Runāt par RF izkārtojumu pieredzē par mobilo tālruni.

X

xinxin

Guest
Vai u runāt par RF izkārtojumu pieredzē par mobilo tālruni, jo īpaši RF līnija, Crystal līnija, PA izkārtojumu, slēdži un VCO izkārtojumu.

PA jums vajadzētu apsvērt vairāk par biežumu izlaides spēles un DC bloks. VCO būtu labs barošanas. Citi ir 50ohm vajadzīga

Sveiki vai jūs varētu lūdzu dalīties savā expereince ar VCO un jaudas pastiprinātājs izkārtojumu mobilajiem telefoniem. Jebkurš padomus par LO fāzes trokšņu uzlabošanu. Dažas ķermeņa projektēšana TETRA radio:)

Es domāju, ka VCO ir mazāks sprieguma svārstības, tāpēc nepieciešams zināms Zemfrekvenču filtrs (LC vai RC), lai novērstu augstas frekvences traucējumu

Egemini: 1.If jūs vēlaties sasniegt labu fāzes trokšņu, es nevarētu ieteikt Jums izmantot VCO, ja jūs projektējot frekvenču sintezators. Parasti VCO fāzes trokšņu nav tik labi, kā Dielektriķu Resonator Oscillator (DRO). Ja Jums ir nepieciešama noteikta LO avots, DRO ir labāks variants. 2. Apsveriet vilkšanu un stumšanu efektu VCO. Augstfrekvences modulators, ir ietekme, ja jūs savienot Jūsu frekvences sintezatoru tieši uz jūsu modulators, EVM un fāzes kļūda tiks ievērojami noplicinātas. 3. PA, samazinātu zaudējumu nobīdes shēmu. Ir daudz vairāk, kas jāņem vērā PA dizains.

activewei: Mēs esam projektēšana frakcionēti sintezatoru nav VCO vien. Vairāk nekā mūsu biežums ir UHF diapazonā, tāpēc es dont domāju, ka DRO darīs. par 2. punktu Mēs savieno sintezatoru izejas tieši uz modulatoru, Vai jums ir kādas alternatīvas PA, nobīdes circuitary tiek ņemti aprūpē ir kāda jautājumi par sēkļa. Tā kā es esmu projektēšana 8 slāni PCB mobilo tālruni pirmo reizi, jūsu expereinces šajā jomā būtu lietderīgi, paldies

2activewei [quote = activewei] Egemini: 2. Apsveriet vilkšanu un stumšanu efektu VCO. Augstfrekvences modulators, ir ietekme, ja jūs savienot Jūsu frekvences sintezatoru tieši uz jūsu modulators, EVM un fāzes kļūda tiks būtiski degradēti [/quote]. Vai es drīkstu uzdot jums, lai precizētu savu paziņojumu par tiešu savienojumu starp modulatoru un sintezators? Kāpēc man būtu expact jebkurš noārdīšanās šajā gadījumā?

Vai kāds var sniegt refrence dizainu CDMA mobilo telefonu?

PA piegādi, trasei jābūt lielām un īss, PA gnd jābūt tieši uz galveno GND slānis inclue atdales kondensators

TX trasei jābūt tālu no RX ceļa. RF trasei jābūt tālu prom no kontroles dziesmas.

Hi, 1. Izolāciju starp PA un VCO (Prevent VCO vilkšana) 2. RF nošķiršana katrā savienojuma tapu 3. Labs mačs starp PA un tranceiver 4. Laba vairogs 5. Steady barošanas eecly

egemini: Atvainojiet par novēlotu atbildi, kā es tikko konstatēja jūsu jautājumiem. Es šobrīd strādā par to un es varu dalīties ar jums. Tas tiešām nav ieteicams savienot sintezatora izejas tieši uz modulatoru. Lai mazinātu nostiepes ietekmi, pievieno attenuator (sakrīt ar 50 ohm), kā pēc iespējas tuvāk VCO produkciju. Izolācijai, Jūs varat pievienot bufera pastiprinātājs pēc attenuator, lai samazinātu iedarbību. Mana pēdējā izmeklēšana liecina, ka no 30dB vismaz izolēšana ir nepieciešama starp VCO citiem circuit (modulators jūsu gadījumā). Es domāju, ka mobilo telefonu pieteikumu, datu pārraides ātrums ir diezgan zems (mazāk par 4Mbps). Tātad atsevišķi ir ļoti svarīgi, lai samazinātu nostiepes ietekmi. Kad šajā sakarā notiek, jūs redzēsiet noārdīšanās fāzes troksnis, kad tas ir savienots ar modulators. Fāzes trokšņu degradēta daudz, kad datu pārraides ātrums ir zems (ti, 10kbps). Pat labs vairogs ir bezjēdzīgi, ja izolāciju starp VCO un modulators ir nepietiekama. Zemējums ir viskritiskākais jautājums par stabiliem PA dizains. Es domāju, ka jums arī sapratu slīpo tīkls ir vēl viens apsvērums. Es pieņemu, jums ir zināšanas grouding un aizspriedumiem tīklu projektēšana. Tas ir diezgan grūti izskaidrot fundamentālo šeit. Tas būs vieglāk, ja jūs varat man pateikt, kāda ir jūsu faktiskā PA problēmu. Cheer ~ ~

Olxx: degradācija var atrast pēc modulācijas. Vektoru analīze, kļūdu vektora lielums (EVM), fāzes kļūda, frekvences nobīde ir tikai daži no parametriem, ko izmanto, lai novērtētu kvalitāti modulāciju. Tiešu savienojumu starp modulatoru un sintezators bez pietiekamas ISOLATION degradēs minēto parametru, jo nav lineāra īpašība modulatoru.

Paldies activewei Mana faktiskā problēma ir VCO fāzes trokšņu ir ļoti slikti ietekmēta, ja PA ir ON. Ņemiet vērā, ka mēs rada VCO biežums, kas ir divreiz nepieciešama. ir izmaiņas modulators dalītāju. Man ir piemērotas pietiekami izolēti pat tad tā neuzlabojās daudz. Šīs problēmas sekas ir tādas, ka ĀKK prasības ir grūti izpildīt. Man ir vēl viens jautājums. Vai ir kādi konkrēti attiecības starp EVM un BER. EVM var noteikt, izmantojot VSA, bet, ja to var nodibināt uz correspoding GAR tas būtu bijis ļoti noderīgs .. thank u draugu

Hi Egemini, Kas ir tx pārraides jauda? ir frekvenču sintezatoru klāja atrodas netālu no PA? Ļaujiet man zināt, pirms es komentēt tālāk. Es neesmu ļoti pārliecināts par attiecībām starp EVM un BER. Bet ko es varu jums pateikt, ir: EVM-> lai parādītu, kā "lineārais" ir jūsu circuit vektoru analīze. BER-> ja EVM ir vāja, BER būs vēl sliktāks. Man ir izgājušas cauri vektoru analīzi, es esmu gatavojas izmēģināt BER testēšana nākamo. =)

HI, activewei: Nesen, es esam noskaidrojuši posms kļūda būtu mazāka, ja es mainīts paaugstinot malas forma PA varas rampas. Vai jūs varētu lūdzu man pateikt, iemesls?

Bet, es atklāju komutācijas spektrs neizdevās. Vai jūs varētu man pateikt, attiecības starp varas rampas formas un komutācijas spektru un kā es varu darīt.?

Hi mckinson, "ja es mainīts paaugstinot malas forma PA jauda rampas" -> jūs varētu sūtīt man vilnim notverti tālākai analīzei? Jūs varat rakstiet man uz activewei@yahoo.co.uk "Es atklāju, komutācijas spektrs ir izdevies" -> to, ko jūs domājat ar komutācijas spektrs?

Jūs varat pielāgot pārsprāgt laikā, piemēram, augšup un lejup, kā arī samazinās jauda, jūsu slēdzis spektrs var uzlabot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back