Saņemt antena simulāciju

S

svarun

Guest
Hi all,
Jebkuru ideju par to, kā modelētu antenas, kas saņem režīmā CST MWS vai HFSS?Es gribu izpētīt šo darbību atsevišķi no pārsūtīt režīma pat ja antenas ievēro savstarpīguma teorēmu.Visi izejmateriāli ir visvairāk welcome.

-Svarun

hello svarun,

kāds parametrs jūs vēlaties saņemt atšķirt saņemt un nosūtīt īpašības antenas?.Kā jūs pieminēt, pasīvās antenas paklausīt savstarpības principu, un neviena antena parametrs tiek uzskatīts noteikt saņemt / nosūtīt.

Varbūt jums ir domas par G / T, un šajā gadījumā jums ir nepieciešams, kā arī īpašības uztvērēja (trokšņa rādītājs), lai gan es dont redzēt, kā jūs varat ievadīt šo mainīgo vērā antenas simulācija.

uz

Hi dowjones,

Es pilnībā izprastu šo antenu temperatūra un līdz ar to trokšņu skaitli nevar iekļaut HFSS / CST simulation.The tikai lieta, ko es esmu ieinteresēts būtībā, ja es varu plakne vilnis atduras pret antenu un piestipriniet atbilstu slodzi antenas izejas (ieguldījumu Tx gadījumā), es varu aprēķināt jaudu izkliedētu slodzi un iet mazliet tālāk, vai ir anyway es varu pārbaudīt virziena priekšroku antenu.Es zinu, ka ar savstarpējības principu, visi šie var saņemt no pārsūtīt antenas, bet es esmu tikai ziņkārīgs par to, vai ir iespējams, lai modelētu šāda scenārija tirdzniecības programmatūru?Paldies par listeninng.

-Svarun

Hi Svarun,

Tas ir bijis viens gads kopš jūs post šo ziņu.Patiesībā tas ir ļoti labs jautājums, lai turpinātu apspriest šeit, jo tas nav plaši apspriesti.
Lai modelētu 2 antenas (saņem nosūtīt), kas hfss, es 2 lumped ostas.Es neesmu pārliecināts, vai tas ir labāk izmantot cita veida ostas.
Vai jūs uzzinātu, ko ostu izmantot?Kas programmatūru?
Paldies par labu diskusiju.
Cheers,
okso

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back