K
kukurigu
Guest
Sveiki visiem! Es meklēju, lai RS232 komunikācijas TCL rutīnu - saņemt, nosūtīt, bodu ātrums izvēle ... Vai jūs varat man palīdzēt? Ar laba vēlējumiem!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja [string vienlīdzīgu nocase $ tcl_platform (platforma) {logi}] {komplekts saskanēt COM1} else {komplekts saskanēt / dev/ttyS0} ja {[nozvejas {atvērt $ saskanēt {r +}} fdin]} {liek stderr "Kļūda atverot seriālo portu $ saskanēt" pēc 2000 izietu} fconfigure $ fdin režīmā 38.400, n, 8,1 pretbloķēšanas 0 tulkošanas bināro buffering nav
es redzu, ko tu esi izdarījis .. bet var u liecina man, kā to darīt logā .. izraisīt i domāju, ka tā abit diffrernt, nav tā.ja [string vienlīdzīgu nocase $ tcl_platform (platforma) {logi}] {komplekts saskanēt COM1} else {komplekts saskanēt / dev/ttyS0} ja {[nozvejas {atvērt $ saskanēt {r +}} fdin]} {liek stderr "Kļūda atverot seriālo portu $ saskanēt" pēc 2000 izietu} fconfigure $ fdin režīmā 38.400, n, 8,1 pretbloķēšanas 0 tulkošanas bināro buffering nav [/code]