TCL kārtība RS232 komunikācijas

K

kukurigu

Guest
Sveiki visiem! Es meklēju, lai RS232 komunikācijas TCL rutīnu - saņemt, nosūtīt, bodu ātrums izvēle ... Vai jūs varat man palīdzēt? Ar laba vēlējumiem!

Izmantojot RS232 seriālo portu ar TCL skriptu valoda ir ļoti ļoti viegli. Ņemiet vērā, ka OS būs bufera seriālo pārāk, lai ierīce, kas pārraida datus uz datoru seriālo portu jāiesniedz rakstatgriezes '\\ n "gada beigās rāmja. Kārtība turpmāk būs darbs gan ar Windows un Linux OSes. Regards. Paolo
Code:
 ja [string vienlīdzīgu nocase $ tcl_platform (platforma) {logi}] {komplekts saskanēt COM1} else {komplekts saskanēt / dev/ttyS0} ja {[nozvejas {atvērt $ saskanēt {r +}} fdin]} {liek stderr "Kļūda atverot seriālo portu $ saskanēt" pēc 2000 izietu} fconfigure $ fdin režīmā 38.400, n, 8,1 pretbloķēšanas 0 tulkošanas bināro buffering nav

ja [string vienlīdzīgu nocase $ tcl_platform (platforma) {logi}] {komplekts saskanēt COM1} else {komplekts saskanēt / dev/ttyS0} ja {[nozvejas {atvērt $ saskanēt {r +}} fdin]} {liek stderr "Kļūda atverot seriālo portu $ saskanēt" pēc 2000 izietu} fconfigure $ fdin režīmā 38.400, n, 8,1 pretbloķēšanas 0 tulkošanas bināro buffering nav [/code]
es redzu, ko tu esi izdarījis .. bet var u liecina man, kā to darīt logā .. izraisīt i domāju, ka tā abit diffrernt, nav tā.

Sveiki visiem. Ja es neesmu nepareizi RS232 pilnīga kontrole jau avilable ir latestest izlaidumi ja TCL, par 8,4 piem. Tikai mēģiniet google "TCL / TK", seriālā porta ..... Jūs atradīsiet daudz. S.

: D es varu saņemt šo kļūdu, kad mēģinu atvērt com 1 vai com 2 visus i wrote tas ir -> komplekts sērijas [atklātās COM1 r +], un es varu saņemt šo kļūdu -> Atļauja liegta iv got windows xp i dont get it: x

Oh tik mēģinot piekļūt aparatūras, izmantojot WinXP ... nē! thats nav ļoti ērts lieta, ko darīt .. kā OS neļauj šādas lietas ... jums būs jāiekļauj daži papildu kodu ...

dont worry bro, iv noteikts tas, i dont domāju, ka jums ir pievienot papildu kodu, ru, ka jūs zināt, ko jūsu runā, rada iv noteikta problēma, un tā patiešām vienkārši. un actully tā nav papildus kodu, kas bija vajadzīgs. tikai izmanto manu galvu maz, bet paldies par mēģinājumu palīdzēt. : D

im ir tāda pati problēma par piekļuvi com portu, izmantojot TCL, i beg u man pastāstīt, kā u darīja, lūdzu, im mirst šeit: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry: : cry:: cry:: cry:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back