RS232 - RS 485 pārveidotājs

Es cenšos sazināties PIC16F877 no pc caur adam232/485 pārveidotāju un 75176. bet šķiet, ir problēma kaut kur. Esmu saistīts PIN1 no 75176 uz RX ar pic, pin4 uz tx, īssavienojums adatas 2 & no 75176 un 3 savienots to RC4 par dataflow kontroles mērķim. ir jebkura nolīguma anulēšanu pretestība ir nepieciešami & B? arī var u man pateikt, vai 75176 tapas ir atvērtas kolekciju?

[Quote = ljmnunes] Hi, Proton! Man ir shēma RS232-485 pārveidotāju. Es vienmēr izmantot bez nepatikšanām. Tas ir 2002 PCAD formātā. Good luck Laercio [/quote] var u sniegt JPEG formātā, vai pic veida lieta

Mēs esam izstrādājuši un samontētas, lai RS485 Atsevišķi adapteris USB. Adapteris shematisks ir pievienots. Mēs izmantojam FTDI FT232. To izmanto mehānisko indukcijas kontroli no RS485 autobusu mehānisko invertoru. Testa konfigurācija ir arī pievienots. Mums ir pārbaudīta adaptera un tas darbojas naudas sodu regulāri vidē ar desktop PC, kā arī ar portatīvo datoru. Tas ir arī strādā labi, ja tas ir saistīts ar pārveidotājs ar motoru nedarbojas un klēpjdators lādētājs nav pieslēgts pie galvenā elektroenerģijas piegādi. Tomēr, ja tas ir saistīts ar invertoru atradām problēmu ar adapteri. Problēma ir noticis, motoru, kas ir savienots ar invertoru darbojas. Problēma ir USB un FT232 ir erronous un atslēgta. RX un TX LED ir mirgot bez modeli. Mums ir nepieciešams, lai kontaktdakšu un atvienojiet USB savienotājs, lai iegūtu FT232 saistīts vēlreiz. Attiecībā uz desktop PC, kas ir savienots ar galveno elektroenerģijas padeves siles barošanas kabelis, mēs arī konstatēts to pašu problēmu. Ikviens, lūdzu, palīdziet mums atrisināt šo problēmu. Paldies

Es uzskatu šo problēmu FT232R, lūdzu, sazinieties FDTI par šo problēmu, es domāju, ka ar labāku draiveri FTDI čipu problēmu var noņemt. Dažreiz mums ir nepieciešams no jauna pievienojiet USB savienojumu!! PCB dos neatpazīst FT232R

Hi, Lercio! Interesanti shēmas ar RS232-485 pārveidotāju. Trūkums ir tas, ka izmaiņas ir nepieciešamas, ja pārraides ātrums ir nepieciešams mainīt. Ko var palīdzēt ar komplektu džemperi, protams. Vai kāds zina, kā darbojas šīs komercdarbības pārveidotāji, piemēram, Ādama uc ar automātisku datu plūsmas kontroli? -Grid

Paldies par jūsu atsauksmi 7rots51. Mēs esam atraduši problēmu, tas ir apmēram defekts PCB ražošanā, kas izraisa USB zemes (0 V), kas saistīti ar izolētu zemes. Noņemot shorted dēļ, mēs varētu novērst šo problēmu. Nākamais problēma ir kā par neizolētiem FT232R ierīcēm? Kā noņemt neizolēts USB problēma? Optiski izolētas jāpalīdz, off-protams, bet ir vēl citi vienkāršāks risinājums? Vai savieno USB vairogs PCB zemes, kā to ierosina FTDI atbalstu, kas palīdzēs? Vai tas ir labi, lai savienotu USB vairogs PCB zemes tieši?
Es uzskatu, ka tas problēmu FT232R, lūdzu, sazinieties FDTI par šo problēmu, es domāju, ka ar labāku draiveri FTDI čipu problēmu var noņemt. Dažreiz mums ir nepieciešams no jauna pievienojiet USB savienojumu!! PCB dos neatzīst FT232R

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back