Shunt ir jāpārskata

S

Sceadwian

Guest
Vai kāds piedāvājums mani vairāk informācijas / domas par šunta rezistoru un mērīšanas strāvas izdarīt no ierīces?Es gribētu, lai varētu nolasīt sprieguma izveidota no šunta rezistori par rūpniecības taisngrieža darbā (man nav stats par to vēl, lai gan) Es vēlētos arī, lai mērītu Milli / mikro ampēri no dažām vispārīgi I / O pins.Es zinu tik maz par šunti (tostarp radot viņiem) Es gribētu izmantot CAT5 kabeli, lai izveidotu kādu testu šunti, bet es zaudējis saikni ar lapu, kas bija kalkulators, lai noskaidrotu, cik ilgi kabelis vajadzēja saņemt certin ohmic vērtību.Es tikai vēlos, lai pārbaudītu būtībā 0-1 amp.Izmantojot manu tml (AVR), kas būs, iedodiet man 0,003 ma rezolūciju, kas izklausās labi tests man.Es izstrādāta mans pirmais tests man ir 0,128 omi rezistors.Man nav nekas peldošs ap varu patiešām izmantot šo pieņemama CAT5 kabeli.Par refrence ADC es esmu, izmantojot, ir atšķirīga 0-2,56 ar 20X iegūt posms tik tiešām 0-0,128 volts 8bits tāpēc var izmērīt (droši), aptuveni 1mv atšķirības.

Sceadwian,
Skatīt stieples tabulas CRC rokasgrāmata ķīmijas un fizikas (Pieejams jebkurā pienācīgas bibliotēka) ir izturīgs uz vienības garumu dažādu vadu izmēriem.Viena no stieples problēmas ar vara ir tā, ka tās pretestība mainās ievērojami ar temperatūru.Tā kā jūs tikai, izmantojot 8 bitu A / D pārveidotājs, es esmu pieņemot, ka jūs esat precizitātes prasības nav stingrākas, un tāpēc tas nav prbolem jums.Vēl viena iespēja ir izmantot vienu no komerciāli pieejamas šunti (pieejams no Vishay uc) un mainīt iegūt jūsu pastiprinātājs, lai iegūtu propler mērogošana uz maksimālo izšķirtspēju no Jūsu A / D pārveidotājs.
Sveicieni,
Kral

šeit metru saiti, lai izstrādātu vienfāzes enerģiju.Par pašreizējo uzrādes skaitītāja izmanto šunta, nevis CT.Varbūt info var iegūt ua aktivizēšanas.

http://www.analog.com/en/prod/0, 2877, ADE7757, 00.html

noklikšķiniet uz "pieteikuma piezīme" saites.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back