Runāt par RF izkārtojumu pieredzē par mobilo tālruni.

Hi:: Vai (ir) jebkādu EDA programmatūru, kas ir īpaši noderīgas / vajadzīgas, ko jūs darāt?

Kādus instrumentus, lai modelētu līniju starojums vai EMI problēmu?

hi, activewei: pāreja spektrs raidītāja izejas frekvenču spektra dēļ PA komutācijas pārejas

Es domāju pāriet spektrs neizdoties bija gandrīz sakarā ar T / R slēdzi, jūs varat melodija kondensators ap slēdzi.

dēļ, lai pārslēgtos neizdodas, parasti ir PA noietu uz augšu / uz leju ne tuning bilance (gluds) nav T / R slēdzi, jo T / R slēdzis pasīvo komponentu, tāpēc tas nav ietekmējis pārraides spektru. vai varbūt ir barošanas izsekot vai decoupe kondensators izvietošanas jautājums.

Man ir problēma TE dizains, kas nav mibile izmantots, bet tik pazīstami ar MP es savienot VCO un modulatar ar bufera amp, un tas ir tiešs upconverter. Es uzskatu par modulators produkcija ir ok, pat stāvoklī izejas jauda ir 10dbm. fāze kļūda ir mazāka 2 pakāpe, EVM 4%, bet, ja i izmantot pa lai izejas jaudu līdz 40 dBm fāze kļūda ir degradēta, un ACP ir worest! var kāds man pastāstīt, kā ar to darīt?

mckinson: Power rampas ir saistīts ar lēno uzņemt laiku Power Amplifier, jo dati ir pārsprāgt režīmā. Bet man nav pieredzes šo jautājumu risināt ar jums. Vai jūs mēģināt, lai pārbaudītu Jūsu circuit par zemāku jaudu, ja PA nav darboties pie P1dB? Es uzskatu, ka jūs redzēt daži uzlabojumi. DO let me know par jebkuru jaunu atklājumu:)

TO wirelesscomm: 1 no nabadzīgo ACPR problēmu ir saistīts ar nelineāru characterisitic no PA. Tur vienmēr ir kompromiss starp PA efektivitāti un veiktspēju. Otrs iemesls ir PA degradē fāzes trokšņu no LO. Tests par zemākām ieejas jauda, lai PA, ACPR / fāze kļūda tiks uzlabota. Esmu pārliecināts! : Wink:

1. Rx un Tx ir atdalīta ar atšķirīgu slāni 2. izmantot microstrip 3. izmantot pasargājot māja Rx un TX circuit 4. Crystal līnija atdala zemes plakni, nav inficēt RF signāla 5. PLL circiut ir layouted uz pašu slāni ar Rx circuit

Esmu veikti daži atbilstošas no PA uz FEM. Es atklāju swiching spektra uzlabošanai lieliski. Es domāju, ka PA izejas bez saskaņošanas izraisīt pārslēgšanas spektra fialed.

mckinson: kas ir P1dB, iegūt un PA VSWR pirms un pēc pārbaudes veikšanas atbilstības noteikšanas?

1, uzmanīgi izvietošana, saglabāt RX tālu no TX un PA 2, izmantot microstrip izsekot un aprēķināt tās pretestības. 3, RX izsekot cik vien iespējams īss. 4, samazināt kapacitātes slodzi maza signāla 5, rūpīgi izvēlēties un vieta atdalīt KLP 6, mount vairogs

Befor saskaņošana, VSWR ir par 1.75.After atbilstību, aptuveni 1.16.But, es atklāju citu problēmu. Kad transmiting, pašreizējais ir 10 mA un GSM harmoniku (aptuveni 1.8G) ir ļoti liels.. Es domāju, harmoniku pāris, lai DCS dziesmu, jo saskaņošana es ir DCS dziesmu. Activewei, vai Jūs tā domājat?

mckinson: 1) Tu veic atbilstības noteikšanu DCS ceļu, un jūs uzskatīja, ka GSM ceļš Harmoniskas ir lielāks? Vai jūs darbojas gan pastiprinātāji (GSM / DCS), tajā pašā laikā? -> Ja jā, tā ir bieži sastopama parādība ir RF sakabes kā jūs trasmitting Divi> 1W RF jaudu. 2) strāva ir 10 mA lielāks, ja jūs veikt atbilstības-> tas ir normāls stāvoklis, jo jauda ir nedaudz augstāks tagad. (Am I right?) 3) Kā jūsu veikt saskaņošanas jūsu PA? Slodzes pull? vai vienkārši ielīmēt vara lentas produkcijas un lodēt, kad max jauda tiek mērīta? 4) ir VSWR mēra saskaņā ar mazu signālu stāvoklī? Ja jā, visticamāk, jūs neredzēsiet papildu 10 mA sastāda pastiprinātāju.

Es domāju, ka pastiprinātājs ir aizveda uz piesātinājuma ~

Esi informēts ar savu atbilstības tīkla banwidth, var būt tas arī atbilst 2. harmoniku labi.

P1dB pamatā neietekmē produkcijas PA atbilstību, tas ir linearitātes parametrs nevis mainīgs rādītājs, izņemot slīpo piegādi izmaiņas. SWR / ieguvums var tikt uzlabota pēc tam, kad jūsu saskaņošanas darbu. Ar cieņu,

Poor izkārtojums piegādes spiežot ietekme uz VCO būtu degrde fāzes kļūdas smilšu pat frekvences kļūda. Lower VCO aizspriedumiem vai vājināšanās pievienojot pirms PA varētu samazināt slodzi nostiepes ietekmi uz VCO. Ar cieņu,

man ir broject par TETRA var jebkura struktūra man palīdzēt:? cry: man ir nepieciešams simulācijas un E-grāmatas par TETRA. ja jūs vēlaties, Sniedziet man savu roku nosūtiet to:?: ar mani: zetfmss@hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back