Sūtīt un saņemt SMS ar AVR un SIM300

Hi, Dear Friend. Es vairs nē programmas par šo projektu. Plz varat man palīdzēt ???????[ COLOR = "Silver"] [size = 1 ]---------- Post pievienotā 11:01 ---------- Previous post bija 10:46 ----------[/SIZE] [/color] Sveiki! Plz Help Me ????????? Plz Help Me ????????? Plz Help Me ?????????

/ * Header fails deklarācijai * / # include / * SFR deklarācijai * / SFR LCD = 0x90; / * vienu bitu deklarāciju * / sbit RS = 0x90; sbit LV = 0x91; spēkā neesošu kavēšanās (unsigned int); / * modema funkciju decalration * / nav spēkā uart_init (spēkā neesošs); neparakstīta CHAR Rx_data (spēkā neesošs) par spēkā neesošu Tx_data (unsigned char) par spēkā neesošu Tx_Str (unsigned char *); spēkā stājas (spēkā neesošs) par spēkā neesošu gsmcmdsend (unsigned char *); spēkā neesošu gsm_init (spēkā neesošs); neesošu Recv_frm_mob (); spēkā neesošs snd2mob (); / * mainīgā deklarācijas * / unsigned char telefona [15]; unsigned char apliecību [2] = "Hi", par spēkā neesošu main () {lcd_init (); / / Līdz initalise LCD uart_init ( ); / / Līdz initalise UART send2mob ();} spēkā neesošu uart_init (spēkā neesošs) {TMOD = 0x20; / * taimeris 1, 8 bit auto reload * / SCON = 0x50; / *, kas 9600 bps baudrate * / TH1 = 0xfa; / * sērijas mod 1, lai uzņemšanas * / TR1 = 1; / * timer1 sākuma * /} spēkā stājas (spēkā neesošs) {SBUF = 0x0A; / / līnijas barību, bet (TI == 0); TI = 0; SBUF = 0x0D ; / / rakstatgriezi bet (TI == 0); TI = 0;} spēkā nekavējoties (unsigned int sec) {neparakstīta int i, j, (i = 0; i

ir apraksts par katru līniju .... Lūdzu izskatīt ka .. , kas apraksta jums? tu esi darījis vienkāršs seriālais kom programmas AVR kontrolieri ????? ja ne uzrakstīt vienkāršu programmu ar sērijas comm un nosūtīt daži dati, lai lcd .....

Hi Mans Draugs man nav vienkāršs seriālais kom programmas AVR kontrolieri? Vai jūs varat man Shematic Šis projekts?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 11:25 ---------- Previous post bija 11:20 ----------</span></span>
Dear Friend, tas ir projekts 32 ATMEGA?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Post pievienotā 11:29 ---------- Previous post bija 11:25 ----------</span></span>
Kur ir mans draugs ?

i am in biroja un aprunāt pavadīt laiku kopā ar jums .... lejupielādēt AVR konsultācijas un tie daži, piemēram programmām, ņemot vērā tajā vai redzēt piemēru AVR uzstādīta direktoriju secīgiem sakariem .... i aprunāt būt tiešsaistē vairāk laika .....

Atvainojiet, kad jums ir tiešsaistē? [COLOR = "Silver"]? [Size = 1 ]---------- Post pievienotā 11:41 ---------- Iepriekšējais post bija 11:37 ----------[/SIZE] [/color] Tvertnes jums par noderīgs, bet tomēr, jūs varat veidot shematisks šim projektam ?????? Tank jūs, Tank Jūs, Tank Jūs, Tank par jūsu palīdzību ?????

Hi Dear Friend, pirmkārt, Tank par jūsu palīdzību ..... Vai jums rakstīt šo projektu ATMEGA32? Plz Help Me! Plz Help Me! Plz Help Me!

Es domāju, ka tā vairāk mājasdarbu, kas jūs mēģināt, lai saņemtu to izdarīt šeit ... tā vietā jūs varat meklēt google un saņemt gatavu risinājumu tooo ..

Hi, Mans firend jūs varat sūtīt man shematisks Šis projekts ????????? Tank Jūs ...........[ COLOR = "Silver"] [size = 1 ]---------- Post pievienotā 06:35 --------- - Previous post bija 05:28 ----------[/SIZE] [/color] Sveiki, draugi!. Lūdzu, palīdziet man, lūdzu, palīdziet man, lūdzu, palīdziet man, lūdzu, palīdziet man, lūdzu, palīdziet man, lūdzu, palīdziet man .........

Sveiki, mans firend jūs varat sūtīt man shematisks šim projektam ????????? Tank jūs ...........[ color = "sudraba"] [size = 1 ]---------- amata pievieno 06:35 --------- - iepriekšējā post bija 05:28 ----------[/size] [/color] hi, dārgie draugi. Lūdzu, palīdziet man, lūdzu, palīdziet man, lūdzu, palīdziet man, lūdzu, palīdziet man, lūdzu, palīdziet man, lūdzu, palīdziet man .........
stop ubagošanā un kaut ko darīt.

tu google? viņu ir tik daudz projektu pieejama ..........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back