shorted-Post apkārtraksts microstrip antena

R

raed_microwave

Guest
Hi guys,

Es esmu projektēšana shorted-Post apkārtraksts microstrip antenu pie fr = 2,45 GHz ar Er = 3,55 FR4 un h = 1.5mm.The metāls ir zelts ar biezums t = 0,018 mm.Post stāvoklis īsu atrodas centrā microstrip un barību ir nobīdīts no centra līdz 4.4mm.Es, izmantojot Sonnet suite v12.56 izstrādāt un modelētu šo antenu.Pēc imitē, man ir konstatēts liels atgriešanās zaudējumu, un es nezinu problēmu.Man vajag jūsu palīdzību, lai uzzinātu kļūdu Izstrādājot šo antenu.

Man ir pievienots Sonnet failu paredzētas antenas.

Thanks in advance
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hello,

Nez, ja jūsu modelis trūkst gaisa slānis zem substrāta?

Laba vēlējumiem
Volker

volker_muehlhaus rakstīja:

Hello,Nez, ja jūsu modelis trūkst gaisa slānis zem substrāta?Laba vēlējumiem

Volker

raed_microwave rakstīja:

Man jau pievienot gaisa slānis zem pamata, bet es atradu rezultātus vairāk sliktāka nekā tagad .....

volker_muehlhaus rakstīja:raed_microwave rakstīja:

Man jau pievienot gaisa slānis zem pamata, bet es atradu rezultātus vairāk sliktāka nekā tagad .....

volker_muehlhaus rakstīja:raed_microwave rakstīja:

Cienījamie Raid,

šūnas izmēru nosaka mazāko ģeometrijas dati ("ģeometriju paraugu ņemšana"), tas nav kritiski, lai jūsu antena.

Lodziņā izmērs bija izglītota guess, es gribēju virzīt metāla sānu sienām nedaudz prom no antenas.Jūsu kaste šķita mazliet tuvu, un tas var mainīt strāvas par antenu -> ieejas pretestība un radiācijas modeļiem.

Kopējais virs augstums gaisa slāni un zem jābūt mazākam par lambda / 2 visaugstākajā analīzes biežumu.Tas ir lai novērstu lodziņā veidiem analīze lodziņā.

Laba vēlējumiem

VolkerPievienots pēc 1 stundas 1 minūtes:Sveiki atkal Raid,

Man ir pievienots screenshot no antenas modeļa strāvas blīvums rezonanses (2.48GHz) un antena guvumi.

Laba vēlējumiem
Volker
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back