SIM300 breakout PCB dizains - let's Fab dažas PCB:)

D

ds18s20

Guest
Sveiki, Pirms kāda laika kāds minēja, ka viņiem ir paredzētas breakout PCB, kas nepatīkams GSM moduli, - bet vītne gāja bojā gājušie un I didn't dzirdēt atpakaļ no šīs personas. Ja kāds bija darīts PCB dizains breakout kuģa SIM300 moduli, lūdzu, ļaujiet man zināt, un, iespējams, dalīties ar jūsu gerbers - Es gribu fab pāris plates man, un, ja ir interese, mēs varam fab partijas un katra padomes būs, piemēram, 10 $ vai mazāk. Pa grupām es domāju daudzums pārsniedz 10 dēļiem vai vairāk. Es esmu pārāk atpalikuši ar Eagle sēdēt un darīt kuģa, KDR, tad visa deviņu būvētavām. Tas būs iespējams ņem mani mēneša neapmierinātību tādēļ, ja jums ir jau to izdarījušas (kas arī nozīmē, ka jūs badass ar CAD), lūdzu, izstāstiet to!
SIM300_module.jpg
Paldies ~ B

ko spicifically dizains PCB vēlaties? kāda ir jūsu pieteikumu?

[Quote = moduli puisis], ko spicifically dizains PCB vēlaties to, kas ir jūsu pieteikuma [/quote] Hi tikai pamata breakout -? Ti, visas adatas no mocule tiek maršrutēti uz lodēt spilventiņu vai dažu savienotāju veida - neatkarīgi. Kaut kas patiešām pamata Paldies ~ b

Man dažas 74LS573, LM393 un LM358 starpā manā circuit, kas savieno μC uz SIM300 moduli. Es plānoju maršrutu PCB sevi, un man vajag dažas konsultācijas par to, kā iet apm tā. Tha SIM300 datu lapa bija minēts, reti par kuru atsevišķas digitālo un analogo zemes. Vai man ir nepieciešams, lai ir divas dažādas iemeslu dēļ? Vai man ir nepieciešams apvienot visas ciparu IC kopā, izmantojot vienu zemes un tad ceļš to vienu punktu ar citu lumped analogu IC? Starp citu, es esmu, izmantojot tikai divslāņu kuģa. Novērtējumā komplekts bija visu teritoriju, kurā SIM300 modulis atrodas lodēt maskē. Vai tas ir ieteicams?

Sveiki ds18s20, jums ir vēl kādi panākumi, izstrādājot ar SIM300 valdes vēl? Let me know, ja mēs varam izdarīt dažus

[Quote = gemni7] Sveiki ds18s20, jums ir vēl kādi panākumi, izstrādājot ar SIM300 valdes vēl? Let me know, ja mēs varam darīt daži [/quote] Nē, tas, šķiet, ir modulis, kas hasn't ražo lielu interesi. Viņiem ir dev klāja, bet tās pārmērīgi iegādāties tikai spēlēties ar moduli ... Man ir savienotājs, bet tā ir pārāk maza, lai vadu ar pigtails. Tāpēc man ir atrasts cits modulis, kas ļauj vairāk "civilizētām" elektroinstalāciju proto nolūkos:)

Man ir gan SIM300 un SIM300C. tikai diff ir savienotājs veids, 300C ir 60pin DIP savienotājs, ļoti viegli izmantot. do u prātā, stāstīja, kas modulis esat atradis un cik tas maksā grt dienā

[Quote = gemni7] do u prātā, stāstīja, kas modulis esat atradis un cik tas izmaksās grt dienā [/quote] Man ir SIM300_V7.02 uzdrukāts uz moduli. Got to $ 50 tieši no SIMCOM. Tālrunis: 86-139-228-03-475 Tā pat bija ar savienotāju, kas ir SMD un reālas sāpes, lai lodēt. Turklāt pastāv isn't jebkuru SIM ligzdu ne antenas pieslēguma to dev klāja būtu ideāli. Pretējā gadījumā modulis nav lietojams ar mani. Tas savienotājs ir pārāk mazs. DEV kuģa ir pieejama I wouldnt tērēt $ 130 dažām PCB ... :) ~ B

Man ir pats SIM300. Es esmu gatavojas izveidot savu klāja, lai es varētu lietot, man tas ir lētāk, nekā jūs. Man arī ir radiofrekvences pieslēguma ligzdu, ar kabeli un antenu $ 4,00 tikai un tā darbojas naudas sodu. SIM Jaka izmaksas man $ 2,00 nav slikti. cerams man būs iespēja izveidot savu kuģa nākamnedēļ. Kādi dokumenti un palīdzības failus jums ir gotten no SIM.com? [/Tex]

[Quote = gemni7] Man tas ir lētāk, nekā jūs. Kādi dokumenti un palīdzības failus jums ir gotten no SIM.com? [/Tex] [/quote] Lētāki ir relatīvs dude - atcerieties, jums nav ASV, lai chepar ir tikai spēle, vārdu, tad ... :) Domājiet par iespēju izmaksas un pirktspēju! Man visu dokumentāciju no SIMCOM. Šeit tā ir: www.cognitivekipple.com/store/ssim300.zip Arī kāds man iedeva Protel nospiedumu DDB fails šīs apakšgrupas, lai gadījumā, ja palīdz šeit tā ir: www.cognitivekipple .com/store/sim300.ddb Man nav Protel lai es varētu to izmantot, bet, ja Jums ir vērā fab biz es esmu pārliecināts, ka tas būtu daudz lietderīgāk jums. Neatkarīgi no galaprodukta varētu būt, tā ražošanas izmaksas ir mazāk nekā dev kuģa, pretējā gadījumā mēs esam labāk ar Sim pašu dev kuģa ... LOL

ur welcome. Ja jums atrast labu avots tiem, dēļu let me know. Es joprojām nespēj uguns manu maz moduli, Thx

Hi guys, Vai kāds apdare SIM300 starplaikos kuģa? Ja nē, lūdzu, sazinieties ar mani. Es varu sniegt vienkāršotu starplaikos PCB montāžai. Es varu arī piedāvāt citus moduļa novērtēšanas dēļi, lūdzu, skatīt manu mājas lapā: www.hi-cloud.com . Vai pastu man: keith3000@163.com. Have fun ar bezvadu!

[Quote = highcloud] Vai kāds apdare SIM300 starplaikos kuģa? Ja nē, lūdzu, sazinieties ar mani. Es varu sniegt vienkāršotu starplaikos PCB montāžas [/quote] Paskatījās mājas lapā, bet es tikai redzēt dažus demo un attīstību dēļi -. Kurām viena darbojas ar SIM300 moduļiem?
SIM300C_EVB.JPG
MC55_EVB.JPG
MC39i_EVB.JPG

Hi, šeit ir foto SIM300 moduli. Mēs esam izstrādājuši virkni breakout PCB GSM / GPRS moduļus. Piemēram, MC55, Sim300/300C, GR64 utt Saite: [url = http://images.elektroda.net/89_1212046191.jpg]
89_1212046191_thumb.jpg
[ / url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back