RS232 - RS 485 pārveidotājs

P

proton

Guest
Sveiki draugi, man ir nepieciešams, lai savienotu divus PIC izmantojot USART, bet ņemot vērā lielo attālumu, es domāju, ka man nāksies konvertēt RS232 ar RS485 un tad atpakaļ uz RS 232. Vai kādam ir ieteikumi, esperience par risinājumiem man vajadzētu izmantot? thx protonu

Ja jums nav problēmu ar 4-vadu sakarā es domāju, ka jums būtu jāapsver RS-422, jo tas ļaus jums darboties pilnā dupleksa bez nepieciešamības pārslēgties aparatūras saņemt līdz pārsūtīt visu time .... Turklāt izbeigšanas ir svarīgi, ja attālums kļūst garāks. Texas Instruments ir dažas jaukas app-piezīmes par šo jautājumu

ar RS485 katru mezglu var kļūt par autobusa kapteinis salīdzinot RS422, ja tikai viens ir kapteinis, tādējādi kodēšanas vieglāk, tikai atkarīgs no Jūsu vajadzībām. RS485 un RS422 ir tādas pašas specs citādi, ja atmiņa kalpo man pareizi, jā?

Hi, Proton! Man ir shēma RS232-485 pārveidotāju. Es vienmēr izmantot bez nepatikšanām. Tas ir 2002 PCAD formātā. Good luck Laercio

Kādu iemeslu dēļ no faila paplašinājums tika mainīts. Jums ir mainīt atpakaļ uz SCH. Ok? lai jums veicas

Hi protonu, es domāju, ka nav nepieciešams, lai pārvērstu RS232 485 var izmantot RS 485 tieši pie jūsu PIC ļoti vienkārši var atrast RS 485 vadītāja IC # 75176 kuru varat jaunināt uz 422 RS, jo 422 ir pilna dupleksa punkta uz punktu, bet 485 ir puse dupleksus SomkiatSS

SomkiatSS Jums ir taisnība, mēs varam izmantot tieši veco SN75176 vai dažas uzlabotas ierīces, piemēram, ADM483 no AD vai MAX483 (es domāju), vai kādu mikroshēmām no Sipex. Paturiet prātā, ka šīs mikroshēmas nav izolēti. Tīkla jābūt īsiem un, lai būtu labi uz sēkļa. KOPĀ risinājums ir MAX1480 (izolēta RS 485 tranceiver vienā mikroshēmā), bet mazliet dārgi. Slammer

Hi protonu izmēģināt šo saiti un paķert shēmas # # #. Rs485.com. Greetz .........

Hi Proton. Jūs varat atrast vairāk info. pie google.com ar RS485 atslēgvārdu. ļoti labas

Nepieciešama neliela palīdzība! Ir veikuši darba divvirzienu RS485 interfeiss ar sn75176, optocouples PC - atmega8, likme 9600. Aizvietojusi to ar max1480B, bet var nosūtīt datus vienīgi atmega8. PC saņem bojāti dati. Mēģināja veikt dažas aizkavēšanos pēc maiņas virzienā, bet bez rezultātiem. Kas par lietu?

HI, ljmnunes es nevaru saistīt jūsu avota faila. Jūs varat labot?

hi Nelietojiet 75sn176, jo tās dizains ir atgriešanās pie pirms daudziem gadiem, tā nav siutable jaunu dizainu un nav nekādu aizsardzību (piem.,. labākajā gadījumā 2kv ESD) pie RS485 autobusu līmenī, izmantot jaunas detaļas, kas atbalsta 256128 mezglus un augsta ESD aizsardzību un ..... piemēram SN65LBC184 (industerial temperatūras diapazons ar iekšējo TVS)

[Quote = yangxh] HI, ljmnunes es nevaru saistīt jūsu avota faila. Jūs varat labot [/quote] Atvaino? ... Es zinu, ka es esmu pārāk vēlu, lai pēc atbildes, bet es esmu augšupielādēt schamatic PDF formātā. Var būt tas ir noderīgi ... [] S

piedāvā ierīces: Funkcijas: Nodrošina pilnduplekso datu pārraides ar galvanisko unbinding no atbalstīto saskarnes: RS-232, RS-485, RS-422 Full / pusduplekso opciju Datu pārraides ātrums līdz 19,2 kB / s ir iespējams palielināt trokšņa pretestību datu pārraides Barošanas spriegums (9 ... 24) V> Pievienot savu RS-485 vai RS-422 iekārtas vienkāršu un drošu veidu, kā RS-232 standarta interfeisu. > Palielināt garums RS-232 datu pārraides līnijas, vairāk nekā kilometru, izmantojot divus pārveidotājiem. > Ir iespējams ir divas iespējas: ar optisko unbinding un bez

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back