SIM300 breakout PCB dizains - let's Fab dažas PCB:)

hi sabeti_1990 u ir pievieno 2 elementa betwin RxD txd mega 64 un sim 300 un nav wrote kāda ir šī es varu lietot SIM 300cz, bet es varu tikai sūtīt datus ražota mikro un nav recive no sim300 kāda ir problēma? var u man palīdzēt? kāpēc nevaru reecive datu sim300 mikro, bet var recive no 300 SIM pc

hi, darbi sim300 bez SMF05C? Es tikai gribu darīt dažas pārbaudes ar sim300. Vai ir iespējams sazināties tikai pār TX un RX?

Vai ir standarta lenti savienotājs pieejams, ka mēs varam izmantot, lai izveidotu savienojumu SIMCOM ar breadboard / PCB? Man ir SIMCOM548C. Tas ir 60 pin savienotāju. Man ir sievietes SMD savienotājs par to, kas izskatās tāpat kā tās būs diezgan grūti nodot lodēt. Tomēr uzmavas veida savienojumam izskatās daudz, piemēram savienotājs jums par daudz vienotas lentes. Es domāju, ja nepieciešams lentu savienojums var savienot ar lentes vadu var pieslēgt viegli PCB / breadboard (man ir nepieciešama tikai apmēram ceturto daļu no tām) Ikviens zina, ja tas ir iespējams? Zina, kur jūs varat iegādāties lentas savienotāji no?

Man ir jautājums par izkārtojums apsvērumi Vai nepieciešams izveidot iezemētās plates, uz PCB ar Modules stāvoklī? Vai tas ir ieteicams, lai izveidotu savienojumu vairogs šo Groundplane? Cita lieta ir lietošanas tikai std sērijas saskarni (nav Debug) ar RxD / TXD un GND, ir rūpēsies jebkādiem apsvērumiem par atstājot otras Pins (RTS. ..)? Paldies par informāciju!

[Quote = sabeti_1990] hi ikviens Tas PCB no sim300c + atmega64, ka es to. tā darbojas labi ceru, ka tas lietderīgi, ja u vēlaties vēl pateikt, veiksmi [url = http://images.elektroda.net/34_1227773580.jpg]
quote] Grateful vai jūs varētu paskaidrot vairāk par šo PCB

hi everybody, i am dizaina projektu sim 300cz manā skolā. pats to (sim300c). i dont atrast datu lapu moduļu 300cz. var u man palīdzēt? Pasteidzieties! paldies visiem ļoti daudz!

jūs varat izskaidrot par PCB un man PCB e-pasts: truong_giang2211@yahoo.com paldies jums paldies!

kā es varu izlasīt sms ar ne komandu kodu mikro (nav hiper termināls)? un kā es varu noteikt Enter (CR)? Paldies

Paskaties uz pirmkodu beigās: [URL = "http://s193925491.onlinehome.us/lighttower/"] SMS kontroles projektu [/URL]
block_diagram . png

Hi Friends, Es būtu pateicīga, ja kāds sniegt man PCB dizains SIM300CZ EVB ..... Thx Regards, Ali Ahmad

Hi all, Es esmu darot projektu, izmantojot SmartTM1 GSM moduli. Vai es varu zināt kāds ir darīts ar šo GSM moduli, pirms coz Es nevaru atrast lietošanas pamācība ar šo moduli. Thankx daudz. Quang Tien

Labu darbu kungi, tagad, kad savienotāji var iespraust Eagle dizains pēdējais solis, lai padarītu šo patiešām izdevīgu intensitāti visiem tiem EVB meklētājiem ir publicēt Gerber failus, lai ikviens varētu viegli tos sūtīt uz lētu ķīniešu fab un izstrādāt plāksnes ar nulles intensitāti. Ikviens gatavs ar gerbers vienkārša break-out PCB minētā moduļa?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back