RF Nosūtīts & saņemšana Jautājumi

D

drmjmule

Guest
Vai ir veids, tiešu RF signālu īpašu RF ierīces (ti, piemēram, norādot to konkrēto ierīci, līdzīgs tam, ko jūs gaidījāt, kas redzamības līniju IR scenārijs), pat tad, ja ir citi RF ierīces tajā pašā telpā ?Man patīk priekšrocības RF kas spēj ceļot lielu attālumu, bet cenšos pārvarēt scenāriju, kur es varu sūtīt signālu caur RF, taču tā nav saņēmusi identiska citām ierīcēm.

kāda im mēģina paveikt, ir scenārijs, kurā signālu var pārraidīt (un ideālā gadījumā ir atbilde / atbildes saņemta atpakaļ, kā arī) attālumā no apmēram 30 pēdu uz konkrētu RF ierīces, bet bez scenārija nosūtīt to pašu signālu neparedzēta citu (līdzīgu vai identisku) RF ierīces.

Esmu dzirdējis par Z-vilnis, un šķiet, piemēram, ka tehnoloģija varētu sasniegt attālums Es meklēju, bet es nezinu, kā risināt citas bažas pārnest netīši citām RF ierīces.Vai ir kaut kas labāks vai dažādas, tad Z-vilnis, kas sasniedz cepure Es meklēju.

Jebkurš domas par šo ir vieglāk izpildīt, izmantojot lāzeru vai kādu kombināciju veida RF & lāzeru?
Paldies jau iepriekš.

In Īsumā, tas nav strādāt ar RF pārraides.Z-vilnis ir piemērs, izmantojot unikālas adreses, lai izvēlētos uztvērējs, kas ir praktisks jēdziens.Tas darbojas ar bezvadu atslēgas, mobilo tālruņu un vairāk.

Kāpēc jūs pievienot dekodētājs pie uztvērēja, lai katrs saņēmējs ir tā unikālo kodu.

Nav veids, kā nosūtīt RF enerģijas selektīva ierīce tikai.Jebkura cita RF ierīces saņems vismaz daļu no RF enerģijas.Ir dažas metodes, lai atsevišķas ierīces.Tas var būt frekvenču sadalīšana vai laikdales kā vieglākais metodēm.Daži signāli veidu spektru, ir iespējams arī, piemēram, UWB, TDMA, CDMA, OFDM utt labākā izvēle būs atkarīga no jūsu pieteikumu.Ir risinājums daudz pārdevēji, kas ir praktiski gatavs iet par RF IC.Parasti tie ir vienkārši un prasa dažas detaļas jāpievieno mikroshēmas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back