Signal apgriešana

O

Osbourne

Guest
Man ir vajadzīga IP kodols signālu nogriešana uz Xilinx FPGA.
Vai kāds zina laika šāds kodols pastāv?

Osbourne rakstīja:

Man ir vajadzīga IP kodols signālu nogriešana uz Xilinx FPGA.

Vai kāds zina laika šāds kodols pastāv?

Man vajag ip kodols, kas īsteno mīkstu nocirpšanas algoritmu, lai samazinātu maksimālo vidēji attiecību komunikācijas signāli (piem., UMTS).Vienkārši griešanas signāla iepriekš zināmā mērā sauc grūti izgriezumu, taču tas rada spēcīgu intermodulācijas produktu.
Izmantojot mīksto nocirpšanas, intermodulācijas var būt līdz minimumam, vienlaikus samazinot maksimuma līdz vidējā attiecība signāls.

Var kāds palīdzēt?

Osbourne rakstīja:

Man vajag ip kodols, kas īsteno mīkstu nocirpšanas algoritmu, lai samazinātu maksimālo vidēji attiecību komunikācijas signāli (piem., UMTS).
Vienkārši griešanas signāla iepriekš zināmā mērā sauc grūti izgriezumu, taču tas rada spēcīgu intermodulācijas produktu.

Izmantojot mīksto nocirpšanas, intermodulācijas var būt līdz minimumam, vienlaikus samazinot maksimuma līdz vidējā attiecība signāls.Var kāds palīdzēt?

Es domāju, ka prakse un U-likums ir līdzīgas nogriešana raksturīgs jaudas pastiprinātājs, bet tas nav pietiekami labs.Man ir vajadzīga īpaša algoritmu sauc windowing, ieviešot to ip kodols.

Osbourne rakstīja:

Es domāju, ka prakse un U-likums ir līdzīgas nogriešana raksturīgs jaudas pastiprinātājs, bet tas nav pietiekami labs.
Man ir vajadzīga īpaša algoritmu sauc windowing, ieviešot to ip kodols.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back