S
sandeepa
Guest
Sveiki visiem
Kas ir metode, ko parasti izmanto, bet timestamping datu datalogger atmiņā? Vai katrs datu timestamped?
Vai tikai laiku, proti, kad kokmateriālu sagatavošana sākas? Un pēc tam laiks tiek aprēķināts, balstoties uz reģistrēšanu intervālu?
Vai ir sinhronizācijas iespēja zaudēt laiku, ja tas tiek darīts?
Un atsevišķu RTC būtu nepieciešams, labi?Es domāju, ka man būtu jāsniedz dažas vairāk info par to, kas es esmu plāno to darīt.
Es biju domāšana, lai uzglabātu datus ārējās EEPROM.
Attiecībā uz pirmajā lasījumā, es ietaupīt laiku, kas iegūti no RTC vai
UC itself.Then ja EEPROM tiek izlasīt (lai pārsūtītu datus
ar datoru), pēc tam laiki būtu
ko aprēķina, vai nu UC un laika datiem kopā ar
, Nodots PC, vai arī laika aprēķins tiktu veikts Pc
pati.
Pēc atmiņas lasīt, nākamā lasījumā, kad tiks saglabātas again.ie
laiks tiks saglabātas EEPROM tikai pēc lejupielādes notiek.
Lejupielāde tiktu darīts ik pēc dažām hours.Logging ik pēc dažām sekundēm.Man vajag datus un reālā laikā, skatot pagātnes dati par
PC, vai nu kā diagrammu vai tabulu.Vai iepriekš lieta ir slikta ideja? Kāds būtu labs veids, kā to izdarīt?Kas man ir jādara laikā varu Downs? Vai akumulators darbojas, lai
RTC? Es havent pieņēmusi lēmumu par RTC mikroshēmas yet.Any ieteikumi?Es ceru, ka to, ko es jau teicu, ir skaidrs.
Paldies.
Kas ir metode, ko parasti izmanto, bet timestamping datu datalogger atmiņā? Vai katrs datu timestamped?
Vai tikai laiku, proti, kad kokmateriālu sagatavošana sākas? Un pēc tam laiks tiek aprēķināts, balstoties uz reģistrēšanu intervālu?
Vai ir sinhronizācijas iespēja zaudēt laiku, ja tas tiek darīts?
Un atsevišķu RTC būtu nepieciešams, labi?Es domāju, ka man būtu jāsniedz dažas vairāk info par to, kas es esmu plāno to darīt.
Es biju domāšana, lai uzglabātu datus ārējās EEPROM.
Attiecībā uz pirmajā lasījumā, es ietaupīt laiku, kas iegūti no RTC vai
UC itself.Then ja EEPROM tiek izlasīt (lai pārsūtītu datus
ar datoru), pēc tam laiki būtu
ko aprēķina, vai nu UC un laika datiem kopā ar
, Nodots PC, vai arī laika aprēķins tiktu veikts Pc
pati.
Pēc atmiņas lasīt, nākamā lasījumā, kad tiks saglabātas again.ie
laiks tiks saglabātas EEPROM tikai pēc lejupielādes notiek.
Lejupielāde tiktu darīts ik pēc dažām hours.Logging ik pēc dažām sekundēm.Man vajag datus un reālā laikā, skatot pagātnes dati par
PC, vai nu kā diagrammu vai tabulu.Vai iepriekš lieta ir slikta ideja? Kāds būtu labs veids, kā to izdarīt?Kas man ir jādara laikā varu Downs? Vai akumulators darbojas, lai
RTC? Es havent pieņēmusi lēmumu par RTC mikroshēmas yet.Any ieteikumi?Es ceru, ka to, ko es jau teicu, ir skaidrs.
Paldies.