Sūtīt un saņemt SMS ar AVR un SIM300

H

hamsaeed

Guest
Sveiki, draugi! Es gribu nosūtīt sms izmantojot sim300 GSM moduli. Es lietoju AVR 32 mikrokontrolleru. Jūs varat man palīdzēt plz? Tank par jūsu palīdzību.

Viss, kas jums jādara, ir iet caur AT komandas dokumentu nosūtīšanai SMS.using UART interfeisa uC un moduli. Meklēt šajā forumā pilnīgi jūs saņemsiet materiāliem. vislabākos novēlējumus

Hi, Dear Friend lūdzu man palīdzēt? Tas ir gala projekts universitātes?

Hi Tank par jūsu palīdzību. Bet jūs varat sūtīt man Shematic Šis projekts ...

Hi Dear lietotāji. Plz Palīdzi man, palīdziet man par šo projektu ..... : Ideja:

Vai jums lasīt materiālu, ņemot vērā saiti? Katra detaļa ir sniegts to.

Hi Dear Friend. I 'm Lasīt materiālus konkrētajā saiti. Bet es gribēju Sūti SMS ar AVR (ar Codevision)? Plz Help Me Plz Help Me? PLZ man palīdzēt? Es gribēju šo projektu universitātes? Tank Jūs fro jūsu palīdzība ...

Neviens nav šeit darīt savu darbu. Mēs varam tikai palīdzēs jums jūsu projektu. Pārnešanas avrgcc lai codevision ir viegli. Izmēģiniet to un nāk šeit, ja jūs kādu vēlaties info.

post ko tu esi izdarījis līdz šim .. mēģināt spēlēt ar modemu HyperTerminal un saprast, kā tā darbojas, un pēc tam uzrakstīt vienkāršu programmu, lai nosūtītu un saņemtu .. Jūs saņemsiet izejas pats ..

Hi Dear Friend. Pirmā Tank par jūsu noderīga. Bet, mans draugs, PLZ uzrakstīt vienkāršu programmu, kas tai Codevision? Tank par jūsu palīdzību ...

tas ir paraugs programmu .. ja Jums ir Keil, tad apkopo un palaist programmu, un jūs varat redzēt darba programmas sērijas logā. jebkura ATMEL vai philips 8 bitu vadības atbalstīs .... maina, lai jūs kontrolieri un IDE.

y kontrolieris sekos šo loģiku tikai. tā depende par datu apstrādi jūs izmantojat, un tās plānošanu sintaksē .... šo loģiku universālās visiem kontrolieriem un lielākā daļa modemu ... ja Jums ir at89 sērijas kontrolieris šī programma dorectly darbu ... bet domāju, ka pirms lietošanas ATMEL 89 sērijas kontrolieris.

Hi, Tank jums noderīga, bet es nevaru Build šo projektu? Plz Help Par Build projektu ... Tank jums pēc palīdzības ....

kas IDE ... izmanto Keil, lai izveidotu šo kodu vai pasta jūs kodu šeit un pateiks, kur jums ir pavisam ....

Hi, Dear Friend. Pirmā Tank par jūsu palīdzību, es lietoju ATMEGA32 mikrokontrolleru. . Tank par jūsu palīdzību

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 09:41 ---------- Previous post bija 09: 08 ---------- </span></span>
Kur ir mans draugs ?????????????

ko kļūdas jums, kad jūs sastādīt programmu ... pievieno pareizi header failus. Pirmais modelētu kodu un redzēt, kā tā darbojas, un saprast ... Jūs varat ownload Keil UV-2 vai C51 no [url = http://www.keil.com] Keil iegulto attīstības instrumenti ARM, Cortex-M, Cortex-R4, 8051, C166, un 251 procesoru ģimenēm. [/ url ] -> Vērtēšanas programmatūru-> C51 testu, un vēlāk jūs varat unstall to ... vai modificēt programmas, lai apkopotu jūsu IDE ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back