodas automātiski. Tas var būt laika vai satiksmes pārslogotības vada izvietojuma. Kad nosacījums ir izpildīts iet taka maršrutu un tā tālāk .......... kā plūsmas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back